• Asiaten87

    Min man älskar när jag använder dildon

    Exakt sådär går min man igång och allt du har skrivit hade kunnat lika gärna vara jag.

    Vi har bara använt det några månader och jag njuter mer av den nu än i början.

  • Asiaten87
    Anonym (Ewa) skrev 2020-08-02 00:06:00 följande:

    Äntligen får man respons från en annan kvinna. Min man blir kåt av att se mig suga den till och med. Det känns lite konstigt för man suger liksom på en sak, ett föremål av silikon och gummi. Jag spelar med bara för att göra honom glad, hahaha.


    Det blir min man med, jag går in för det för hans skull o suger den med inlevelse men förstår inte riktigt helt hur han kan gå igång på det för det är som du säger, ett föremål av gummi. Han förklarade att det är förmodligen det närmaste han kan komma att se mig ligga med en annan, för det är en fantasi han har där jag ligger med en annan man. Kanske har din man det med? Allt du skriver överensinstämmer hur jag känner och upplever det.
  • Asiaten87
    Anonym (Ewa) skrev 2020-08-02 13:14:51 följande:

    Jag är glad över att min man inte är ensam. Känns nästan lite perverst. Min man gillar att se mig suga dildon samtidigt som han tar mig. Eller tvärtom, att jag tar dildon samtidigt som jag suger av honom.

    Från början var jag lite skeptisk till dildon men den har faktiskt kryddat till vårt sexliv sen vi började använda den. Nu pratar han om att köpa en ännu större, hahaha. :)


    Jag är också skeptiskt till dildon i början men det här som er kryddat till vårt sexliv så han har redan beställt o fått hem den andra dildon.:)
  • Asiaten87
    Anonym (MrLiten) skrev 2020-08-05 14:50:06 följande:

    Självklart vill jag att hon ska njuta...men jag är orolig att hon ska uppleva min som för lite efter att ha använt dildon....


    Vi har använt dildon i några månader(hade en för många år sen men jag gillade inte den) och min man var också orolig att jag inte skulle kunna njuta av hans kuk efter att jag har haft dildon i mig. Tro mig, en riktig hård kuk är alltid bättre än en dildo. En dildo är skön på sitt sätt men kan ju aldrig slå en riktig kuk. Och som Ewa säger, en fitta är anpassningsbar.;)
Svar på tråden Min man älskar när jag använder dildon