• Anonym (ooo)

    Ska jag vänta på min älskare?

    Anonym (TS) skrev 2020-07-13 12:40:01 följande:
    Han säger att han är färdig med henne men inte med livet som familjefar...
    Ok, vilken bullshit! Han kan vara "familjefar" även om han skiljer sig från frun! Barnen har han ju kvar oavsett och om du och han skulle bo ihop så är han "familjefar" i det huset. 
    Han vill helt enkelt ha kärnfamiljen, men han vill ha dig också och det har uppenbarligen funkat för honom, annars hade han ju gjort något åt saken. 

    Trist TS! Bra att du nu verkligen verkar fundera över hur resten av ditt liv ska vara. För det är ju det detta handlar om. DITT liv - du bestämmer.
  • Anonym (ooo)
    Anonym (TS) skrev 2020-07-13 12:47:36 följande:
    Kanske just för att han bedrar henne! Jag måste ju betyda något eftersom han gör så mot både henne och sina barn... Svårt att förklara men hans blick säger att han menar vad han säger. Jag förstår ju att han säger andra saker till henne och att hon också litar på hans ord men ändå tror jag på att han vill ha mig. Han är ärlig mot mig, säger inte att han SKA lämna men stt han vill. Säger att han älskar sin fru men inte på samma sätt som han älskar mig... Säger att hade han bara varit singel så hade vi redan varit gifta!
    Jag träffade en man en gång som var i samma sits som "din" man. När jag frågade hur han kunde bete sig så mot sin familj svarade han att när han träffade älskarinnan så kände han att han verkligen älskade henne, men sen när han kom hem till sin vardag, ja då kändes det så rätt och riktigt att vara där så att han kunde inte skilja sig.
    Det kanske är så för många, att den där spännande hemliga bubblan funkar ju så länge ingen vet om den. Däremot att byta sin riktiga verklighet mot den här spännande bubblan - det är inte alla som varken klarar eller vill ta det steget. Han har det säkert bra och bekvämt hemma. DU gör så att han kan göra så här och hade det inte varit du hade han säkert haft en annan älskarinna. 
  • Anonym (ooo)
    Anonym (TS) skrev 2020-07-13 12:50:40 följande:
    Jag vet! Men han vill ge barnen det bästa och det anser han vara kärnfamiljen, det köper jag! Han och hans fru har ett förhållande som funkar så det påverkar inte barnen negativt. Han säger att i dagsläget väljer han dom men jag kommer alltid ha en plats i hans hjärta och att han hoppas att det en dag blir vi!

    Mitt liv, det stämmer! I dagsläget vänder jag mig ut och in för hans skull...
    ja men då har du väl valt då? Eller? Vad är denna tråd till för om du bara tänker fortsätta som det är? 
  • Anonym (ooo)
    Anonym (TS) skrev 2020-07-13 12:54:42 följande:
    Samma med denna man, ingen skulle någonsin ana vad han lever för dubbelliv... Jag vill ha honom för att han är min själsfrände, vi klickar i allt vi hittills tagit oss för. Och då har vi känt varandra bra mycket längre än tiden vi legat med varandra.
    En själsfrände som håller dig hemlig - vad är det för själsfrände egentligen. 
  • Anonym (ooo)
    Anonym (TS) skrev 2020-07-14 00:26:46 följande:
    Det är mycket som känns lika mellan våra situationer! Fast jag har ju själv valt att separerar då... Längtan gör att jag nästan tvivlar på honom, har han glömt mig? Men så ger han ifrån sig ett tecken och jag känner att han är så nära mig även om jag inte kan känna honom. I vår situation måste jag vänta på hans sms eftersom mitt skulle kunna komma olämpligt eller läsas av fel person. Han hör av sig när och om det funkar!
    Det här låter som ett fängelse! 
  • Anonym (ooo)

    Men TS för FAN! Jag förlåt men HUR kan du gå med på att skicka skärmdumpar av dina konversationer med en tredje part? Att du inte verkar fatta hur vridet detta är i hans försök att ha koll på dig, ha dig kvar i en krok, så är det faktiskt otroligt fruktansvärt elakt mot den tredje parten! Jag antar att de inte vet att du skickar vidare deras konversationer?
    Vad händer om han råkar känna till en person du skriver med, tänk om det är någon han känner - vad händer då?

    Du är som hans gisslan, hans lilla nickedocka som gör saker som han finner lustiga - förväxla INTE detta med kärlek. Den här tråden blir bara mer och mer sjuk. 

    Sluta nu GENAST att prata med honom över huvud taget! 

Svar på tråden Ska jag vänta på min älskare?