• Barbro45

    Gör en "för stor" ont eller vad beror denna reaktion på?

    Anonym (17 cm) skrev 2020-07-02 13:34:27 följande:

    Hej!

    Jag är nyfiken på hur det är för tjejer på denna biten för jag har aldrig fått ett bra svar när jag ställt frågan till tjejer jag har haft sex med.

    Vissa jag har sex med reagerar väldigt starkt när jag trycker hela vägen in(såklart inte på en gång, men under sexets gång). T.ex. så träffar jag en tjej nu som blir galet kåt av mig. Hon var väldigt reserverad i början men nu så har hon förvandlats till ett litet sexmonster, vilket är väldigt roligt. Men jag är då som min signatur antyder, runt 17 cm lång där nere.

    När hon, precis som en del andra, rider så rider hon bara halva kanske. När jag tar tag i henne och trycker in hela så reagerar hon konstigt och inte som att det gör ont, men mitt ex sa att det typ blev för intensivt då. Jag brukade dock med henne hålla fast henne och köra på ändå och hon blev galen, men hon klarade inte att göra det själv, då saktade hon verkligen ner.

    Märker typ exakt samma sak med den nya, men hon gillar inte att prata sex, hon tycker bara om att ha det så blir inte riktigt klok på henne haha, men det verkar också som att hon gillar när jag verkligen tar tag i henne och använder mig av hela, men hon gör det inte själv.

    Så har ni varit med om något liknande typ som att det blir för intensivt på något sätt, eller känner ni igen det och har egna tankar på vad det beror på?

    Jag har även på en tjej slagit i väggen och det förstår jag gör ont, men det är inte det jag pratar om här. Sen för övrigt så är jag inte jättegrov heller. Ganska lagom skulle jag tro.


    Ja, det gör ont, djävulskt ont om du stöter till livmodertappen. Sluta anta att tjejen gillar det, hon står ut, hon vågar inte säga ifrån, hon vill inte framstå som krånglig. Du kan aldrig ana hur mycket smärta tjejer står ut med för att vi trott att vi måste.

    Hur grov den är har liten betydelse, du vet att vi föder barn genom den kanalen.
Svar på tråden Gör en "för stor" ont eller vad beror denna reaktion på?