• Maramba

    BIM 10/8, låt oss följas åt

    Hej!

    Jag är 33 år och denna månad blir fjärde försöket att ge vår dotter ett syskon. Hon är 1,5 år och det tog nästan 3 år av försök innan hon äntligen kom.

    Jag testar med ägglossningstest men inte fått positivt ännu. Bim är 9 augusti.

  • Maramba
    schulia1 skrev 2020-07-26 10:28:23 följande:

    Välkommen in i gruppen :) :) :)

    Åh vad tufft för er! Blev det IVF till slut eller lyckades ni bli gravida på naturlig väg? Jag hoppas SÅ för er skull att det går mkt fortare denna gång!!! <3


    Tack! <3 Vi lyckades på egen hand. Vi blev gravida efter drygt ett års försök men det slutade med MA. Sen tog det drygt ett år innan det tog sig igen och då gick det vägen.

    Jag tror det är min ägglossning som spökar faktiskt. Har fått stegringar men aldrig riktigt fullt utslag. Men så har jag aldrig testat supernoga heller så jag kanske missat den förr.

    Tog ett nytt test nyss men inte en tillstymmelse till stegring. På cd 15, regelbunden cykel på 29 dagar.
  • Maramba
    schulia1 skrev 2020-07-26 12:23:41 följande:

    Såhär ser mitt ÄL-test idag på CD13. Hoppas på fullt utslag imorgon :)


    Det där ser ju lovande ut inför morgondagen! :) Testar du två ggr om dagen när det börjar närma sig?
  • Maramba
    schulia1 skrev 2020-07-26 12:23:41 följande:

    Såhär ser mitt ÄL-test idag på CD13. Hoppas på fullt utslag imorgon :)


    Förra månaden såg det ut så här för mig. Det andra testet på cd 15 är det starkaste jag någonsin fått och förväntade mig fullt utslag på cd 16 men som du ser så hade det sjunkit då igen.

    Den här månaden kunde jag börja testa först på cd 13 pga bor hos släktingar under semester och bara svaga tester hittills. Det som förbryllar mig lite är att på cd 11 så hade jag väldigt ont på vänster sida i höjd med äggstock i flera timmar. Både fram på magen och bak mot ryggen vilket jag inte känner mig bekant med. Hoppas att det var en ovanligt tidigt ÄL i så fall. Vi hade sex den kvällen så i så fall fick vi till ett försök iaf.

  • Maramba
    Eveelina89 skrev 2020-07-26 19:53:32 följande:

    24/7- 25/7 -26/7 :/

    Är min högsta idag eller var den igår enligt dessa?


    Klurigt att avgöra. Använder appen Premom? Jag tycker den är jättebra. Då fotar du ÄL-testen så avgör appen styrka på strecken. :)
  • Maramba

    Jag kunde inte hålla mig från att testa idag. Enligt appen är jag bara på äl+6 men jag misstänker ovanligt tidig äl denna gång och att jag i så fall skulle vara på äl+10 redan. Oavsett så var testet blankt :(

    Någon annan som testat?

  • Maramba
    Trean2021 skrev 2020-08-01 19:54:21 följande:

    Vad tråkigt, men det är fortfarande tidigt oavsett! Varför misstänker du tidig äl?

    Jag har inte testat än men är otroligt sugen, känns som om jag inte kan tänka på något annat så jag vill bada veta, dock är det fortfarande ganska tidigt då BIM är fredag eller lördag nästa vecka... har ett testa tidigt från clearblue som man kan ta 5 dagar innan mens så kanske att jag testar på tisdag. .


    Ja det är så jäkla svårt att fokusera på annat. Har du haft några känningar?

    Jag misstänker tidig äl pga boostat med d-vitamin och bidrottninggelé den här månaden och redan på cd 11 fick jag så himla ont på vänster sida i flera timmar. Jag ville ta äl-test för att se om det var tidig äl men pga att vi bodde hos släktingar just då så var det inte möjligt förrän dag 13. Då fick jag ganska svagt streck som sen blev svagare och svagare varje dag, som om peaken redan varit. Sen har jag haft kraftiga humörsvängningar likt grav pms sedan cd 19. Vilket känns alldeles för tidigt för pms.

    Men jag har ju ingen aning egentligen.
  • Maramba

    Jag fick ett svagt men tydligt plus på stickan nu imorse.

    Höll på att svimma av glädje men sen har jag tagit fyra andra test på samma urin för att bekräfta och alla är negativa så nu vet jag inte alls vad jag ska tro. Eller jag vet inte om dom är helt negativa eller om det är suuupersvaga streck på dom.

    Har ni någonsin varit med om liknande?

  • Maramba
    Trean2021 skrev 2020-08-04 07:41:21 följande:

    Skulle slänga testet nu och så då ett streck. Men det är ju en timme sedan jag tog det. Hur tycker ni jag ska förhålla mig? Har bara ett test kvar och det är ett vanligt test.


    Tycker det är lite för tydligt och blått för att direkt avfärdas som ett spökstreck/torkstreck. Jag skulle inte kunna hålla mig från att köpa fler test :)
  • Maramba
    Trean2021 skrev 2020-08-04 12:13:10 följande:

    Precis min känsla med och just att det är blått och inte grått i färgen. Kunde inte hålla mig alls så använde en ursäkt för att åka iväg till apoteket och handlade ytterligare tre tester haha! Ska testa imorgon bitti!

    Har du bilder på dina tester? Känns ju udda att få positivt på en men inte andra, har dem kanske olika känslighet?


    Jag förstår dig precis. Kom nämligen just hem från apoteket själv, hehe. Jag tror inte jag kommer kunna hålla mig ända till imorgon dock.

    Här är en bild på det första testet till vänster och tre av den andra till höger. Ett av dem är samma märke som det första som var positivt.

Svar på tråden BIM 10/8, låt oss följas åt