• molly50

    Jag hatar barnvecka

    Anonym (M) skrev 2020-08-01 20:50:13 följande:
    Ja jag tror faktiskt att han inte älskar mig. Om han gjorde det skulle han vilja göra det bra för mig och inte skuldbelägga mig så fort jag säger min åsikt. Han har till och med frågat mig om jag har autism, efter att jag berättat för honom vad jag behöver.
    Jag tycker absolut inte att du ska flytta dit.Om han inte vill att ni ska fortsätta vara ihop då så får det väl vara så. Det är han som förlorar på det. Inte du.
    Men då är nog inte hans känslor särskilt starka. Då vill han nog bara ha en piga och barnvakt som hjälper honom med ekonomin och som tillfredsställer hans behov ibland.
    Du ska inte behöva stå ut med att må dåligt för att han anser att alla ska äta samma sak t ex.
    Jag förstår hans poäng,men om man mår dåligt av maten så måste man få äta annat. Inget snack om det.
    Och din dotter ska inte behöva få sina rutiner förstörda för att han inte har någon pli på sina barn.
    Så jag tycker att du allvarligt ska fundera på om ni ska fortsätta vara särbos eller göra slut.
    Att han blir sur och sätter diagnoser på dig så fort du ifrågasätter honom verkar inte särskilt lovande,ärligt talat.
    Det är inte bara du och din dotter ska ska anpassa er. Det måste även han och hans barn göra.
    Man är två i ett förhållande.
    Du kanske skulle visa honom denna tråden och se vad han tycker om andras åsikter om det han gör.
  • molly50
    Ess skrev 2020-08-02 13:26:18 följande:
    Vi pratar alltid med varann innan så att inget annat är planerat. Dessutom hjälps vi åt med att ta hand om gästerna så det finns inte att inte prata med varann.
    Samma här. Vi pratar alltid med varandra innan vi planerar in saker.
  • molly50
    Anonym (M) skrev 2020-08-02 14:45:51 följande:
    Nej jag kommer inte vilja bli gravid med honom på ett bra tag. Som det är nu kan han inte förstå andras behov. Drabbas jag av gravidillamående eller nån annan krämpa kommer han inte att förstå det eller göra nånting för att underlätta för mig. Och när jag är föräldraledig kommer han förmodligen att dumpa alla sina tre barn på mig och anse att det inte är några problem. Det är bara något jag kommer att få acceptera.

    Idag är jag sjuk och trött och skulle verkligen behöva vila men han tar ingen hänsyn till det utan låter barnen gapa, skrika och härja hur de vill och när de väl sitter tysta och tittar på tv så är det han som börjar gapa på dem om olika saker.
    Jag håller med Anonym (Tuss).
    Åk hem och vila upp dig en vecka och fundera över om du verkligen ska fortsätta det här förhållandet.
  • molly50
    Anonym (M) skrev 2020-08-02 18:18:30 följande:

    Mer klagomål från hans håll. Vet ärligt talat inte vad han tycker om med mig. Idag är jag "oengerad" allmänt. Jag har rensat hans garderober m.m., planerat flytt och möblering, städat, tvättat, tagit hand om barn etc innan jag ens flyttat in. Igår låg jag vid poolen, umgicks med hans barn, gick på eftermiddagen iväg till stranden med min dotter bara, för min och hennes skull, för att jag inte hade nån lust med annat. Jag ville ha en ren semesterdag. Idag har jag varit sjuk och mest legat i sängen, men såklart umgåtts med alla barn när de kommit, engagerat mig i det de berättat. Så får jag upp på allt annat (jag pratar inte tillräckligt, jag säger inte vad jag tänker/tycker/vill, jag säger jag vet inte för ofta, jag är för trött, för sjuk, tar för lite initiativ i sängen etc) att jag är oengagerad. Jag vet inte vad han vill ha av mig. Han säger att han vill att jag ska vara mig själv, göra det jag vill, känna mig hemma, vara med och bestämma, men oavsett blir det alltid fel. Jag vet inte ens vad han tycker om med mig förutom mitt utseende eftersom han aldrig säger något annat positivt. Han säger att han inte är sån. Men hur ska man då veta om man gör rätt? Jag vet inte hur han vill ha mig! Och ärligt hur kan man inte ta de saker som han sagt som något negativt?

    "

    Jag började gråta. Han var iskall och anklagade mig för att inte kunna diskutera.


    Varför vill du stanna kvar med honom? Han verkar ju inte ha alla hästar hemma.
    För din egen och för din dotters skull. Gör slut innan du blir totalt nedtryckt!
  • molly50
    Anonym (M) skrev 2020-08-02 20:16:51 följande:

    Jag tror att det är något fel med honom. Jag vet att jag är extra känslig men inte såpass extra känslig att jag feltolkar allt negativt vilket han påstår. Antingen vill han skrämma bort oss och faktiskt inte ha oss här, eller så är han rejält skev på något vis. Han har betett sig konstigt förr, i oktober och mars när han plötsligt blev avståndstagande, kall, negativ, kritisk m.m. I mars gjorde han också slut, utan att ge nån egentlig förklaring. Han ångrade det sen och ansträngde sig för att få mig tillbaka, och har eftet det betett sig klanderfritt, kärleksfullt, förstående etc fram tills nu.


    Klart det är något fel med honom! Bra om du börjar inse det nu.
    Han är ju en idiot med en skev uppfattning om hur ett förhållande ska fungera.
    Och det verkar,ärligt talat,du också ha om du på allvar fortfarande tänker flytta dit.
    Dumpa och åk hem så fort du bara kan! Och se dig inte om! 
    Varningsklockorna ringer!
  • molly50
    Anonym (M) skrev 2020-08-02 20:38:59 följande:
    Nej som sagt är jag i tanken redan på väg. Hursomhelst om det följer det mönstret som har varit tidigare så kommer han snart ta ännu mer avstånd från mig känslomässigt, stänga mig ute med frågetecknen, ev göra slut. Och redje gången gillt..
    Vänta inte på att han ska göra slut. Gör det själv istället!
    Först då lär du få reda på vad han verkligen tycker.
  • molly50
    Anonym (M) skrev 2020-08-03 00:05:33 följande:
    Ja, förmodligen är det så. Han har bara trappat upp med negativiteter. Han visste förmodligen sen innan att jag inte skulle vara ok med 3 barn till i huset. Med stor sannolikhet har han vetat innan han sagt sina klagomål hur det skulle påverka mig. Att undanhålla kyssar och fysisk närhet vet han sen innan hur jag reagerar på också. Han vill att jag ska dra mig ur så att han slipper.
    Men gör det då. Tveka inte.
    Att han inte kysst dig på en vecka är bara en liten del av problemet.
    Åk hem nu,om du inte redan gjort det,och börja fundera över hur du ska säga upp dina hyresgäster innan det är försent.
  • molly50
    Anonym (M) skrev 2020-08-04 20:08:16 följande:
    Jag avvaktar och ser hur denna vecka utvecklar sig. Nu är han trevligare igen när barnen inte är här. Förstår inte varför han blir otrevligare när hans barn kommer hit.

    Jag slutar göra saker för att behaga honom nu hursomhelst. Jag skiter i hans klagomål. De är hans problem, inte mina. Nu gör jag det som jag känner för. Jag kommer gå på det han sagt tidigare att jag ska vara mig själv och göra det jag vill. Sina klagomål kan han ta och stoppa upp nånstans och det ska jag säga till honom nästa gång de kommer.
    Varför vill du ens ge honom en chans till nu när han har visat hur han är?
    Jag hade aldrig accepterat det där beteende. Och absolut inte inför mina barn.
    Jag hade lagt benen på ryggen och dragit direkt.
  • molly50
    Anonym (M) skrev 2020-08-04 20:08:16 följande:
    Jag avvaktar och ser hur denna vecka utvecklar sig. Nu är han trevligare igen när barnen inte är här. Förstår inte varför han blir otrevligare när hans barn kommer hit.

    Jag slutar göra saker för att behaga honom nu hursomhelst. Jag skiter i hans klagomål. De är hans problem, inte mina. Nu gör jag det som jag känner för. Jag kommer gå på det han sagt tidigare att jag ska vara mig själv och göra det jag vill. Sina klagomål kan han ta och stoppa upp nånstans och det ska jag säga till honom nästa gång de kommer.
    Och ju längre du väntar ju tuffare lär det bli för dig att hinna säga upp dina hyresgäster.
Svar på tråden Jag hatar barnvecka