Inlägg från: Anonym (Fast) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fast)

    Sur på min pojkvän. Han förstår mig inte.

    Ja, han borde berättat om sina planera innan, MEN TS säger sig ha blivit väldigt upprörd och sagt att det är viktigt att de prioriterar varandra när de ses. Det verkar inte ha varit hans bristande kommunikation, utan det fakum att han var borta några timmar vid två tillfällen under helgen som gjorde henne så upprörd. Och det är ganska mycket begärt att man ska spendera varje helg tillsammans, hela helgen tycker jag. Dessutom hörde han ju av sig och skrev att det skulle ta längre tid. De flesta av oss har andra åtaganden och saker man vill göra på helgen.

  • Anonym (Fast)
    molly50 skrev 2020-07-31 15:06:55 följande:
    Fast det var ju tydligen inte första gången det här hände.
    Hade det bara varit denna gången det hände så hade jag kunat hålla med om att TS överreagerade.
    Men har det hänt upprepade gånger så kanske TS har tröttnat.
    Nej det är väl klart att det inte är första gången, man måste väl få göra saker på helgerna? Umgås och hjälpa familj och vänner?

    Det verkar ju inte som om TS sagt till honom att hon vill veta i förväg, utan att han ska prioritera henne. Det tycker jag redan att han gör då de ses VARJE helg.
  • Anonym (Fast)
    molly50 skrev 2020-07-31 16:21:06 följande:
    Men TS vill kanske att de ska ses lite mer på helgerna. Inte bara bitvis.
    Och vet man att någon ska komma på besök under helgen så ska man inte behöva bli tillfrågad om att säga till att man har andra planer.
    Ja, det är ju alldeles tydligt att hon vill det. Och lika tydligt att han ibland vill göra andra saker också. Då får hon kanske hitta någon som bor närmare eller som vill sitta ihop dygnet runt varje helg. Om man jobbar på vardagarna och ens partner kommer varje helg, tycker jag att det är helt naturligt att man då och då måste göra annat.
  • Anonym (Fast)
    molly50 skrev 2020-07-31 17:25:36 följande:
    Ja,men har man bara möjlighet att ses på helgerna så bör man väl tala om för sin partner om man har andra planer. Och inte vänta tills partnern väl är på plats.
    Min man och jag hade ett distansförhållande innan vi bestämde oss för att flytta ihop.
    Och för oss var det en självklarhet att tala om för varandra om det dök upp något annat under helgerna när vi kunde ses.
    Och försöka involvera varandra i våra planer om möjligheten fanns.
    Det är inte en fråga om att vilja sitta ihop dygnet runt utan om att vilja umgås med varandra när vi hade möjligheten att göra det.
    Ännu en gång, jag instämmer med att han skulle ha informerat henne. Men det är ju inte det TS vänder sig mot, utan att han inte PRIORITERAT HENNE. Han var borta några timmar för viktiga saker under helgen och hon blev väldigt upprörd över detta.
  • Anonym (Fast)
    Anonym (.) skrev 2020-08-01 20:13:35 följande:
    Ändå sa han sig älska mig och blev ledsen när jag gjorde slut med honom.

    Nåväl, i ett förhållande ska man inte bortprioritera sin partner så nu är det bara att blicka framåt. Ska välja noggrannare nästa gång..
    Du återkommer ständigt till att han ska prioritera dig. Vad innebär detta i praktiken? Tycker du att han skulle sagt nej till sin syster? Hur ofta skulle han få vara borta för att det är ok med dig?
  • Anonym (Fast)

    Verkar vara ett stort problem detta med prioriotering. Startades just ännu en tråd om en tjej som blir bortprioriterad för att hennes kille vill träffa sin bror på helgen. Så sorgligt.

  • Anonym (Fast)
    molly50 skrev 2020-08-02 19:57:36 följande:
    Kan du länka till den tråden?
    Vet inte om man får länka, men den ligger i Relationsproblem och heter Känner mig bortprioriterad.
Svar på tråden Sur på min pojkvän. Han förstår mig inte.