• smulpaj01

    Jag hatar barnvecka

    När jag har hyrt ut i andra hand (vilket jag har gjort ca 10 år till olika människor) så har jag alltid haft 1 eller 2 månader uppsägningstid från bägge håll. Hur lång uppsägningstid har du gett dina hyresgäster? Är det en månad kan du säga upp kontraktet nu och stanna kvar i ditt hem.

    Självklart ska du och din dotter INTE flytta dit!!! Det finns inte ens den minsta chans att det kommer fungera.

    Finns andra män här i världen som passar dig bättre, så bryt med denne man.

  • smulpaj01
    Pope Joan II skrev 2020-08-02 10:08:43 följande:

    Nej, det hade jag inte och det har jag aldrig heller gjort. Du anar inte hur mycket barn det varit hos oss genom åren. Mängder!


    Samma hos oss. Barnen fick alltid ta hem kompisar, en eller flera var inga problem. Även med övernattning om så önskas. Bara kul tyckte både jag och sambon.
  • smulpaj01
    Anonym (Henrietta) skrev 2020-08-02 11:40:24 följande:

    Fast om jag minns rätt från ts tidigare trådar så skulle väl ts få möjlighet att studera och inte behöva betala så mycket till mannen och att det var ett av de primära skälen som gjorde att ts ville flytta ihop? Det finns/fanns en ekonomisk fördel för ts, som i nuläget var/är sjukskriven men nu skall börja studera. Så uppfattade jag det.

    Men i övrigt håller jag med dig helt, finns ingenting överhuvudtaget som ts och ts barn vinner på att flytta ihop med mannen och hans barn, men jag är rätt övertygad att ts kommer att göra det ändå. Mer tydliga tecken på att det inte kommer att fungera har jag nog aldrig läst, men ts verkar fortfarande leva i någon slags drömlik förhoppning om att mannen skall "vakna upp och förstå". Varken ts eller mannen tycks vara beredda att egentligen kompromissa om någonting, men eftersom det är ts som flyttar in till mannen och hans barn, som redan har etablerade rutiner i sitt hem, blir det ts, men framförallt ts barn som blir de stora förlorarna. Ja alla barnen förresten, för det kommer så klart bli en massa gnissel mellan ts och de andra barnen också så småningom, det blir det alltid.

    Är så fruktansvärt sorgligt tycker jag, att det för många kvinnor tycks vara så viktigt att bo i ihop att det övertrumfar allt annat. Lika viktigt som syret de andas tycks de.


    Är det på det sättet så förstår jag att mannen tycker att ts ska passa barnen och sköta hushållet, han betalar ju henne för det. Men hon offrar sin dotter på köpet och personligen skulle jag inte tycka det var värt det. Tragiskt
  • smulpaj01
    Anonym (M) skrev 2020-08-02 12:26:49 följande:

    Nej han kommer inte att betala mig. Jag får csn och ska betala hälften i hemmet.


    Men anledningen till att du MÅSTE flytta dit är enbart pga ekonomin?

    Har du råd att studera om du bor kvar i ditt hem?

    För ingen vettig mamma skulle utsätta sitt barn för det h-vete du vill flytta till.

    Annars jobba extra i samband med studier som de flesta gör?
  • smulpaj01
    Anonym (M) skrev 2020-08-02 18:18:30 följande:

    Mer klagomål från hans håll. Vet ärligt talat inte vad han tycker om med mig. Idag är jag "oengerad" allmänt. Jag har rensat hans garderober m.m., planerat flytt och möblering, städat, tvättat, tagit hand om barn etc innan jag ens flyttat in. Igår låg jag vid poolen, umgicks med hans barn, gick på eftermiddagen iväg till stranden med min dotter bara, för min och hennes skull, för att jag inte hade nån lust med annat. Jag ville ha en ren semesterdag. Idag har jag varit sjuk och mest legat i sängen, men såklart umgåtts med alla barn när de kommit, engagerat mig i det de berättat. Så får jag upp på allt annat (jag pratar inte tillräckligt, jag säger inte vad jag tänker/tycker/vill, jag säger jag vet inte för ofta, jag är för trött, för sjuk, tar för lite initiativ i sängen etc) att jag är oengagerad. Jag vet inte vad han vill ha av mig. Han säger att han vill att jag ska vara mig själv, göra det jag vill, känna mig hemma, vara med och bestämma, men oavsett blir det alltid fel. Jag vet inte ens vad han tycker om med mig förutom mitt utseende eftersom han aldrig säger något annat positivt. Han säger att han inte är sån. Men hur ska man då veta om man gör rätt? Jag vet inte hur han vill ha mig! Och ärligt hur kan man inte ta de saker som han sagt som något negativt?

    "

    Jag började gråta. Han var iskall och anklagade mig för att inte kunna diskutera.


    Han vill helt klart inte ha dig där längre! Det är något du kan vara helt säker på! Tyvärr ts....
  • smulpaj01

    Kan din dotter bo hos pappan eller någon annan nära anhörig? Så att hon som är liten och helt oskyldig till mammas korkade beslut slipper ta skada.

  • smulpaj01
    Anonym (M) skrev 2020-09-05 15:14:35 följande:

    Nej, de som skulle hyra den hoppade av.


    Toppen

    Behåll den nu för du kommer med största sannolikhet behöva den inom kort.
  • smulpaj01
    Siden skrev 2020-09-06 07:41:20 följande:

    Och hur tar sig dottern till och från förskola om du inte kan köra bil? Hur förflyttar du dig i vardagen, cyklar och åker buss? Jag håller med om att du borde behålla din lägenhet, tänk hur det blir med cykeln i vinter...att din sambo är inflexibel kan ha varit en stor anledning till att han och hans förra separerade, just saying. Ursäkta om jag låter som en olyckskorp :)


    Håller med om allt. Detta är helt ohållbart och mycket naivt att tro något annat.
  • smulpaj01
    Anonym (åc) skrev 2020-10-03 22:09:18 följande:

    Hur går det ts?


    Undrar jag också, men jag hoppas verkligen att ts har satt sitt barn i första rummet och flyttat hem igen!
  • smulpaj01
    Anonym (Desperat?) skrev 2020-10-22 17:01:41 följande:

    Det är snart höstlov så vi kanske får en uppdatering då.

    Men jag hoppas att TS tänkte på sitt barns bästa och flyttade hem igen. Att gå på förskolan varannan vecka känns inte sunt.


    Absolut ingenting när det gäller den där mannen, situationen eller förhållandet öht känns sunt.
  • smulpaj01
    Anonym (Desperat?) skrev 2020-10-22 17:01:41 följande:

    Det är snart höstlov så vi kanske får en uppdatering då.

    Men jag hoppas att TS tänkte på sitt barns bästa och flyttade hem igen. Att gå på förskolan varannan vecka känns inte sunt.


    Absolut ingenting när det gäller den där mannen, situationen eller förhållandet öht känns sunt.
Svar på tråden Jag hatar barnvecka