Inlägg från: villhatrekant |Visa alla inlägg
  • villhatrekant

    Min man älskar när jag använder dildon

    Jag och min fru brukar leka med dildos när vi har sex - hon tycker det är skönt att smeka sig med den (gärna en vibrerande dildo) men också upphetsande att jag tycker det är så upphetsande att se henne med en realistisk dildo. Som mitt nick antyder fantiserar jag ofta om att se henne ha sex med en annan, så att hon leer med en dildo känns som en light-variant av det.. förbjudet och spännande och skönt att se henne njuta utan att behöva distraheras av min egen njutning och orgasm. Jag gillar särskilt när hon för in den men tyvärr gillar hon inte det, tycker det gör ont om hon inte är väldigt upphetsad (trots glidmedel). Så jag förstår precis hur din man tänker...

  • villhatrekant
    Anonym (Ewa) skrev 2020-08-04 17:58:56 följande:

    Haha, tack för att du delade dina tankar. Egentligen är det lustigt hur ni män tänker. Hur kan ni gå igång så mycket på att se en sak, ett föremål av silikon och gummi, gå in i en kvinnas fitta?

    Men jag klagar inte. Min man blir kåt av det och vi njuter tillsammans så jag antar att det bara är att fortsätta leka. :)


    Det finns inget mer upphetsande än att se min fru njuta, det ger mig nästan mer tillfredsställelse än min egen njutning. Att dildon är av plast och gummi är i det sammanhanget ointressant. Sen fantiserar jag ju om att se henne ha sex med en annan man och att se henne föra in en realistisk dildo i fittan förstärker den fantasin visuellt något enormt. Samtidigt är det mycket mindre känslomässiga komplikationer med att hon får orgasm av en dildo än av en annan man, så att den är av gummi och inte en riktig kuk är en ok kompromiss för mig... Men min fru är nog som du, gillar att jag blir upphetsad av att se henne leka och det tänder henne i sin tur.
  • villhatrekant
    Anonym (MrLiten) skrev 2020-08-05 13:13:18 följande:

    Jag skulle nog vilja se min fru med en dildo. Men jag är orolig att hon ska njuta av en dildo på kanske 20cm....när jag själv bara kan erbjuda en 14-15cm kuk?

    Tjejer vad tycker ni?


    Hela vitsen med en dildo är väl att hon SKA njuta? Skulle du vilja att hon använde en om det inte var skönt? Jag tror knappast att hon skulle föredra en jättedildo framför en riktig kuk, även om den är modell mindre.
Svar på tråden Min man älskar när jag använder dildon