• Poison82

    Sur på min pojkvän. Han förstår mig inte.

    Såvida inte detta är ett upprepande beteende så tycker jag att du är riktigt tramsig. Och du kunde väl hjälp till med flytten så hade ni ju varit tillsammans ändå.

    Gnälla som ett litet barn, skäms du inte?

  • Poison82
    VickanD skrev 2020-08-01 07:31:18 följande:

    Ts skrev ju att detta har hänt flera gånger. Varför ska hon behöva hjälpa till med flytten? Hon kanske vill göra annat på sin lediga tid? Han kunde bara ha sagt detta innan, så hade hon inte ens behövt komma dit.

    Tycker att du överdriver. Klart att man får gnälla om det gäller något man är missnöjd med i sitt eget förhållande. Fullt rimligt.


    Jag läste bara trådstarten när jag kommenterade så visste inte att det hänt oftare. Oavsett så ses man varenda helg så klart att han kanske behöver göra något annat än bara underhålla tjejen hela tiden. Han ville ju uppenbarligen att hon skulle komma och dom har fortfarande träffats majoriteten av tiden.

    Varför skulle hon hjälpa till? Tja, kanske för att vara en fin och god hjälpsam människa. Även om man är trött så kan man faktiskt anstränga sig lite. Hellre det än att bara gnälla.

    Ja man kan gnälla absolut. Jag anser dock inte att killen gjort något fel i detta utan att tjejen snarare kunde hängt med än att sitta och sura över att han inte håller henne i handen 24/7 hela helgen
  • Poison82
    Anonym (.) skrev 2020-08-01 14:19:23 följande:

    Jag gjorde slut igår.

    Vi ville olika saker. Han vill umgås mycket med kompisar osv på helgerna och ses när det passar honom men jag vill ses oftare än så. Varje helg är inte ens mycket men nu vill han tydligen börja göra annat mer så då kommer vi ses ännu mindre. Är van vid att man träffar sin partner oftare än så men han vill träffas lite mindre så jag gjorde slut med honom då jag inte kände mig nöjd med förhållandet.

    Nej, jag försöker inte kontrollera eller något. Ser att ni spekulerar i hur jag är som människa men jag är ingen hemsk människa, är bara en som vill träffa min partner ganska ofta och vill trivas i den relation jag lever i. Kände inte riktigt att jag trivdes i denna relation när han håller på såhär. Självklart gör jag då slut. Vill känna mig prioriterad.

    Dessutom har han en del andra problem också, som att han säger väldigt elaka saker när han blir arg. Han har sagt många elaka saker men han har flera gånger sagt att han ska slå mig, vilket han dock aldrig har gjort.

    En gång rusade han mot mig när jag låg i soffan och han såg jättearg ut och han liksom ställde sig över mig så det kändes som att han skulle slå mig för han kom med knytnäven. Han gjorde dock aldrig något och hade väldigt dåligt samvete efteråt.

    Nu när jag gjorde slut så blev han väldigt ledsen och jag misstänker att han kommer att höra av sig till mig senare men jag tror inte att det kommer att funka mellan oss. Så jag gjorde inte slut bara på grund av att han ibland bortprioriterar mig på helgerna.

    Så, nu vet ni. Nu behöver ni inte diskutera här längre.

    Tack för alla bra svar jag fick, förresten och ni som förstod mig!


    Varför kommer du med detta bonusmaterialet nu för?

    Bra att du gjorde slut och bra att han var tydlig med att annat också är viktigt. Nu kan du tänka på att välja en som bor närmare nästa gång
Svar på tråden Sur på min pojkvän. Han förstår mig inte.