Inlägg från: Anonym (Singelpappa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Singelpappa)

    Är jag den enda som fortf är singel efter fyra år sedan separation

    Jag har varit singel i tre år snart. Jag har också provat nätdejting under den här tiden. Jag valde noga och träffade några riktigt trevliga kvinnor, dock inga som jag kärade ner mig i utan det blev mest trevliga träffar på barnfria helger. Det funkar dock inte i längden för sex och närhet ger mig inget om jag inte är kär.

    Men överlag har jag bra erfarenhet av nätdejting och skulke inte velat vara utan den erfarenheten.

    För mig är nog bonusfamiljslivet en stor spärr. Det känns inte som något som lockar och jag väljer aktivt att vara själv med mina barn.

    Det bästa med att vara ensam är att jag har så mycket tid till mina egna intressen och att inte behöva ta hänsyn till någon annan vuxen.

    På de barnfria veckorna planerar jag in tjänsteresor och får mycket gjort i jobbet så jag kan vara extra mycket med barnen när de kommer.

    Just nu känns det som den enda närhet jag behöver.

    Det sämsta är att man är just ensam. Ingen att dela livet, upplevelser och vardagen med. Jag kan sakna en vuxen konversation även om jag får mycket av den varan på jobbet och med mina vänner. Att prata om allt med någon man älskar ger något annat som jag inte får någon annanstans.

    Sen längtar man ibland efter att få vara nykär.

    Oavsett vad, jag är gärna själv ett tag till.

  • Anonym (Singelpappa)
    Anonym (Bubbla) skrev 2020-08-04 16:50:21 följande:
    Du hörs ha en rätt rofylld inställning till din tillvaro! Grattis! Haha näedå men det är ju jättebra att du tar allt med ro och är nöjd. Det finns ju fördelar med att vara själv varannan vecka men för min del så väger fördelarna med att vara två helt klart tyngre.

    Tack för din input
    Ja och med det sagt så vill jag säga att du gott kan ta det lugnt. Allt har sin tid och finns det ingen intressant person att lära känna så ta det med ro. Livet består av mer än tvåsamhet och allt vad det innebär. Ta den här tiden och se det som kvalitetstid med dig själv. Nu har du möjlighet att lära dig ett nytt språk eller ett instrument. Tänka ut vad du vill ha ut av livet. Medans många andra lever med partners som de skaffade bara för att ensamheten blev för påträngande. 

    Det handlar om tid. Tid är inget man får igen. Se till att spendera tiden med människor som är värda din tid. Välj noga vem och vad du ska slösa din tid på. 
Svar på tråden Är jag den enda som fortf är singel efter fyra år sedan separation