• Anonym (Ledsen)

    Ledsen, min man bryr sig inte om min njutning

    Ja jag vet inte hur jag ska börja. Jag och min man har varit tillsammans i ca 20 år. Vi har ett bra förhållande, vi trivs väldigt bra med varandra. Det enda som kan göra mig ledsen ibland är att han inte verkar bry sig om min njutning när vi har sex. Jag har aldrig fått en orgasm med honom. Han smeker mig inte och bryr sig inte om att det ibland gör ont för mig vid sex.

    Jag har frågat honom ibland om han inte tycker det är konstigt att jag inte får orgasm när vi har sex, men det gör han inte, tydligen har han aldrig haft sex med en kvinna som får orgasm vid sex så för honom är det normalt. Jag vet inte vad jag ska tänka, jag vet ju att kvinnor sällan får orgasm vid sex men är det vanligt att aldrig få det? Jag kanske kräver för mycket? Att jag är otacksam?

  • Svar på tråden Ledsen, min man bryr sig inte om min njutning
  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (Ledsen) skrev 2020-07-28 22:43:24 följande:

    Nej han har aldrig kommit på ngt annat sätt än det. Han kan onanera men han har behov av att komma med mig.


    Känns det rätt att hans behov ska göra illa dig?

    Vilka är dina behov?
  • fornminne
    fornminne skrev 2020-07-28 23:07:10 följande:
    Så hans behov är viktigare än att du ska ha ont? Det klart att han kan komma på andra sätt (ni kan onanera tillsammans t ex). Men han vill inte. Problemet verkar också vara att du aldrig har ställt krav? Utan låtit honom hållas... Varför är hans njutning viktigare än din?

    Så hans behov är viktigare än att du ska SLIPPA ha ont ska det stå
  • Anonym (o)

    Sammanfattning:
    TS är ihop med en kille som gör illa ts när de har sex. Det gör ont på henne. Det har inte bara hänt vid ett tillfälle utan är satt i system. Killen bryr sig inte om att det gör ont på ts
    Killen struntar i att bry sig om att ts får orgasm. 
    Killen hindrar ts från att tillfredsställa sig själv under sex. Han är inte bara likgiltig inför hennes behov, han aktivt hindrar henne från att själv ta hand om sina behov. 

    Killen tycker alltså att ts ska utstå smärta för att han ska få orgasm. Utöver det struntar han i ts behov och han hindrar henne från att få orgasm.

  • Anonym (Ledsen)
    Drottningen1970 skrev 2020-07-28 23:08:04 följande:

    Man måste inte få orgasm.


    Jo han måste det annars blir han frustrerad
  • Anonym (Vilsen)

    Nu har jag inte läst alla inlägg utan bara några få.

    Jag och min fru hade det kanske på liknande sätt. Jag trodde vi hade ok sex, men det tyckte inte hon. Eller rättare sagt, vi hade sex, jag fick utlösning men tyckte nog att hon inte var så engagerad. Hon tyckte det var småtrist för att jag inte gjorde rätt prylar för hennes njutnings skull (vilka de var hade jag ingen som helst aning om), men det var inget hon berättade.

    Efter hand så hade vi inte sex så ofta, till min stora besvikelse. Men fortfarande ingen förklaring från hennes sida. Jag försökte ta upp ämnet till diskussion ett antal gånger, men fick inget direkt gensvar.

    Efter ett antal år så fick jag hur som helst höra att jag inte prioriterade hennes njutning. Jag blev lite ställd och frågade henne vad hon ville att jag skulle göra, vad hon saknade. Men det hade hon inget svar på direkt.

    Det var väl slutet på vårt sexliv för rätt många år. (Fast nu har vi börjat igen.)

    Så om du tycker att din man inte bryr sig om din njutning får du styra och ställa lite mer, hjälp honom aktivt att göra rätt!

  • Anonym (K)
    Anonym (Ledsen) skrev 2020-07-28 20:34:22 följande:

    Ja jag vet inte, han kanske inte vill att jag njuter då. I början så stimulerade jag klitoris, men han gillade inte det, han tog alltid bort min hand därifrån. Sen slutade jag att ta på mig själv.


    Oj... Störd man...
  • Anonym (K)
    Anonym (Ledsen) skrev 2020-07-28 23:17:34 följande:

    Jo han måste det annars blir han frustrerad


    Han får väl runka sista stunden??

    Jag har läst alla dina inlägg nu. Du låter som en osäker 19-åring. Och vad är det egentligen du vill ha hjälp med?
  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (Ledsen) skrev 2020-07-28 23:17:34 följande:

    Jo han måste det annars blir han frustrerad


    Det är hans problem i så fall och ska inte gå ut över dig.
Svar på tråden Ledsen, min man bryr sig inte om min njutning