Inlägg från: schulia1 |Visa alla inlägg
  • schulia1

    Bf April 2021

    Hej!


    Jag hoppar in här också. Plussade i lördags på BIM-2. Enligt apparna har jag BF 18-19 april 2021 :) 

  • schulia1
    Linkaa skrev 2020-08-12 13:13:03 följande:

    Hej! Hoppar också in här, har plussat idag men har ingen aning hur långt gången, enligt Cb digital med veckoindikator så stod den 1-2 vilket bör betyda vecka 4? och bf runt 20e april, nån som har koll på cb digital, kan mina beräkningar stämma? Sist jag hade mens är 63 dagar sedan så helt omöjligt att gå efter det iallafall, andra barnet.

    Kul att följas åt!


    Jag plussade på BIM-1 I lördags och CB visade då gravid 1-2 veckor så du är nog troligtvis i vecka 4 skulle jag gissa på :) När jag plussade med sonen på BIM+2 visade CB 2-3 veckor istället så skillnad blir det om stegringen sker som den ska :)
  • schulia1
    Linkaa skrev 2020-08-12 13:27:36 följande:
    Okej ja men då stämmer mina beräkningar då, har haft cykler på mellan 42-60 dagar så har varit svårt att veta, men bör man ta ett till om typ en vecka eller känna sig lugn med resultatet? Har tagit 3 test idag, 1 digital och 2 cb plus och alla va positiva :) med sonen så fick jag också 2-3 veckor men samma då att jag hade ingen menscykel att gå efter :)
    Du är gravid :) :) Men ta ett till om några dagar om du blir lugnare och vill se stegring! 
  • schulia1
    Linkaa skrev 2020-08-13 08:46:44 följande:

    Tack för hjälpen och lugnande orden:) är bara lite paff fortfarande, var inte riktigt beredd på att det skulle bli ett plus men överlycklig är jag att sonen ska få ett syskon :) när är du beräknad visst borde vi vara rätt nära i datum? :)


    Jag är beräknad 18-19 april så vi lägger väldigt nära varandra :) Kul att följas åt!
  • schulia1
    Linkaa skrev 2020-08-14 23:25:35 följande:
    Har ni börjat känna av något? Själv tyckte jag när jag va gravid med sonen att jag inte kände något förrän illamåendet slog till i vecka 8, men denna gång så har jag jätte spända och ömma bröst och molvärk, trodde jag skulle vara mindre orolig denna gång men icket, vill bara att tiden ska flyga fram till vecka 12 då man kanske kan slappna av något iallafall! :)
    Samma här!! Jätte ömma bröst och molvärk som kommer och går. Än så länge inget mer. Förra graviditeten hade jag inget illamående och hoppas jag slipper det denna gång också. 
  • schulia1
    Linkaa skrev 2020-08-19 18:17:53 följande:
    Tog ett nytt digitalt test imorse, nu blev det 2-3 veckor så det verkar ju stämma att jag precis gått in i vecka 6(5+0):) nu känns det bara så en enda lång väntan tills man kan börja berätta för folk, hur tänker ni kring det? När berättar man? Själv så gruvar jag mig mest för att berätta på jobbet, så jag vill gärna vara säker att det lilla livet stannar:)
    Vad skönt med stegring :) Vi ligger väldigt nära varandra, jag är på 5+2 idag om mina appar stämmer. 

    Vi ska göra ett VUL 10/9 och KUB någon gång i början av oktober förhoppningsvis. Vi har bestämt oss för att berätta för vår omgivning efteråt om allt ser bra ut. Tills dess kommer vi hålla det hemligt för alla. Är så orolig för missfall och känner att jag inte är redo att berätta än. När jag väntade sonen berättade jag för min chef först i v. 16 och för kollegorna i v. 17. Denna gång tror jag att magen kommer börja synas mer så jag kommer bli illa tvungen att berätta tidigare. Varför gruvar du dig för att berätta på jobbet?
Svar på tråden Bf April 2021