Inlägg från: Anonym (Samma?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Samma?)

    Jag hatar barnvecka

    Jag undrar jag med. Du är samma som skulle flytta ut på landet utan körkort och barnen skulle inte gå på fritids?

    Oavsett. Flytta inte dit. Det ska inte bara vara du som anpassar dig.

    Om det handlar om barnens sömn så är det hans barn som får anpassa sig. De lider inte av att ta det lugnt på kvällen och är så fallet så får han ta med dem ut så kan de röja utomhus.

    Vad ser du hos denne man egentligen?

    Om han ska bestämma att du måste äta samma mat som alla andra så ska naturligtvis maten som lagas vara anpassad efter dig. Det handlar inte om att du tycker maten är äcklig utan om ditt mående.

    Flytta inte ihop med en person som har noll förståelse för andras behov.

  • Anonym (Samma?)
    Anonym (M) skrev 2020-07-31 16:33:12 följande:

    Han tycker att det är fel, att man inte gör så. Man äter det som serveras, anpassar sig. Man ska inte laga egen mat även om den mat som hans barn bestämt gör en illamående resten av dagen.


    Då är det rimliga att ni lagar mat som du inte mår illa av och barnen får anpassa sig och äta det
  • Anonym (Samma?)
    Anonym (M) skrev 2020-08-02 20:02:56 följande:

    Det är han som mest velat det här med ihopflytten. Han gjorde slut i mars pga att han tyckte att det gick för långsamt, att inget hände. Han önskade att vi flyttat dit tidigare. Jag förstår inte vad hans problem är nu, när vifaktiskt håller på med just det. I dagens samtal hakade han upp sig på just matlagning!? Att jag inte lagat mat den här veckan. La ingen vikt på att jag städat, plockat, diskat, tvättat mycket mer än vad han har gjort. Och jag bor inte ens här än och har uppenbarligen inte mycket att säga till om vad gäller just måltider. Då lämnar jag det åt honom. Men nä. Jag har inget engagemang. Jag vet inte hir jag nånsin ska göra rätt i denna mannens ögon. Får som sagt aldrig höra nåt positivt utan bara allt jag inte gör. Jävla sugen man blir då på att göra nånting alls.

    Han stör sig också fruktansvärt mycket på när jag använder min telefon och påpekar det varje gång. Så nu har jag gått över till att bara använda den när han inte ser. Därav sena och uteblivna svar.


    Skärp dig nu. Lämna honom. Åk därifrån på en gång
  • Anonym (Samma?)
    Anonym (åc) skrev 2020-08-02 21:04:12 följande:

    Man undrar ju tyvärr lite vad socialtjänsten skulle tycka om de fick veta ts dotters situation

    Hon lever i en familj där hennes sömn saboteras, likaså kosten och sitter i ett hus ute på landet där hon inte ens får möjlighet att gå i förskola pga av att ingen vuxen skjutsar henne dit


    Tror inte de bryr sig.

    Kosten kommer soc knappast anse något om. Köttbullar, korv och pannkaka är troligtvis vanligt i de flesta hem. Om mamman klargör att barnet får interagera och träffa andra barn utan att vara på förskola (vilket man naturligtvis kan påstå även om så inte skulle vara fallet) så kommer soc knappast bry sig om detta heller
  • Anonym (Samma?)
    Anonym (M) skrev 2020-08-04 20:08:16 följande:

    Jag avvaktar och ser hur denna vecka utvecklar sig. Nu är han trevligare igen när barnen inte är här. Förstår inte varför han blir otrevligare när hans barn kommer hit.

    Jag slutar göra saker för att behaga honom nu hursomhelst. Jag skiter i hans klagomål. De är hans problem, inte mina. Nu gör jag det som jag känner för. Jag kommer gå på det han sagt tidigare att jag ska vara mig själv och göra det jag vill. Sina klagomål kan han ta och stoppa upp nånstans och det ska jag säga till honom nästa gång de kommer.


    Men du måste ju vara ett skämt på riktigt. Behåll då lägenheten och bo tillsammans de veckor han inte har barnen
  • Anonym (Samma?)
    Anonym (M) skrev 2020-09-07 15:34:36 följande:

    Han kommer skjutsa henne varannan vecka iallafall. Han handlar det jag behöver och kan skjutsa mig när jag behöver komma nånstans. Tror inte att det kommer vara på det här det ev fallerar utan snarare på hur han funkar som person.


    Och varannan vecka ska hon vara hemma från förskolan med dig som är upptagen av att plugga? Du kan inte mena allvar?

    Då får ni bo i din lägenhet de veckor han inte kan

    Skjutsa
Svar på tråden Jag hatar barnvecka