Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Såg inget på VUL!!

    Anonym (ssk) skrev 2020-07-14 10:47:12 följande:

    Varför VUL så tidigt? Det är vanligt att inte se nåt så tidigt....


    Jag gjorde abort i v. 6 en gång och läkaren kunde redan strax innan konstatera graviditet mha UL.
  • Anonym (Anonym)

    Du ser absolut gravid ut! Men jag tror inte du är så långt gången. Min senaste graviditet plussade jag strax före bim, en vecka senare starkare än det som ditt visar, då var jag alltså i fjärde veckan. Så om du inte ens är så pass långt gången är det inte konstigt att man inte ser något på UL :)

  • Anonym (Anonym)
    Undrandee skrev 2020-07-14 15:11:45 följande:
    Jag borde i alla fall vara i vecka 4 :/

    fick 1-2 på det digitala den 4e som sagt, sedan dess har stegringen ökat fint då jag testat varannan dag med grav.tester. Såhär såg dom ut innan det jag tog i söndags:
    En snabb stegring! Men avvakta lite till och se. Jag vet från dina tidigare trådar att du haft en lång och krånglig väg så jag förstår att du är väldigt orolig men ge det ytterligare ett par veckor så visar det sig nog att det finns hinnsäck och annat :)
  • Anonym (Anonym)
    Undrandee skrev 2020-07-27 20:24:36 följande:
    Hej!

    Jag gjorde ett vanligt UL i fredags och nu såg dom där en 10,4 mm stor hinnsäck och en gulesäck i den! Dock inget foster. Hon uppskattade mig till v.5+5, vilket stämmer med dom digitala testerna i såfall.

    Hmm, ja något borde man ju se vid v.7. men jag är inte säker. Jag dick veta mina hCG prover stigit normalt, men fick inte höra några siffror.
    Men vad sa de att det betyder då...? Hinnsäck är ju goda nyheter men man borde väl se ett foster också, eller är det för tidigt?
Svar på tråden Såg inget på VUL!!