• Anonym (ooo)

    Är det för tidigt att fråga dejten

    Anonym (Osäker) skrev 2020-08-01 04:00:07 följande:

    Samma som sak som när man föreslår kolla film som 2-3 dejt och killen förväntar sig sex och blir då sur. "Du bjöd ju hem mig att kolla film. Varför gjorde du det om du inte vill ha sex med mig?"


    Ja lite så är det faktiskt. Om du inte vill ha sex så får du kanske vara väldig tydlig innan han kommer, "att sova över innebär inte automatiskt att vi ska ha sex". Men du får säga det på något trevligt sätt så att han inte blir förolämpad. 
  • Anonym (ooo)

    Du kan ju alltid testa genom att säga på telefon eller om ni skriver "du kommer få sova i gästrummet/på soffan" - se vad han då svarar. Skrattar han och tror du skämtar så får du en lite lättsam öppning in i att säga just det du oroar dig för. Blir han snarare irriterad eller konstig på något vis, ja då vet du att det var mest sex han var ute efter. 

  • Anonym (ooo)
    Anonym (Osäker) skrev 2020-09-06 20:15:47 följande:
    När jag dejtat med folk jag möt IRL innan nätdejting så har jag inte upplevt det problemet men med många killar jag träffat online så här jag märkt hur de backat när jag sagt att jag börjar få känslor och då har de innan varit på som sjutton och sen när man själv blivit intresserad så har de ghostat.
    Fast är det inte lika bra att få veta det tidigt, än att du ska gå runt och dejta flera månader och sen få veta att de inte var seriösa? 
Svar på tråden Är det för tidigt att fråga dejten