Inlägg från: Eveelina89 |Visa alla inlägg
  • Eveelina89

    BIM 10/8, låt oss följas åt

    Hej!

    Evelina 30år som försöker få till ett syskon, har halvt försökt i ett år nu men har använt ägglossningstest i 6mån. Har BIM 8/8, fick positivt på testet idag, men mannen är inte hemma : (

    Roligt att följa varandra, håller tummarna

  • Eveelina89
    schulia1 skrev 2020-07-26 08:06:01 följande:

    Välkommen hit!! <3 Himla roligt att följas åt. Hur gammalt är ditt barn? :)

    Håller tummarna för oss


    Han fyller 5år nu, så tiden rinner iväg : ( . Har ni försökt länge?
  • Eveelina89
    schulia1 skrev 2020-07-26 10:31:39 följande:

    Åh då förstår jag verkligen att ni känner så. Håller tummarna stenhårt för er!!! När började ni försöka?

    Vi är inne på försök nr2. Sonen är född i maj-18.


    Jag har pluggat en längre tid därför nr 2 har dröjt men vi har försökt ett år, men ?bara? ett halv år med ägglossningstest. Men jag hoppas verkligen att vi lyckas denna gång, känns snart som att jag inte orkar. Så det är bara att hålla tummarna. : )

    Ja men det är ju ett perfekt mellanrum! : )
  • Eveelina89
    Trean2021 skrev 2020-07-26 18:59:21 följande:

    Hej! Hoppar in här med! Jag är 28 år och har två barn, detta är andra försöket för en liten trea. Har dock inte haft möjlighet att köra äl-tester denna månad, har dock haft lite symptom och enligt appar ska jag ha äl mellan 23-26/7. Så vi har myst 22-25/7... Vet dock inte om det kommer räcka, kan ju vara så att äl är senare än tänkt.... Känner redan nu att den långa väntan till att kunna testa har börjat! Förra månaden testade jag 7 dagar efter äl och sedan typ varje dag tills mensen dök upp, orkar inte riktigt med den återkommande besvikelsen denna månad men vet inte om jag kommer kunna hålla mig Haha!


    Håller med!! Denna väntan innan att testa är hemskt! Förra månaden gjorde jag av med ganska många test och blev lika ledsen varje gång. Förhoppningsvis ska jag kunna hålla mig lite längre denna gång. Min app visar äl 21-28, har testat positivt på ägglossning två dagar nu, igår och idag men vi har inte myst varje dag, så är Lite rädd att vi missat även denna gång : (
  • Eveelina89
    Maramba skrev 2020-07-26 20:22:13 följande:

    Klurigt att avgöra. Använder appen Premom? Jag tycker den är jättebra. Då fotar du ÄL-testen så avgör appen styrka på strecken. :)


    Ja, tycker också det! Men guu vad bra måste genast kolla upp det! Har mys varannan dag, hoppas det fungerar ändå! : )
  • Eveelina89

    Nu har jag haft min ägglossning (negativit test dag 3) men nu dag 4 har jag molnande värk i nedre delen av magen. Ägget kan väl inte släppa så sent eller ska jag även mysa idag? Åå så förvirrande..

  • Eveelina89
    NiMi12 skrev 2020-07-28 14:57:42 följande:

    Kan det inte vara ägget som fäster som du känner av då? Jag är ingen expert, men de gånger jag har varit gravid (3 gånger) har jag haft värk fyra dagar efter äl.


    Skulle ju vara helt fantastiskt om det kunde vara så!! Bara att vänta och se då, men ägget borde ju ha släppt redan? : )
  • Eveelina89

    Jag är så himla otålig! Måste ha något att göra om dagarna annars får jag panik hehe. Men försöker hitta på massa saker hela tiden så går det nog, börjar jobba på måndag.

    När kan man testa? Är på äl+4 nu, 8-9 dagar kvar till mens : /

    Nån som har några symtom? Jag känner mig illamående, har ont i magen och är lite känslig men tycker det är lite väl tidigt för symtom?

    Orkar inte med massa hjärnspöken.....

  • Eveelina89

    Idag tog jag ett tidigt test och jag ser ett streck, ganska tydligt irl men inte lika tydligt på bild. Men många pratar om spökstreck? Vad är det?

Svar på tråden BIM 10/8, låt oss följas åt