• lostandfound

    Jag hatar barnvecka

    Anonym (M) skrev 2020-08-01 20:50:13 följande:

    Ja jag tror faktiskt att han inte älskar mig. Om han gjorde det skulle han vilja göra det bra för mig och inte skuldbelägga mig så fort jag säger min åsikt. Han har till och med frågat mig om jag har autism, efter att jag berättat för honom vad jag behöver.


    Och varför envisas du med att bo med honom? Du skriver att han inte tar hänsyn till dig och ditt barn, att han tycker att det endast är ni som ska anpassa er och trycker ner dig genom att fråga om du har autism. Vad har han för hållhake på dig som envisas att bo med honom trots att du själv ser alla varningsflaggor?

    Jag befann mig samma situation som du (flyttade ut på landet till mitt ex och hans barn och han och barnen körde över mig totalt i vardagen och utsatte mig för psykisk misshandel, allt jag gjorde var fel och det fick jag minsann höra). Vår situation slutade med att han försökte ta livet av min hund och skadade mig fysiskt så att jag blev tvungen att ringa polisen för att kunna packa ner mina grejer i 5 kartonger och flytta utan att han skulle skada oss ytterligare. Jag önskar att jag hade funnit detta forum innan för att kunna rådgöra och få tips. Nu har du den möjlighet innan du sätter dig i skiten på riktigt och samtliga här varnar dig från att sätta dig i en sådan situation. Gör du det ändå får du faktiskt nästan skylla dig själv. Du ser varningsflaggorna redan nu (alltså innan ni flyttat in) och då har du faktiskt som ansvar att se till att skydda ditt barn från att flytta in till ett hushåll där hennes behov inte tillgodoses. Ta ansvar och gör det rätta - avstå från att flytta in.
  • lostandfound
    Anonym (M) skrev 2020-08-02 12:42:23 följande:

    Nä jag måste inte flytta. Jag kommer ha råd att bo kvar också utan problem. Jag har velat flytta pga att jag trivts bra där, på landet, min dotter också. Och jag har trivts med honom. Det är också närmare till min familj och jag skulle gärna komma bort från stan.


    Du skriver att du trivs på landet men samtidigt har du skapat två olika trådar där du beklagar dig över situationen. Ta lite jävla ansvar för din unge och sluta agera egoistiskt. Ditt barns intressen blir åsidosatta. Som du skrev i den andra tråden kommer inte din dotter att få gå på dagis och lära sig att socialisera med andra barn då du inte har möjlighet att frakta henne dit, utan kommer att bli hemma med dig dag ut och dag in. Det är inte okej. Det är egoistisk. Och att hon inte ska kunna få sova i tid och äta nyttig mat för att du envisas med att bo med en vuxen manbebis är också bristande föräldraransvar. Hade du varit utan barn och om det "bara" hade varit du som hade behövt stå ut i en icke-fungerande vardagskonstellation så fine, men nu har du en dotter och då får du sätta din lust till att bo på landet åt sidan till förmån för hennes välmående. Förlåt om jag verkar hård, men du verkar vara väldigt naiv som verkar ignorera alla kloka råd du får.
  • lostandfound
    Anonym (M) skrev 2020-08-02 16:11:23 följande:

    Ja jag är i tanken redan på väg ifrån honom. Det är en sorg att det ska behöva vara så eftersom han är mitt livs andra stora kärlek och jag har inte nånsin bott eller ens planerat att bo med någon. Men han har visat vad han går för den här senaste veckan. Jag tror dessutom att vi kyssts en enda gång under hela veckan och jag har sagt flera gånger att det är något som är viktigt för mig.


    Det låter så klyschigt men tro mig - när du har funnit rätt partner kommer du inte behöva ha dessa problem. Rätt partner för dig kommer tar vilja inkludera dig i sitt liv, han kommer vilja att du äter sådan mat du mår bra av, han kommer att vilja få rutiner att fungera. En man som inte är villig att kompromissa är inte rätt man. Det tog mig två år att själv inse det och lämna mitt ex som var ett svin (vilket blivit mer uppenbart i efterhand). Du förtjänar någon som vill dig väl. Glöm inte det.
  • lostandfound
    Anonym (M) skrev 2020-08-02 18:18:30 följande:

    Mer klagomål från hans håll. Vet ärligt talat inte vad han tycker om med mig. Idag är jag "oengerad" allmänt. Jag har rensat hans garderober m.m., planerat flytt och möblering, städat, tvättat, tagit hand om barn etc innan jag ens flyttat in. Igår låg jag vid poolen, umgicks med hans barn, gick på eftermiddagen iväg till stranden med min dotter bara, för min och hennes skull, för att jag inte hade nån lust med annat. Jag ville ha en ren semesterdag. Idag har jag varit sjuk och mest legat i sängen, men såklart umgåtts med alla barn när de kommit, engagerat mig i det de berättat. Så får jag upp på allt annat (jag pratar inte tillräckligt, jag säger inte vad jag tänker/tycker/vill, jag säger jag vet inte för ofta, jag är för trött, för sjuk, tar för lite initiativ i sängen etc) att jag är oengagerad. Jag vet inte vad han vill ha av mig. Han säger att han vill att jag ska vara mig själv, göra det jag vill, känna mig hemma, vara med och bestämma, men oavsett blir det alltid fel. Jag vet inte ens vad han tycker om med mig förutom mitt utseende eftersom han aldrig säger något annat positivt. Han säger att han inte är sån. Men hur ska man då veta om man gör rätt? Jag vet inte hur han vill ha mig! Och ärligt hur kan man inte ta de saker som han sagt som något negativt?

    "

    Jag började gråta. Han var iskall och anklagade mig för att inte kunna diskutera.


    VARFÖR tar du inte till dig av vad alla här säger? Lämna honom. Annars är det inte ett dugg synd om dig men däremot väldigt synd om ditt stackars barn som tvingas leva i ett ofunktionellt hem för att du är för egoistisk. Skärp dig.
  • lostandfound
    Anonym (Desperat?) skrev 2020-08-02 20:48:18 följande:

    Antingen är TS ett stort troll eller så har hon någon form av masochism eller så gillar hon tanken på att bli domnierad. Ingen vettig människa stannar kvar i den sitsen som beskrivs nu.

    Jag hoppas att TS barn blir omhändertagen då mamman är desperat och vill spela martyr.

    Ger upp då TS mer eller mindre redan har bestämt sig för att stanna.


    Jag håller faktiskt med. Att TS utsätter sin dotter för detta är oacceptabelt och egoistiskt och hennes barn borde få bo med pappan istället så kan TS vara kvar hos sitt svin till pojkvän och fortsätta må dåligt utan att behöva utsätta dottern för det samma. Hoppas innerligt att TS är ett troll.
  • lostandfound
    Anonym (M) skrev 2020-08-02 23:24:09 följande:
    Nej jag ska kolla imorgon hur man kan göra med det, om hur jag kan säga upp dem etc innan de ens flyttat in.

    Han har inte kysst mig på hela veckan för att han inte haft lust med det, sa han när jag frågade förut. Känns fint... För mig (och de flesta andra) kommer det naturligt att man vill det med den man är tillsammans med.
    Men seriöst - skärp dig. Folk frågar dig relevanta frågor och försöker hjälpa dig ur din situation och det enda du återkommer till är att "Han har inte kysst mig på en hel vecka". Men vad tror du egentligen? Du skriver att han behandlar dig som skit men blir förvånad över att han inte kysst dig? Att han inte kysst dig är inte det stora problemet utan det är ett litet symptom på ett större problem - nämligen att han inte respekterar eller älskar dig. Släpp honom. HERREGUD.
  • lostandfound
    Anonym (M) skrev 2020-08-04 20:08:16 följande:

    Jag avvaktar och ser hur denna vecka utvecklar sig. Nu är han trevligare igen när barnen inte är här. Förstår inte varför han blir otrevligare när hans barn kommer hit.

    Jag slutar göra saker för att behaga honom nu hursomhelst. Jag skiter i hans klagomål. De är hans problem, inte mina. Nu gör jag det som jag känner för. Jag kommer gå på det han sagt tidigare att jag ska vara mig själv och göra det jag vill. Sina klagomål kan han ta och stoppa upp nånstans och det ska jag säga till honom nästa gång de kommer.


    Men vet du vad - flytta in till honom. Du ljuger säkerligen om att du hyrt ut din lägenhet i andrahand. Den är säkerligen redan uppsagd för länge sedan och du har den inte kvar. Du är säkerligen redan inflyttad hos din "trevliga" pojkvän så låt det vara så och låt ditt liv bli än mer kaos (skaffa gärna barn med honom också, det kommer att bli toppen). MEN kom sedan inte hit och klaga när allt gått än mer åt helvete. Observera sarkasmen.
Svar på tråden Jag hatar barnvecka