Inlägg från: Anonym (Trådstartaren) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Trådstartaren)

    Hon luktar illa där nere

    Har världens finaste flickvän sedan 4 år tillbaka. Men 9/10 gånger luktar hon väldigt stark när vi har penetrerande sex. Jag kan omöjligen förklara vad det luktar, men tillräckligt för att jag ska vilja hålla andan. Det har varit så sedan vi träffades och jag har aldrig tagit upp det med henne. Kan helt enkelt inte komma på ett bra sätt att kommunicera det.

    Inte kan det vara bakteriell vaginos? Jag har tidigare varit med andra som luktar värre nämligen (10/10). Detta är dock ca 7/10.

    Kvinnor, snälla hjälp mig (oss).

  • Svar på tråden Hon luktar illa där nere
  • Anonym (Trådstartaren)

    Tack för svaren hittills.

    Hon håller god hygien men använder ingen intimtvål.

    Jag har under mina singelår haft sex med många och vet vad som är normal lukt och inte.

    Hur tycker ni att jag ska ta upp det med henne utan att göra för stor sak av det, och där målet är att hon utreds av gyn? Hon har ju varit hos gyn några gånger under våra år tillsammans men pga rutinkontroll och då har beskeden varit att allt är som normalt. Men jag tror hon behöver utredas...vet bara inte hur jag ska ta upp det.

  • Anonym (Trådstartaren)

    Först vill jag bara tacka alla konstruktiva svar, ni tjejer här inne är grymma. Vissa motfrågor känns dock helt irrationella, så dessa tänker jag inte besvara.

    Till saken hör att både jag och hon är noggranna med att duscha åtminstone en gång om dagen. Båda tränar mycket, oftast två gånger per dag. (Jag är dessutom omskuren).

    Hon doftar annars helt underbart, jag fullkomligt älskar hennes dofter. Men just underlivet förbryllar mig.

    Jag går ner på henne och kan slicka länge, men koncentrerar mig kring klitoris och aldrig slidmynningen, för jag vet att det kan lukta illa och vill inte utsätta mig för det i stunden.

    Jag tror inte hon har någon referens, därav tror jag att hon tror att hennes doft är normal, men det är det inte. Om jag får det på händerna vill jag tvätta det med tvål direkt. Det verkar inte vara BV (det är ju vedervärdigt), men det är ändå tillräckligt illa för att ta död på lusten.

    Jag hoppas innerligt inte att det helt enkelt är hennes normala doft, men om det är så vill jag ändå inte på nåt sätt lämna henne, får helt enkelt vänja mig (som att lära sig älska en mogen ost).

    Men vill samtidigt för min och hennes skull, verkligen gå till botten med det här. Spelar ingen roll om jag kmr i henne eller inte, detta har jag hunnit undersöka under våra år :)

    Tycker att en del svarar som att de tar illa vid sig, ber er att försöka hålla det konstruktivt. Jag har varit med tillräckligt många för att veta vad som anses normal och inte som sagt, och är en bra bit över 30.

    Uppskattar som sagt era förslag, ska försöka ta upp det på ett lättsamt sätt. Men det är ändå sjukt svårt...

  • Anonym (Trådstartaren)
    Anonym (EP) skrev 2020-07-25 23:19:39 följande:

    Min erfarenhet är att, om nu obalans i sidan är uteslutet som skäl, att det luktar illa om man bara tvättar underlivet vid dusch och inte varje gång man kissat också. Därav hygienfrågan vad det innebär för er. Gäller både män och kvinnor.


    Jag förstår.

    Kan berätta att hon torkar sig varje gång efter kiss, och tvättar sig med vatten när hon duschar.

    Jag tror personligen på någon slags obalans då hygienen är god som sagt.
  • Anonym (Trådstartaren)

    Jag vet inte om jag varit otydlig, men hon luktar inget utanför fiffin, utan lukten kommer när vi har penetrerande samlag, dvs från slidan.

    Det ska räcka att tvätta sig med vatten när

    man duschar så att inte pH värdet går upp. Har läst en hel del om det själv.

Svar på tråden Hon luktar illa där nere