• Anonym (Finns)

    Har din man barn sedan tidigare som han har övergett?

    Vet om män som inte visat intresse för sina barn,skälen var olika,ej välkommen barn,fanns ingen kärlek till mamma,separation.Trevliga män för övrigt och visade intresse för nya kärlekens familj.

  • Anonym (Finns)
    Anonym (Undrar) skrev 2020-07-31 12:09:47 följande:

    Jag tycker det är märkligt att omgivningen bara köper detta och tycker att de är trevliga. Det finns ju övergivna barn i deras kölvatten som mår dåligt och kanske en mamma som går på knäna av att ensam får rodda allt ansvar, både känslomässigt och fysiskt. De bara går vidare och lämnar spillror bakom sig. Och människor runt dem rycker på axlarna och tycker att de är bra män... Det är obegripligt.


    Det är inte bra,men han behöver inte vara otrevlig för det.Barnen blir vuxna och struntar i sin pappa då ochså och skaffar ett eget liv .
  • Anonym (Finns)
    Anonym (Undrar) skrev 2020-07-31 13:25:10 följande:

    Det som är bättre i den här kulturen är ju att det finns en gemenskap av kvinnor och familjer som hjälps åt. Man vet vad som händer vid skilsmässa. Ingen blir chockad. Det är förväntat.

    Här lever man i tron om att det ska bli ett varannan vecka liv. Finns ingen backup, inga föräldrar som steppar in (kanske för vissa?). Barnen blir stigmatiserade för att det är en onormal situation. Det accepteras officiellt inte i samhället att han bara drar. Samtidigt så accepterar hans nya kärlek, nya svärföräldrar, chef, vänner osv det hela och tycker han är en bra man. Barnen och exet ser man ner på. Han lever vidare och kan börja om, göra karriär osv osv.


    Nu menar jag i Norden.Det fall jag vet.
  • Anonym (Finns)

    Min barndomsvän träffade sällan sin pappa.Nångång var hon och hälsade på pappan och hans nya familj.Men inte så att pappan tog ansvar för henne,han var nämligen upptagen med sin nya fru och barn.Idag hade pappan velat ha lite kontakt med henne nu när hon är vuxen.Men hon vill inte.

Svar på tråden Har din man barn sedan tidigare som han har övergett?