Inlägg från: Anonym (Lyykke) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lyykke)

    Jag prasslar med min bff äkta make. Fråga mig vad du vill.

    Anonym (Den Andra Kvinnan) skrev 2020-07-31 19:28:32 följande:

    Vi har vart bästisar i alla år, sen vi var små. Gjort allt tillsammans. På en resa För 6 år sen träffade vi ett gäng killar och hon blev direkt ihop med en av dem. Hon liksom snodde honom. Jag blev också direkt störtkär i honom men kunde ju inte säga nåt. De gifte sig för två år sen och har nu ett barn och ett på g. 

    För mindre än et halvår hände det som inte fick hända men är så underbart. Efter att jag sovit över hos dem med min dåvarande pojkvän så kysste vi varandra i köket tidigt en morgon då alla andra låg och sov. Och vi har smugit med vår kärlek ända sen dess. Jag reser med mitt jobb, han gör detsamma. På så sätt har vi kunnat komma med ursäkter och vi kan spendera tid ihop på hotell och har fantastiskt sex. Ingen misstänker något. 

    Frågor på det?


    Vad är det att fråga. Bara att konstatera att du är patetisk och lite äcklig. Ni är bästisar men du kan inte säga att du gillar killen, men du har inga problem med att låta honom knulla dig i hotellsängar. Samtidigt är din bästis med barn och du tänker att det vore gynnsamt för dig att sno pappan... Kräks lite på sådana kvinnor som du.
Svar på tråden Jag prasslar med min bff äkta make. Fråga mig vad du vill.