Inlägg från: Anonym (fy i bubblan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fy i bubblan)

    Hon luktar illa där nere

    Anonym (Ingo) skrev 2020-07-24 23:54:50 följande:

    Ja precis håll för näsan på dessa surfittor..när dom är över 40.. värre än surströmmng ????


    Jasså vad händer efter 40 som skapar dålig lukt? Har aldrig märkt av att en kvinna luktar surt. Bara urin eller lite instängt, däremot smaka syrligt, ibland åt citronhållet vissa tider i månaden.
  • Anonym (fy i bubblan)
    Anonym (Trådstartaren) skrev 2020-07-24 23:29:19 följande:

    Har världens finaste flickvän sedan 4 år tillbaka. Men 9/10 gånger luktar hon väldigt stark när vi har penetrerande sex. Jag kan omöjligen förklara vad det luktar, men tillräckligt för att jag ska vilja hålla andan. Det har varit så sedan vi träffades och jag har aldrig tagit upp det med henne. Kan helt enkelt inte komma på ett bra sätt att kommunicera det.

    Inte kan det vara bakteriell vaginos? Jag har tidigare varit med andra som luktar värre nämligen (10/10). Detta är dock ca 7/10.

    Kvinnor, snälla hjälp mig (oss).


    Jag tror din kvinna har obehandlad BV. Dessa kan spridas från mannen till kvinnan och gå runt. Båda behöver behandlas med antibiotika. Typiskt för BV är att det luktar inifrån slidan och och blir en rubbning av floran. Det är inte normalt att lukta illa vid samlag.
  • Anonym (fy i bubblan)
    Anonym (Trådstartaren) skrev 2020-07-25 23:32:38 följande:
    Jag förstår.

    Kan berätta att hon torkar sig varje gång efter kiss, och tvättar sig med vatten när hon duschar.

    Jag tror personligen på någon slags obalans då hygienen är god som sagt.
    Det låter som hon tvättar sig väldigt lite. Sånt borde i så fall lukta vid oralsex framför allt. Slidans sekret, alltså det som kommer inifrån luktar inte illa förutom vid ohälsa och menstruation. Däremot kan fittor lukta illa ganska ofta, särskilt ett några timmar utan tvätt, både urin och den typiska könsdoften som hos vissa är mer påträngande än hos andra och under vissa omständigheter. Särskilt vid träning och tajta kläder då det blir instängt och efter mycket kissande kan  underliven hos både män och kvinnor lukta för jävligt rent ut sagt. Endast vatten tar inte bort starka könsdofter. Har också förstått att vissa par passar dåligt ihop sexuellt och får ett onormalt PH-värde där mannens kön skapar den dåliga doften i kvinnans könsorgan. Har råkat ut för det själv. Tycker ni båda ska gå till gyn och gå till botten med det. Vissa kvinnor luktar dock mer än andra men som sagt utanpå och mellan blygdläpparna och runt anus, inte inuti vaginan.
Svar på tråden Hon luktar illa där nere