• Silverjenny

    Är det för tidigt att fråga dejten

    Det enda du kan göra är nog att fråga vad han är ute efter och vad han vill med er. Letar han efter en seriös relation eller vill han inte binda sig just nu, utan vet att han bara vill mysa ett tag. Självklart är det för tidigt för er båda att lova att det blir just ni i framtiden men det är ju bra att veta om ni ens är på samma våglängd och vill samma sak.

    Finns risker med att ta upp det: antingen skräms han iväg av att han upplever att du vill tvinga in honom i äktenskap på fjärde dejten, eller så säger och lovar han vad som helst för att komma till. Så tänk noga igenom vad du ska säga. Ha samtalet med honom första kvällen, känns det klockrent efter det så klart du kan ligga med honom men om du är tveksam så kan du bara förklara att du inte ligger runt och att du vill vänta. Är han seriös och ser dig som framtida ev flickvänsmaterial så respekterar han det och uppskattar nog också att du inte är så lättfotad. Om han bara är ute efter sex och blir sur för att han inte få det, ja då vet du, och har sluppit slösa dig själv på någon som inte förtjänar det.

  • Silverjenny
    Anonym (Hehe) skrev 2020-08-01 09:31:48 följande:

    En lättfotad tjej kan inte vara flickvänsmaterial menar du?

    Hehe.


    Jodå absolut, men jag tror inte att någon kille ser det som direkt negativt att hans tjej inte har knullat allt som rör sig. Eller vad tror du?
  • Silverjenny
    Anonym (L) skrev 2020-08-01 12:20:34 följande:

    Att hon vill ha sex på första dejten innebär ju absolut inte att hon ligger med alla möjliga. Min man är ett krogragg, jag har bara varit med elva stycken innan honom (28 när vi träffades).


    Det har jag inte sagt heller men jag tror inte att någon kille tycker att det är en NACKDEL dvs något uttalat negativt, att en tjej som han är intresserad av inte ligger på första dejten/första dejterna. I alla fall inte att hon inte legat med alla andra killar utan att just han är speciell och undantaget i så fall.

    Jag tycker inte heller det är negativt med en kille som inte ligger runt, tvärtom, även om jag själv ofta haft sex på första dejten och flera av de killarna har ju sedan blivit fasta partners. Men en kille som har rykte om sig att ligga med alla skulle jag inte vara intresserad av faktiskt. Känns lite billigt och ospeciellt.
  • Silverjenny
    Anonym (Osäker) skrev 2020-08-05 20:12:04 följande:

    TS här

    Det blev att vi hade sex och han sov över. Vi hördes av lite i söndags och igår på eftermiddagen men han har inte läst det meddelander jag skickade igår kväll runt 19.

    Det är nästan 24 timmar sen och han har varit inloggad flera gånger på messenger men han är seg att svara ibland och ibland svarar han på 1 minut.


    Tog du upp frågan om vad han vill med förhållandet och hur gick det samtalet i så fall? Eller sa du inget?
Svar på tråden Är det för tidigt att fråga dejten