Inlägg från: Anonym (Laura) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Laura)

    Ska jag vänta på min älskare?

    Oavsett om han lämnar eller inte, är det där verkligen ett liv du vill ha? Stå på stand-by till någon annan som inte prioriterar dig? Ha ett "förhållande" med någon utan att kunna visa det för någon? Inte kunna bygga upp ett liv med den personen? Bara hoppas att han lämnar sin fru och att då kanske ni kan bli ett riktigt par? Samtidigt som du vet att även om han säger att han älskar dig kanske han säger till nån ny älskarinna att han älskar henne dubbelt så mycket som dig? 

  • Anonym (Laura)
    Anonym (TS) skrev 2020-07-13 12:52:42 följande:
    Han kommer aldrig mer vara otrogen, det är jag ganska säker på. Jag ser hur det här tär på honom... Jag vill inte stå på stand by, ändå är det precis det jag gör. Jag vill bygga ett liv med honom öppet!
    Men alltså, en gång i tiden lovade han väl att vara trogen mot sin fru också? Och du ser ju hur det gick. Inget säger ju att han kommer vara trogen mot dig om det en dag faktiskt blir NI. Han är ju helt okej med att vara otrogen mot kvinnan som han älskade så mycket att han valde att gifta sig och skaffa barn tillsammans med henne. 
  • Anonym (Laura)
    Anonym (Laura) skrev 2020-07-13 14:00:39 följande:
    Men alltså, en gång i tiden lovade han väl att vara trogen mot sin fru också? Och du ser ju hur det gick. Inget säger ju att han kommer vara trogen mot dig om det en dag faktiskt blir NI. Han är ju helt okej med att vara otrogen mot kvinnan som han älskade så mycket att han valde att gifta sig och skaffa barn tillsammans med henne. 
    Och dessutom, om han nu älskar dig "dubbelt så mycket som han älskar sin fru", varför är han då okej med att du sitter här, trampar vatten i flera år för att vänta in honom? Varför är han okej med att du kastar bort ditt liv på ett förhållande som kanske aldrig kommer få levas ut?
  • Anonym (Laura)
    Anonym (TS) skrev 2020-07-13 14:05:39 följande:
    Det stämmer, du har rätt! Men då visste han inte heller vad otrohet innebar... Nu vet han och skulle aldrig gå igenom det igen! Han har älskat några kvinnor på "giftasnivå" innan han gifte sig men tycker ändå att kärleken till mig är på ett djupare plan. Det känns som att vi alltid varit...

    Tro mig, jag hör hur korkat och naivt allt låter men jag förstår det liksom inte ändå!
    Anonym (TS) skrev 2020-07-13 14:07:08 följande:
    Han är egentligen inte ok med det. Han säger att jag borde gå på date, att han inte vill men borde ge mig den chansen eftersom jag är singel och inte han.
    Men kom igen. Ni har ju hållit på i flera år så så jobbigt kan det ju inte vara för honom? Han är ju dessutom villig att vara otrogen + hålla dig i limbo i ytterligare ett par år. Hade han faktiskt tyckt att det han gör är fel hade han brutit med dig för länge sedan och sagt att han kontaktar dig igen när han är singel. Som det är nu visar han dig klart och tydligt att han är helt okej med att vara otrogen mot kvinnan han säger sig älska och vilja dela sitt liv med!

  • Anonym (Laura)
    Anonym (TS) skrev 2020-07-18 11:00:56 följande:
    Jag berättade för att jag pratar med honom om allt och han läste konversationen. Han gillade den inte men sa att jag måste få leva som den singel jag är...
    Alltså, det låter ju inte som att någon av er faktiskt ser dig som singel? Även om ni inte sagt det rakt ut verkar det ju som att du ska vara trogen honom och han börjat grina och känner sig som "nummer 2" om du pratar med andra, fastän han är gift med en kvinna som inte är du och inte planerar att lämna henne för att han älskar henne mer än dig. Sen har du nämnt i hela tråden om att du bara vill vara med honom, inte känner att du kan träffa andra för att du bara jämför alla singlar du träffar med denna otrogna, gifta man som regelbundet får dig att må dåligt.... Alltså, jag fattar inte hur du frivilligt fortsätter vara i den här soppan? 

    Han vill inte ha dig! Han kommer aldrig lämna sin fru för dig för att han älskar henne och livet med henne mer än dig. Var och varannat hushåll är ju uppbyggt av bonuskonstellationer numer så ingen hade ju sett ner på honom om han skilde sig nu för att kunna vara med dig. Så han väljer bort dig. Varje dag. Även om du inte är "29 och barnlös" och slösar bort dina fertila år, slösar du ju ändå bort ditt liv på den här snubben som inte vill ge dig någonting i gengäld. Tycker du inte att du är värd en fullvärdig relation med någon som respekterar dig och vill att du ska ha det bästa här i livet? 
  • Anonym (Laura)
    Anonym (TS) skrev 2020-07-19 12:35:49 följande:
    Nä då, 5 år till är för mycket... Jag kommer släppa honom även om han alltid kommer prioriteras som nummer 1 i min skalle! Jag kommer alltid älska honom på vårt speciella sätt!
    Fattar du inte hur patetiskt det här är? Hur tror du ens att du skulle råka "falla pladask" för någon annan när du är så fast för en man som tydligt signalerar att han aldrig kommer välja dig? Det är helt upp till dig om du vill kasta bort ditt liv på den här snubben. Det är ditt val att göra. Det är sorgligt och patetiskt, men det är  ditt val. 

    Du fattar väl att när han säger att "er till kommer att komma" så ljuger han för dig? Han kommer inte lämna sin fru. Ni kommer inte få mer än lite sex och en pratstund då och då. Om du faktiskt behöver honom kommer han ju inte att finnas där för dig. 
  • Anonym (Laura)
    Anonym (TS) skrev 2020-07-19 12:56:23 följande:
    Det ifrågasätter mycket! Hur skulle vi någonsin kunna bli ett par, kommer han lämna, vill han lämna, ljuger han för mig, vad säger hans blick, hans händer, varför blir han arg av mina mess till andra? Varför, hur???

    Det talar också om för mig att vi gör så galet fel!

    Men det som låter högst är att det är kärlek!
    Är det verkligen kärlek när man frivilligt behandlar den andre dåligt? Har svårt att tro att han faktiskt älskar dig. Hade han gjort det hade han sett till att du inte var i ett sånt här förnedrande limbo.
  • Anonym (Laura)
    Anonym (TS) skrev 2020-07-22 15:42:29 följande:
    Jag vet att hon inte litar på honom till 100%, hon har ifrågasatt honom och skulle hon granska deras förhållande skulle hon kanske eventuellt förstå att allt inte står rätt till...

    Han är MIN drömprins, MIN själsfrände! Inte hennes...
    Men tycker du inte att det är rätt uppenbart att han inte ser dig som hans prinsessa, hans själsfrände? Han väljer ju att fortsätta vara gift med sin fru över att vara med dig och frun väljer ju att fortsätta vara gift med honom. Hade han velat hade det kunnat vara ni nu, men han vill ju inte. 
  • Anonym (Laura)
    Anonym (TS) skrev 2020-07-23 16:59:07 följande:

    Han hade tydligen ett långt snack med frun och har insett att han tagit henne för given, han inser också att det är av samma anledning hans andra förhållanden tagit slut. Då har han inte sett det men nu gör han det. Han vill ge det en ärlig chans och tycker att det är det mest rättvisa att göra mot honom själv! Jag har kvar min plats i hans hjärta, jag har allt för honom, säger han. Men detta beslutet gäller, det är ingen taktik från hans sida. Han kommer behandla mig som innan vi låg med varandra men titta på mig med åtrå (jag ger er hans ord). Jag kommer försöka att inte ge honom chansen, har redan avbokat första gemensamma festen! Jag är så nedstämd!!! Ska gå en promenad...


    Alltså, en fråga här. Menar han på riktigt att hans sätt att "ge sitt äktenskap en ärlig chans" är att gå och stirra på hans gamla älskarinna med åtrå på gemensamma tillställningar?
  • Anonym (Laura)
    Anonym (TS) skrev 2020-07-28 19:24:19 följande:

    Han har hört av sig... Jag har inte svarat!

    Han hatar sig själv som gör så här eftersom han vill leva med mig, gifta sig med mig. Han kommer köpa ett hus och enligt honom snart skilja sig och flytta.

    Han har hört av sig... Flera gånger!


    Och det här är nån som bara förra veckan skulle satsa helhjärtat på sitt äktenskap... Kom igen TS. Han gör bara det här för att han saknar uppmärksamheten han fick av dig. Svara honom inte.
  • Anonym (Laura)
    Anonym (TS) skrev 2020-11-30 09:06:46 följande:
    Det är klart jag varit korkad nog att göra det!
    Om du vill att situationen ska ändras måste du nog börja ta ansvar och se till att någonting faktiskt händer. T.ex. att du slutar träffa honom och blockar hans nummer och sociala medier så att han inte kan fortsätta höra av sig. Se till att det är du som bestämmer i ditt liv och att du inte fortsätter slösa bort din tid på någon som inte bryr sig om dig.
Svar på tråden Ska jag vänta på min älskare?