• Anonym (Hihi)

    Är det för tidigt att fråga dejten

    Anonym (Hehe) skrev 2020-08-01 12:35:30 följande:
    Enligt tjejer så är det så.
    Hehe.
    Vilka tjejer då menar du?
    Hehe.
  • Anonym (Hihi)
    Anonym (Hehe) skrev 2020-08-01 13:06:50 följande:
    De flesta skulle jag tro. Ligger en tjej med lite killar, och speciellt på första dejten, då ligger hon med allt som rör sig.
    Hihi..
    Aha, du tror.
    Hehe.
  • Anonym (Hihi)
    Anonym (Osäker) skrev 2020-08-16 13:24:21 följande:
    Jag hörde inte av mig och han kom strax före 17 och ursäktade sig med att promenaden då längre tid än han tänkt. Vi umgicks hela kvällen bla ut och käkade sen sov han över och vi vaknade tidigt så tog en promenad innan vi skiljdes åt för 1 timme sen.

    Det känns helt ok väldigt mysig kväll och natt. Ska inte ge upp honom än.
    Alltså förlåt ts, men det låter ju som att promenaddejten drog ut på tiden. Hur kan annars en promenad dra ut så mycket på tiden?
  • Anonym (Hihi)
    Anonym (Va?) skrev 2020-08-16 14:30:16 följande:
    Vad onödigt inlägg, varför skulle det varit en promenaddejt?
    Anonym (Va?) skrev 2020-08-16 14:30:16 följande:
    Vad onödigt inlägg, varför skulle det varit en promenaddejt?
    Därför att han hörde av sig vid elva och skulle bara ta en promenad först. En promenad på flera timmar händer väl bara om man har en dejt. Kan inte tänka mig en enda anledning till att det blev så sent och dessutom inte hör av sig om detta. Om man ska på dejt tar man väl inte en flera timmar lång promenad själv eller med kompis. Snarare en promenaddejt som blev förlängd. Vet inte varför det är onödigt att säga vad man tror. Det är väl ett diskussionsforum och det var min första tanke. Detta och hur han uppfört sig tidigare för mina tankar direkt dit. Kan väl vara bra att ha i åtanke innan TS kärar ner sig i någon som kanske inte är så himla intresserad. Man behöver inte svara att "oh ja, han verkar superintresserad" bara för att. Ibland kan det vara snällare att säga som man faktiskt tror.

  • Anonym (Hihi)
    Anonym (Osäker) skrev 2020-08-16 16:30:31 följande:
    Gah nu satte du griller i huvudet på mig men vet att han gillar att promenera sen berättade hon om vart han promenerat. Fick ju göra han sällskap på promenaden nu på förmiddagen plus att vi hörs av nu på eftermiddagen och han har skrivit saker som antyder att han är intresserad.

    Hade han nu en promenaddejt är det inget jag kan göra något åt och han har full rätt att dejta andra då vi inte är ihop.
    Ja det är ju naturligtvis helt upp till dig. Själv vill jag inte ligga med någon om han dejtar andra. Hade han gått själv hade han väl skickat ett meddelande att han skulle bli sen, tänker jag. Men vad vet jag, jag kanske är synisk.
  • Anonym (Hihi)
    Anonym (Osäker) skrev 2020-09-06 17:26:44 följande:
    Vi har setts tre gånger till sen jag gjorde trådstarten senast var igår då vi spenderade från lördag lunch till lunch idag ihop men precis som tidigare är det tyst från honom några dagar efter vi setts.

    Vet inte alls vart jag har honom men vill inte vara jobbig och fråga eller säga att jag börjat gilla honom för gjort det förr och då har dejten dragit sig undan eller kört ghosting.
    Nej de har inte ghostat dig för att du frågat. De har ghostat för att de inte hade ett geniunt intresse. Tror knappast att ni hade levt lyckliga i alla era dagar om du bara undvikit att fråga. Om han är uppriktigt intresserad av dig blir han nog bara glad av frågan. Om han inte är det, är det lika bra att veta.
  • Anonym (Hihi)
    Anonym (Osäker) skrev 2020-09-06 20:15:47 följande:
    När jag dejtat med folk jag möt IRL innan nätdejting så har jag inte upplevt det problemet men med många killar jag träffat online så här jag märkt hur de backat när jag sagt att jag börjar få känslor och då har de innan varit på som sjutton och sen när man själv blivit intresserad så har de ghostat.
    Och då tolkar du det som att de hade geniuina känslor som försvann när du frågade om känslor? Den tolkningen gör inte jag. De tycker väl att det är ok att vara på och leka lite. Tror knappast att de låg på för att de var superkära men att kärleken försvann för att de frågade vad de var ute efter.
  • Anonym (Hihi)
    Anonym (Per) skrev 2020-09-12 19:26:02 följande:
    Inget illa menat men f-n vad du är på.
    Man hinner ju inte ens sakna dig.
    Två dagar emellan är att vara för på? Vad är ok enligt dig?
Svar på tråden Är det för tidigt att fråga dejten