• Anonym (Va?)

    Är det för tidigt att fråga dejten

    Anonym (Osäker) skrev 2020-08-14 20:39:18 följande:

    Vi hade kontakt nu i veckan och pratade lite löst om att ses i helgen. Ska se om han hör av sig senare i kväll annars hör jag av mig imorgon eftermiddag och föreslår en dejt.


    Vid det här laget hade jag redan gått vidare och börjat träffa andra.

    Har du hört ngt mer då?
  • Anonym (Va?)
    Anonym (XY) skrev 2020-08-14 21:48:32 följande:

    Han vill höras i kväll (fredag) om ni kanske skall ses i morgon eller på söndag? Han är tyvärr inte mer intresserad av dig än att ligga med dig. Sedan är det upp till dig om du är nöjd med ett sådan arrangemang.


    Ne så behöver det väl inte vara.

    Svarade han någonsin på messet som du skickade då?
  • Anonym (Va?)

    Hur går det ts, ska ni ses idag?

    Är i lite liknande situation därför jag undrar

  • Anonym (Va?)
    Anonym (Osäker) skrev 2020-08-15 16:15:14 följande:

    Han hörde av sig runt 11-tiden och frågade om jag ville ses idag. Jag svarade ja.

    Då skrev han att han skulle komma förbi på eftermiddagen men ta en promenad först sen har jag inte hört mer.

    Sitter nu och fundera på att be han inte komma och avsluta detta.


    Har du testat ringa?
  • Anonym (Va?)

    Men hur har han varit efter ni setts dem andra gångerna? Har han hört av sig snabbt då eller är han som som inte gillar att messa så mycket kanske?

  • Anonym (Va?)
    Anonym (Osäker) skrev 2020-08-16 13:24:21 följande:

    Jag hörde inte av mig och han kom strax före 17 och ursäktade sig med att promenaden då längre tid än han tänkt. Vi umgicks hela kvällen bla ut och käkade sen sov han över och vi vaknade tidigt så tog en promenad innan vi skiljdes åt för 1 timme sen.

    Det känns helt ok väldigt mysig kväll och natt. Ska inte ge upp honom än.


    Jaha jag trodde han skulle promenera med dig

    Men vad mysigt, känns ju som om det kan bli något det där!
  • Anonym (Va?)
    Anonym (Hihi) skrev 2020-08-16 14:02:05 följande:

    Alltså förlåt ts, men det låter ju som att promenaddejten drog ut på tiden. Hur kan annars en promenad dra ut så mycket på tiden?


    Vad onödigt inlägg, varför skulle det varit en promenaddejt?
  • Anonym (Va?)
    Anonym (Hihi) skrev 2020-08-16 14:37:29 följande:

    Därför att han hörde av sig vid elva och skulle bara ta en promenad först. En promenad på flera timmar händer väl bara om man har en dejt. Kan inte tänka mig en enda anledning till att det blev så sent och dessutom inte hör av sig om detta. Om man ska på dejt tar man väl inte en flera timmar lång promenad själv eller med kompis. Snarare en promenaddejt som blev förlängd. Vet inte varför det är onödigt att säga vad man tror. Det är väl ett diskussionsforum och det var min första tanke. Detta och hur han uppfört sig tidigare för mina tankar direkt dit. Kan väl vara bra att ha i åtanke innan TS kärar ner sig i någon som kanske inte är så himla intresserad. Man behöver inte svara att "oh ja, han verkar superintresserad" bara för att. Ibland kan det vara snällare att säga som man faktiskt tror.


    Jag tycker att han verkar intresserad, sen kan det ju absolut vara så att han träffar/dejtar flera. Jag vet inte om ts och hennes dejt pratat om att dejta exklusivt?
  • Anonym (Va?)
    Anonym (Mycket bra) skrev 2020-08-16 15:01:14 följande:

    Om han dejtar flera är han inget att lita på.

    En narcissistist!


    Haha va?!
  • Anonym (Va?)
    Anonym (Osäker) skrev 2020-09-06 17:26:44 följande:

    Vi har setts tre gånger till sen jag gjorde trådstarten senast var igår då vi spenderade från lördag lunch till lunch idag ihop men precis som tidigare är det tyst från honom några dagar efter vi setts.

    Vet inte alls vart jag har honom men vill inte vara jobbig och fråga eller säga att jag börjat gilla honom för gjort det förr och då har dejten dragit sig undan eller kört ghosting.


    Hur många ggr har ni setts totalt nu? Tyst från honom några dagar efter ni setts? Vem hör av sig först jämt? Han kanske tröttnat på att först vara den som hör av sig,

    I början så är det så att man oftast inte vet vart man har varandra och ja det är skitjobbigt! Jag dejtar själv en kille, vi har dock setts 4 mån nu och nu är jag mer säker på honom men i början hade jag det skitjobbigt och överanalyserade allt typ,
  • Anonym (Va?)

    När jag var osäker på min dejt i början så frågade jag honom rätt ut vad han såg mig som, om han bara såg mig som en KK eller något mer seriöst. Är väl bara att fråga, ha en öppen kommunikation och sluta spela spel.

  • Anonym (Va?)
    Anonym (xx) skrev 2020-09-11 17:21:46 följande:

    Vad svarade han då? Nu blev jag sjukt nyfiken ;)

    Jag är en sådan rättfram person som dessutom inte gillar att slösa tid så jag brukar också fråga, ofta ganska tidigt. Även om det är för tidigt att veta om det blir vi två men för att veta förutsättningarna helt enkelt, är han inte alls inne på att binda sig är det bättre att veta det om jag nu är redo att hitta en livspartner.

    Har varit i andra änden av kopplet med. Jag var nyseparerad och absolut inte intresserad av att inleda något nytt just då. Dejtade en kille några gånger som frågade rakt ut på fjärde dejten vad mina planer var, för han ville gifta sig och skaffa barn vilket jag ju fick erkänna att jag inte alls var intresserad av. Vi var i olika stadier i livet, synd för den här killen var både vrålsnygg och snäll. Vi höll kontakten på fb och ganska snart efter stadgade han sig och flyttade till ett välbetalt jobb för Apple i silicon valley... attans jag skulle ha knipit honom medan jag hade chansen haha. Men jag uppskattar att han frågade fast det innebar att vårt dejtande tog ett abrupt slut för vi slapp slösa varandras tid och få förhoppningar grusade i alla fall.


    Han svarade att han inte såg mig som bara en KK, att han verkligen gillade mig. Nu ett par månader senare ska jag träffa hans föräldrar och släkt så ja det går åt rätt håll iaf =)

    Jag är som du, vill inte heller slösa min tid, är ju en bit över 30 så har ingen lust att hålla på med några spel eller lekar, vill ha ngt seriöst och långvarigt.
  • Anonym (Va?)
    Anonym (Rödluvan) skrev 2020-09-11 18:27:57 följande:

    Jasså? Ja själv har jag varit på flera promenaddejter och det var killarnas förslag. Men kanske ville de hålla kostnaden nere....


    Promenaddejt är perfekt som en förstadejt, om man inte känner varann sen innan och har träffats på nätet typ. Andra dejten kan man ju köra middag och ngn aktivitet.
  • Anonym (Va?)
    Anonym (Osäker) skrev 2020-09-12 08:46:45 följande:

    Sexet är det inga problem med ;). Är mer att jag är osäker på hur seriös han är.


    Varför tror du han bara är ute efter kk?
  • Anonym (Va?)
    Anonym (Osäker) skrev 2020-09-12 16:15:05 följande:

    Saknar lite drivet och han är lite dålig på att ta initiativ. Trodde vi skulle ses nu till helgen då vi pratade om det lite löst i tisdags. Sen hörde jag av mig i torsdagskväll och frågade om helgen men då svarade han sent på kvällen att han skulle höra av sig imorgon dvs igår men han har inte hört av sig.

    Jag kommer inte skriva något mer till honom. Jag känner igen mönstret med från en jag dejtade förra året. Den killen ville plötsligt lämna helgen öppen och inte boka upp någon ny dejt efter vi dejtat ett tag och sen så slutade han höra av sig.

    Tillslut efter jag skickat och bett om svar vad som hänt så berättade han att han träffat någon annan.

    Visst killen jag dejtar nu kan ha haft fullt upp igår eller trött efter jobbet men tycker han kunde hört av sig idag.


    Ok hmm, kan ju vara så att han tycker du är dålig på att ta initiativ och är osäker på vad du vill. Kom du med ett konkret förslag om tid, dag och aktivitet nu i helgen? Visar du lite driv?
  • Anonym (Va?)
    Anonym (Osäker) skrev 2020-09-12 18:35:40 följande:

    *suck* det här jag gjort hela tiden typ. Det är snarare att jag upplever att han varit lite dålig på att ta inativ till att ses. Han har fortfarande inte hört av sig och jag kommer inte höra av mig jag.

    Det var jag som skrev i tisdags att vi kanske kunde laga middag ihop hemma hos mig i helgen. Han svarade det kanske vi kan göra.

    Sen hörde jag av mig i torsdags och frågade om vi skulle ses i helgen. Då svarade han att han skulle skriva mer imorgon och att han behövde sova.

    Han har inte hört av sig trots att han varit online så antar att han inte är intresserad längre. En kompis menade att jag var för "på" med att fråga men jag vill kunna boka upp min helg med istället för att vänta på att han kanske hör av sig.

    Vi har haft trevligt de gånger vi setts men saknar lite driv och inativ så tror inte han varit så intresserad.

    Han är helt enkelt inte intresserad.


    Ok visste inte att du hade gjort det, jag hade nog lagt ner en kille rätt fort om jag känt att han var dålig på att ta initiativ redan från början. Hade direkt gått vidare till ngn som visat mer intresse, orkar liksom inte slösa tid på killar som verkar måttligt intresserade.

    Ne men håller med dig, hör inte av dig med, gå vidare och dejta nästa kille, för du har väl ngn mer kille på g att dejta? =)
  • Anonym (Va?)
    Anonym (Per) skrev 2020-09-12 19:26:02 följande:

    Inget illa menat men f-n vad du är på.

    Man hinner ju inte ens sakna dig.


    Jag tycker inte hon är på, i början ska man ju vara lite ?på? så att man fattar att den andre är intresserad, känner jag inte av att den andre är intresserad så går jag ju vidare
  • Anonym (Va?)
    Anonym (Osäker) skrev 2020-09-12 20:58:09 följande:

    Nä bestämt mig för att ta en pause på minst 2 år nu med allt som har med dejting att göra :)

    Nätdejting blir det aldrig mer igen. Uppenbarligen faller jag för fel typ av killar på nätet.


    Ja det låter som en bra idé om du känner att det är vad du behöver, men jobba på dig själv då också, och ta inte bara en paus bara för att.

    Men vilka sidor har du använt dig av? Finns ju mer seriösa sidor. Jag har träffat alla mina killar på nätet, några har det lätt till långa förhållanden med.
Svar på tråden Är det för tidigt att fråga dejten