Inlägg från: Anonym (50/50) |Visa alla inlägg
  • Anonym (50/50)

    Vi som blev över

    Kan vara så att fula kvinnor blir lättare ensamma.Men det stämmer inte alltid.Finns vackra singelkvinnor som är singlar av olika skäl.Och det finns rätt fula kvinnor som har kärlek i sitt liv.Männen däremot,är dom psykiskt sjuka,har massa komplex.Då är det lättare att förbli singel.

  • Anonym (50/50)
    Tecum skrev 2020-08-02 13:35:40 följande:

    Jag tror att ofrivilliga singelkvinnor är bättre på att dölja sin ensamhet, både för sig själva och för andra. De intalar sig att de valt själva och att de har det bra. Men innerst inne är de lika bittra och dömande som de incels som skriver här, bara inte lika utagerande. Det i sin tur beror nog på att de omedvetet "skäms" över sin ensamhet och tycker också att "en kvinna borde alltid kunna få någon man".

    Jag hävdar fortfarande att personligheten är avgörande för om en kvinna hittar någon eller ej, både som sexpartner eller till förhållande. För män är osäkerhet, och oföretagsamhet ett hinder, för kvinnor fientlighet och ett utagerande sätt.


    Jag är trevlig och lättsam,och ödmjuk.Ser ok ut,får lätt nån efter mig i dating/krogen.Men jag har inte träffat den rätta.Jag kanske är för känslig och inte litar på män.Då drar dom fortare än något annat.Jag har inget värde,för det för världen är full med kvinnor .
Svar på tråden Vi som blev över