• QAnon

    Jag prasslar med min bff äkta make. Fråga mig vad du vill.

    Med tanke på att du använder förkortningar som BFF och skriver på ett sätt som betyder att du garanterat inte är en dag över 20 är min fråga om du verkligen inte hade något roligare att göra i helgen? Gäsp.

  • QAnon
    Cavill skrev 2020-08-03 09:08:43 följande:
    Missade helt att din man är muslim. 
    Du är väl hjärntvättad till att tro att han är det snyggaste på två ben. 

    Tycker att det är väldigt sorgligt att folk pratar om "att inte spela i samma liga" att  "min partner är snyggare än jag" och annat trams. 
    Tänker ni verkligen så? Bedömer ni den ni älskar utseendemässigt? 
    Men va, man är väl inte blind bara för att man är i ett förhållande? De allra flesta klarar nog av att kunna se sin partners rent objektiva utseende, även om de flesta säkert rent personligen tycker sin partner är jättefin oavsett. 
  • QAnon
    Cavill skrev 2020-08-03 09:36:16 följande:
    Nyanser vännen, nyanser. 

    Att påstå att partnern är en gud utan dess like blir lite pinsamt. Om han inte är Brad Pitt. Fast det kanske påstås snart också, vad vet jag?
    Fast du kritiserade inte enbart att kalla sin partner för en gud utan du uttryckte dig negativt om att ens bedöma ens partners utseende. Vilket låter väldigt konstigt för självklart kan man se hur ens partner ser ut och huruvida hen är attraktiv eller inte. Samma sak med att vara medveten om att ens partner objektivt sett är snyggare, varför är det konstigt? 

    Gällande att prata om att ens partner är helt sinnesjukt snygg som en gud eller Brad Pitt.. tja det sticker väl kanske i folks ögon eftersom sådant prat inte är lika socialt acceptabelt i Sverige men vad är problemet egentligen. Vissa människor är SÅ snygga och deras partners är garanterat medvetna om det. Varför kan man inte få vara ärligt och medveten om det?
Svar på tråden Jag prasslar med min bff äkta make. Fråga mig vad du vill.