Inlägg från: Anonym (Börja jobba) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Börja jobba)

    Hemmafru o ekonomi. Vad tycker ni?

    Anonym (TS) skrev 2020-07-03 22:01:04 följande:

    Vad tycker jag skulle göra ? Hur lösa det här?

    Givet: jag är hemma med barnen o hushåll. Mannen står för den ekonomiska.

    Jag tycker inte vi har det så bra ställt - jag känner ofta att jag måste vara sparsamt med matpengar. Ta alltid den billigare, och avstå en hel del. (Som till ex att jag kan inte unna mig den där solglasögonen för 40 spen. ) men det svider som mest när barnen önskar sig något litet som är inte så dyrt men inte heller nödvändigt , någon liten leksak eller sånt för 20-50 kr, (de är små, under 5 år, så de önskar sig inte så stora grejer) men de kan inte få den , varken idag eller imorgon , för vi har ingen råd med den onödiga.

    Idag betalade min man 3veckors lön för något helt onödigt. OCH han hade inget hela beloppet eftersom vi har redan betalade in räkningarna, så han lånade av en kompis ytterligare 5000 för att kunna betala för leverantören . Jag blev paff ! Det svider som fan . Jag får neka 50 kr för barnen o för mig. Köper absolut inget som inte är absolut nödvändigt. O han lämnar nästan en hel månadslön o börjar samlar på oss skuld??

    Så min fråga: vad tycker ni jag borde göra? Det är inte OK!


    Det finns bara en sak att göra börja jobba. För en del familjer fungerar det att en är hemma för man har en kommunikation och är helt transparenta vad gäller ekonomin. När det inte är på det sättet så finns det bara en lösning och det är att du börjar arbeta.
Svar på tråden Hemmafru o ekonomi. Vad tycker ni?