• Tecum

    Ska jag vänta på min älskare?

    Ingen som vet, en del lämnar, en del inte. Du känner honom bäst och får gå på din magkänsla.

  • Tecum
    Fjäril kär skrev 2020-07-13 11:42:58 följande:
    Av de otrogna är det endast 2% som de facto väljer sin älskarinna
    Låter som en väldigt låg procent, otrohet är ju en av de vanligaste orsakerna till skilsmässa? Har du någon källa på det?
  • Tecum
    Fjäril kär skrev 2020-07-13 13:43:03 följande:
    Att de skiljer sig betyder ju inte per automatik att de väljer älskarinnan
    Nej men det är ju det enklaste, och ett logiskt val. Sen hur långvarigt det blir är en annan sak. Många skiljer sig för att de hittat en ny man/kvinna som de trivs bättre med. Och att man skiljer sig först och har sex sen, haha går ni på den lätta?! Däremot berättar de inte att de redan haft sex, men det är av taktiska skäl för att inte exet ska bli än mer förbannad.

    Tyvärr tror jag inte på dina siffror, det låter som en myt. För faktum är, om du har regelbundet sex med en upptagen man är du en älskarinna, man behöver inte hålla på i åratal för att erövra den titeln. Det räcker bra med några veckor...
  • Tecum
    Anonym (TS) skrev 2020-07-13 15:03:26 följande:
    Nej för han skulle ju förstå att det var jag som informerade henne och det är sant, då skulle han absolut inte välja mig!
    Nej det skulle han inte, då är det kört för gott för dig. Att börja en ny relation med ett sånt svek finns inte på kartan.

    Han utnyttjar dig inte, han vill säkert skiljas och bli ihop med dig. Så långt talar han sanning. Men han vågar inte, eller vill inte tillräckligt mycket. Av pliktkänsla, för att inte göra fru och barn ledsna, för de praktiska olägenheterna eller andra orsaker. Du har två val, ställa ultimatum eller vänta och hoppas att han vågar ta steget. Göra slut direkt låter inte som ett alternativ för dig?

    Sen ska du ha med dig att män tycker väldigt illa om ultimativa krav. Troligen väljer han då familjen. Jag förstår vilken svår sits du har.
  • Tecum
    Anonym (TS) skrev 2020-07-13 16:20:14 följande:
    Jag inser det ofattbara och det faktum att jag kastar bort mitt liv. Saken är bara den att jag kommer tro det till motsatsen bevisats, så värd det är han!
    Men kastar du verkligen bort ditt liv? Ni har väl en del fina stunder och du får mycket bekräftelse? Obs jag är inte ironisk utan jag undrar bara. Ni har ju en form av kk-förhållande, det du missar är vardagen och sambolivet med honom. Många kvinnor vill ju ha sin frihet och bara träffa mannen då och då.

    Om det blir slut med honom ska du ut dejtingsvängen, träffa en massa hopplösa män för att eventuellt hitta den rätte. Och varje man som det  känns bra med kommer du att jämföra med Honom. Sen ska du fundera om och när du ska introducera dejten för barnen och sen kanske det ändå inte fungerar.
    Inte alls säkert att allt blir frid och fröjd bara för att du dumpar din älskare, som vissa här tror...
  • Tecum
    Anonym (Ord) skrev 2020-07-13 17:05:41 följande:
    Att leva i skuggan av någon annan och äta smulorna från någon annans bord är att kasta bort sitt liv enligt mig.
    Jag har svårt att tro på teorin att det bara finns en bra man i världen för TS ....
    Jag jämför alla med hon som var mitt livs kärlek - Kommer alltid att göra - men jag skulle aldrig ta tillbaka henne i mitt liv.
    Jag vet inte, vill bara ge ett lite annorlunda perspektiv på saken. De flesta i tråden utgår från sig själva och har svårt för/vill inte sätta sig in i TS` situation. Hon kanske föredrar smulor framför inget alls? det är inte så lätt att hitta en ny man när man har barn.
  • Tecum
    Anonym (Krass) skrev 2020-07-14 11:08:52 följande:
    Nästan allt i tråden utgör från mannen. Är han ett svin? Bara feg? Ha kakan och äta den? Mitt förslag är att släppa det och börja med dig själv. Det kan ju lika gärna vara så att du utnyttjar honom. Han våndas om hur han ska göra. Sen om han lämnar sin fru för dig inser du att det han var kul att träffa max en gång i veckan och gör slut. Är alltid älskarinnan ett offer?

    Utgå ifrån vad du vill. Kan du lägga ett par år för att leka vidare med din älskare, eller är det bättre för dig att vända blad. Det är inte enkelt men väldigt mycket enklare för dig att säga stopp än för honom.
    Bra inlägg! Det behöver betonas att älskarinnan inte alltid är ett offer eller den som förlorar på förhållandet. Nu säger jag inte att det är så i TS` fall, men även otrohetsaffärer är olika sinsemellan.
  • Tecum
    smulpaj01 skrev 2020-07-14 15:10:45 följande:
    Vad pratar ni om? Älskarinnan är ALDRIG NÅGONSIN ett offer!! Hon går in i det frivilligt och mår hon dåligt emellanåt så är det bara rätt åt henne!! Hon har valet att lämna svinet eller hellre att aldrig ens börja svina, allt är helt och hållet hennes eget fria val!
    Visst, men i princip alla här säger att hon blir lurad och manipulerad och då är hon ett offer.
    Men jag håller med, ingen väljer att bli älskarinna om man inte får ut något av det. Det är inget som bara råkar hända.
  • Tecum
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-07-15 15:51:06 följande:
    Men så här... Det finns män som offrar allt för den han älskar, som är singel, som vill ge sin kvinna villkorslös ÄKTA kärlek som bara ser DIG. Känns det ändå rätt och bra att du väljer din älskare som inte ger dig något av det? Vad säger din magkänsla?
    Fast det är såna män som kvinnor lämnar, de känner sig "kvävda". Dessutom säger TS att inga andra män duger. 
    Det är inte så enkelt som du gör det till.
Svar på tråden Ska jag vänta på min älskare?