Inlägg från: Goldenrobot |Visa alla inlägg
  • Goldenrobot

    BF 2021, för de 35+

    Finmamma skrev 2020-12-07 06:23:26 följande:

    Ja, precis så. Extremt många tankar. Jag älskar ju bebisar och tanken av att ha ett litet barn i familjen i många år framöver lockar. Tänk om jag behåller av fel anledning... Men precis som du oroar jag mig för att vi ska förstöra vår familj.

    Har du landat i något? Hur långt gången är du?


    Brottas med samma känslor... Våra "stora" blir 7 och 10 i vår och man har äntligen fått lite mer "frihet" där de klarar sig ganska bra själva och inte behöver konstant passning. Är också redan ett rum kort; barnen delar rum. Vi har ingen bil men idag ryms vi alla i en vanlig taxi vid behov t ex. Vi sa redan på förlossningen med nr två att vi skulle ha en trea men sen kom så mycket emellan och nu har våra barn blivit så stora att de och en bebis kommer ha ofantligt olika behov och intressen :/ Vi försökte inte riktigt men vi vet ju hur barn blir till ;)
  • Goldenrobot
    valentina2012 skrev 2021-01-11 20:14:10 följande:

    Skönt att fler verkar ha de här tankarna.. Men går de över? Hur hantera dem? De är så otroligt starka. jag är inte gravid men har en jättestor ambivalens för jag längtar men känner en stor skräck i att inte veta om det blir bra.... Så jag vågar inte riktigt försöka. är jätterädd att få panik om jag skulle plussa..


    Precis så kände jag också (och fortfarande...) - varje månad som mensen kom var både en lättnad och en... snopenhet..? Både ville och ville inte. Nu är jag i vecka 15 och brottas fortfarande med ambivalensen. Mantrat är lite "man ångrar aldrig ett barn" - men tänk om jag gör det? Tänk om det blir helt övermäktigt? Och går ut över tiden för de äldre barnen? Och tänk om mina "dumma" tankar (som ambivalensen känns som) ger mig ett sjukt barn..?
  • Goldenrobot
    isabelle81 skrev 2021-01-12 08:45:40 följande:

    Här blev det SÅ bra med en sladdis som kom -19. De andra var då nästan 17, 12 och 9. Så bra att vi nu är gravida med en till :)


    Vad kul isabelle81 :) Grattis till sladdis och graviditet.

    Kände du - eller ni - att det var självklart med en sladdis? Eller kände du några motstridiga känslor inför att "börja om"? <3
  • Goldenrobot

    Här är det sambon som mest och utan minsta tvekan vill ha en trea. Jag är från en villa-Volvo-vovve-familj med två barn; pojke/flicka, husvagnssemester o s v. Han är från en familj med tre barn och lite mer röra ;) Själva är vi nog nånstans mittemellan.

Svar på tråden BF 2021, för de 35+