Inlägg från: Anonym (njutning för alla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (njutning för alla)

    Sex är för killars njutning

    Anonym (Linnea) skrev 2020-07-02 19:49:59 följande:

    Även om jag är kvinna så stör jag mig nåt så fruktansvärt på kvinnors ?njutning? tycker kvinnor ska behaga män i sängen. Suga o svälja så ofta en man ber om det. Rida honom tills han kommer. O gnugga dig inte emot han för då kan han känna sig utnyttjad. Rid upp o ner hårt o snabbt så han får komma och ha det bra.

    Det viktigaste är att männen har det bra och unnar dom allt som finns. Dom förtjänar att få njuta ordentligt.

    Att få eran fitta slickad kan ni inte begära av män!!! De frodas massor av bakterier i fittan, lätt att få svamp, ph-värdet är ofta inte de bästa hos tjejer då fittan luktar o smakar illa trots dusch. Fittan är inte självrengörande som alla säger. Det kommer mens o flytningar från fittan. Tycker synd om stackars killar som tvingas slicka fittan. Och tror tyvärr inte många gillar det egentligen. Dom gör det för att vara bra i sängen o få beröm, dom vill gärna få trycka in kuken i fittan men ger oralsex för att det lättare ska komma in... tjejer förtjänar inte att komma som killar förtjänar. En tjej är helt ansvarig för sin orgasm om hon nu ska komma, inte killes ansvar alls.

    Och nu kommer ni säga att jag är kille då jag skriver såhär. Asså kom med något bättre, är tjej och står för det här helt o hållet


    Kvinna, my ass!!! Idiot till misogyn man snarare...
  • Anonym (njutning för alla)
    Anonym (....) skrev 2020-07-03 07:45:29 följande:

    Det ligger i generna att vara en mans kvinna. Att vara hans utvalda och se till att han mår bra. Att hålla sig fräsch för att han ska vara attraherad. Låta han njuta av sin kvinnans kropp. Vacker att se på så han vill smeka hennes former och bli upphetsad av henne. Låta han komma så ofta han vill och se till att han njuter så han stannar och är nöjd med sin kvinna, hans kvinna.


    Exakt samma gäller för män. Vara så lockande attraktiv och fantastisk så att hon hon aldrig slutar åtrå honom och behöver lockas ut att skaffa avkomma med en annan man eller ta en älskare. Samtidigt vara trygg, hälsosam och en bra pappa till barnen. Tillhöra kvinnan och vara till lags!
  • Anonym (njutning för alla)
    Anonym (Uäck) skrev 2020-07-05 21:38:01 följande:
    Du skriver ju så dumt så det är inte sant. Så dagens pojkar/män som växer upp ska ärva vad män före dom har gjort, hur tänker du nu?  Så först ska vi leva i några hundra år där kvinnor förtrycker män som någon slags återbetalning, och sen då? Ska vi ha jämställdhet då eller kommer det upp någon ny skuld som någon annan generation måste betala på grund av att.  

    Ju mer du skriver desto mer bekräftar du bara vad jag skriver om feminismen, att den är sexistisk och ojämställd och inte alls vill mäns väl. Uäck.
    Alltså  nu måste du väl ändå lyfta blicken från ditt perspektivlösa seende och se sammanhang och förståelse för varför olika politiska rörelser uppstår och varför de ofta antar en extremistisk form som tex feminismen och högerextremisen har gjort. De härstammar ju från undertryckta och ofta nedtystade grundläggande behov som inte fördelats rättvist över tid. När människor känner sig hotade ansluter de sig till organisationer som för deras talan. Trots att vi kommit ganska långt i vårt land med jämställdhet mellan könen,  så är det så mycket kvar och så många män som strider i motsatt riktning som du själv tydligt visar, vilket spär på feminismen ytterligare. Du svarar ju inte på tidigare inlägg om huruvida du hade önskat att kvinnor inte hade samma rättigheter i arbetslivet och ifall du inte berikas av kvinnor i din närhet. Hur hade du känt om din mamma, syster, dina döttrar hade mindre rättigheter än män, fick sämre livsvillkor, utbildningar, lön, sämre trygghet osv? Anser du inte att människor är lika mycket värda?

    Varför tror du att minoritetsgrupper ofta tar till extrema metoder? För att det behövs för att förändring ska ske. Inget sker av sig själv och utan en blodig kamp.
    Som J RockyRacoon skriver tidigare tjänar även män stort på feminismen, och alla blir tryggare och mer harmoniska. Barn växer upp med tryggare liv och allas frihet ökar. Vad mer kan man önska?

  • Anonym (njutning för alla)
    Anonym (Uäck) skrev 2020-07-06 00:04:34 följande:
    Feminism gör inget mer än ger obalans mellan könen. Som sagt innan så bevisar du om och om igen vilken agenda feminismen har. Att kommande generationers män ska få lida för vad tidigare generationers män har gjort. Det går knappt att ta dig på allvar efter ett sådant dumt uttalande. Det är som att säga att Djingis Kahns ättlingar idag skulle få stå till svar för vad deras anfader gjorde när han skövlade och slog ihjäl. Herregud. Är du självplågare.
    Det är du som är svår att ta på allvar och som varken  har intelligenta argument eller insikt i historien och som vägrar svara på varje fråga som ställs. Som att sätta på en gammal stenkaka på repeat.

Svar på tråden Sex är för killars njutning