Inlägg från: S9191 |Visa alla inlägg
  • S9191

    Bf April 2021

    Vågar inte riktigt lita på det här, då jag har 1,5 års försökande och ett missfall bakom mig. Men BF 26/4 om det går vägen...vill gärna hänga med att läsa era tankar :) har inte mycket symtom och tycker gravtest är lite svaga...så litar inte på något ännu.

  • S9191
    Nostalgity skrev 2020-09-15 17:50:40 följande:

    Hej alla!

    Är i vecka 9+3 idag. Mår också illa bara på tom mage, annars inga symptom. Svårt att förstå då jag varit illamående mer de andra barnen. Var på ul idag....såg hjärtat slå, huvudet, kroppen och en liten fot! Sååå liten men så utvecklad! Hon fick det dock till 9+0 , men exakt datering såhär tidigt med ul är svårt sa hon.


    Har också inga symptom, känns så konstigt...var på UL 8+0 och såg ett hjärta slå för två dagar sen men ändå jag kan känna av är trötthet på kvällarna och ibland lite ömma bröst, inget illamående alls. Är så orolig för att jag inte har några symptom.

    Första barnet så vet inte riktigt hur man ska må heller haha.
  • S9191

    Hej,

    Hur har ni berättat för er arbetsgivare? Vad säger man? Jag har jobbat på mitt jobb i lite mer än 6 månader, och kommer ha jobbat ganska exakt ett år när jag tänkt gå på föräldraledighet. Känns som det är ett svek? Som jag går av för tidigt? Orolig för att man ska få massa skit eller att folk ska bli irriterade....

Svar på tråden Bf April 2021