Inlägg från: Anonym (Lrlr) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lrlr)

    Pojkvännen är lat och orkar inte ha ordning hemma

    Anonym (Mm) skrev 2020-07-31 15:15:41 följande:

    Min pojkvän bor ensam i en etta. Det är oftast ganska ostädat hemma hos honom, vilket jag verkligen hatar.

    Det är damm på flera ställen, massa ludd på golvet, smulor på golvet, massa disk och det är bara allmänt skitigt.

    Jag tvättar oftast hemma hos honom medan han tar hand om disken eller något annat. Nu senaste gången så tvättade jag hans och mina kläder och han har fortfarande inte vikt in sin rena tvätt (som jag för övrigt brukar göra åt honom) utan det rena ligger fortfarande kvar i tvättkorgen medan han har börjat slänga det smutsiga i en hög på golvet.

    Det ligger alltid fullt med reklamtidningar i hallen, som han aldrig orkar ta ut och slänga så det blir helt fullt i hallen och till slut tar jag ut det.

    Han har papper, kartonger osv lite överallt och det finns ingen struktur. Vid hans dator så lämnar han läskburkar och tomma yoghurtpaket osv.

    Han brukar inte begära att jag ska städa här, bara om han ska diska både min och hans disk så brukar han vilja att jag tar något annat medan han gör det. Det är nästan alltid jag som tvättar, till exempel. Så det är inte det att han begär att jag ska göra saker om han inte gör nåt, men när det är så stökigt överallt så vill jag ju plocka till och fixa. Jag är här ofta och vill ju inte leva i en sådan skitig miljö, så då blir det jag som måste gå och plocka och fixa.

    Har sagt till honom att jag tycker han borde ha bättre ordning. Han svarar väl typ ?jaja? eller något men han gör ingenting åt det. Visst, han dammsuger ibland och diskar undan ibland, men han gör ingenting annat än det och sedan är det lika smutsigt igen nästan direkt. Det är också dammigt inne på toaletten och där inne har han bara dammtorkat väldigt få gånger.

    Vad tycker ni? Har jag något att säga till om eller ska jag vara tyst? Orkar inte hålla på och plocka och fixa hela tiden när jag är hos honom, men vill inte heller leva i en svinstia och han gör ju inte mycket åt det.


    Sådan har jag med varit när jag var deprimerad. Kan vara lite sådan än om jag är ledsen ibland. Tror det ofta finns en anledning. Man behöver inte vara lat.
Svar på tråden Pojkvännen är lat och orkar inte ha ordning hemma