Inlägg från: Anonym (Osäker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Osäker)

    Är det för tidigt att fråga dejten

    Anonym (xx) skrev 2020-08-07 05:36:20 följande:

    Ja du borde ha pratat om det innan som din plan var när du startade tråden. Nu har du nog gett bort din kropp igen till en kille som inte var seriös och som ghostar efter sexet. Betyder sex ingenting för ungdomar nuförtiden??


    Sant var min tanke innan ju men när jag väl satt med honom i soffan så ville jag inte verka jobbig som börjat fråga sånt efter få dejter.
  • Anonym (Osäker)

    Vi hade kontakt nu i veckan och pratade lite löst om att ses i helgen. Ska se om han hör av sig senare i kväll annars hör jag av mig imorgon eftermiddag och föreslår en dejt.

  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Va?) skrev 2020-08-14 22:43:38 följande:

    Ne så behöver det väl inte vara.

    Svarade han någonsin på messet som du skickade då?


    Jo det gjorde han på fredagen efter 3 dagar.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (XY) skrev 2020-08-14 21:48:32 följande:

    Han vill höras i kväll (fredag) om ni kanske skall ses i morgon eller på söndag? Han är tyvärr inte mer intresserad av dig än att ligga med dig. Sedan är det upp till dig om du är nöjd med ett sådan arrangemang.


    Jag har inte gett upp honom än utan vill se om det blir en till dejt och sen han som tog upp om att kanske ses i helgen.
  • Anonym (Osäker)
    elin1989 skrev 2020-08-15 01:27:17 följande:

    Det kan säkert bli en till dejt men han är inte intresserad av något seriöst. Då skulle han visa sig mycket mer intresserad


    Det kan ju hända han dejtar någon mer än mig. Mitt ex var lite seg ibörjan med. Visade sig att han dejtade en annan tjej samtidigt och hade sex med.

    Hur jag fick veta det?! Vi körde med kondom första gångerna vi hade sex sen blev det av en slump utan. Jag blev smittad av en könssjukdom och han försökte få det till att jag hade varit med någon annan men jag sa att innan honom så var det över 6 månader sen jag haft sex med någon.

    Då berätta han att han dejtat och haft sex med en tjej samtidigt men att han bestämt sig för att sluta träffa henne och satsa på mig istället.

    Efter det samtalet så började han visa mycket intresse etc. Vi var ihop i 4 år.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Va?) skrev 2020-08-15 12:32:17 följande:

    Hur går det ts, ska ni ses idag?

    Är i lite liknande situation därför jag undrar


    Han hörde av sig runt 11-tiden och frågade om jag ville ses idag. Jag svarade ja.

    Då skrev han att han skulle komma förbi på eftermiddagen men ta en promenad först sen har jag inte hört mer.

    Sitter nu och fundera på att be han inte komma och avsluta detta.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Va?) skrev 2020-08-16 10:22:22 följande:

    Hur gick det igår ts?


    Jag hörde inte av mig och han kom strax före 17 och ursäktade sig med att promenaden då längre tid än han tänkt. Vi umgicks hela kvällen bla ut och käkade sen sov han över och vi vaknade tidigt så tog en promenad innan vi skiljdes åt för 1 timme sen.

    Det känns helt ok väldigt mysig kväll och natt. Ska inte ge upp honom än.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Va?) skrev 2020-08-15 16:44:19 följande:

    Men hur har han varit efter ni setts dem andra gångerna? Har han hört av sig snabbt då eller är han som som inte gillar att messa så mycket kanske?


    Han har hört av sig ganska snabbt förrut inom 1 dygn. Efter vi sågs förra gången och haft sex. Då skrev jag till honom men han svarade inte på 3 dagar.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Hihi) skrev 2020-08-16 14:02:05 följande:

    Alltså förlåt ts, men det låter ju som att promenaddejten drog ut på tiden. Hur kan annars en promenad dra ut så mycket på tiden?


    Gah nu satte du griller i huvudet på mig men vet att han gillar att promenera sen berättade hon om vart han promenerat. Fick ju göra han sällskap på promenaden nu på förmiddagen plus att vi hörs av nu på eftermiddagen och han har skrivit saker som antyder att han är intresserad.

    Hade han nu en promenaddejt är det inget jag kan göra något åt och han har full rätt att dejta andra då vi inte är ihop.
  • Anonym (Osäker)

    Vi har setts tre gånger till sen jag gjorde trådstarten senast var igår då vi spenderade från lördag lunch till lunch idag ihop men precis som tidigare är det tyst från honom några dagar efter vi setts.

    Vet inte alls vart jag har honom men vill inte vara jobbig och fråga eller säga att jag börjat gilla honom för gjort det förr och då har dejten dragit sig undan eller kört ghosting.

  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Hihi) skrev 2020-09-06 19:25:26 följande:

    Nej de har inte ghostat dig för att du frågat. De har ghostat för att de inte hade ett geniunt intresse. Tror knappast att ni hade levt lyckliga i alla era dagar om du bara undvikit att fråga. Om han är uppriktigt intresserad av dig blir han nog bara glad av frågan. Om han inte är det, är det lika bra att veta.


    När jag dejtat med folk jag möt IRL innan nätdejting så har jag inte upplevt det problemet men med många killar jag träffat online så här jag märkt hur de backat när jag sagt att jag börjar få känslor och då har de innan varit på som sjutton och sen när man själv blivit intresserad så har de ghostat.
  • Anonym (Osäker)
    19mark82 skrev 2020-09-11 21:27:34 följande:

    hur är sexet med honom? visar han intresse för din njutning?


    Sexet är det inga problem med ;). Är mer att jag är osäker på hur seriös han är.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Va?) skrev 2020-09-12 10:29:44 följande:

    Varför tror du han bara är ute efter kk?


    Saknar lite drivet och han är lite dålig på att ta initiativ. Trodde vi skulle ses nu till helgen då vi pratade om det lite löst i tisdags. Sen hörde jag av mig i torsdagskväll och frågade om helgen men då svarade han sent på kvällen att han skulle höra av sig imorgon dvs igår men han har inte hört av sig.

    Jag kommer inte skriva något mer till honom. Jag känner igen mönstret med från en jag dejtade förra året. Den killen ville plötsligt lämna helgen öppen och inte boka upp någon ny dejt efter vi dejtat ett tag och sen så slutade han höra av sig.

    Tillslut efter jag skickat och bett om svar vad som hänt så berättade han att han träffat någon annan.

    Visst killen jag dejtar nu kan ha haft fullt upp igår eller trött efter jobbet men tycker han kunde hört av sig idag.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Va?) skrev 2020-09-12 17:49:55 följande:

    Ok hmm, kan ju vara så att han tycker du är dålig på att ta initiativ och är osäker på vad du vill. Kom du med ett konkret förslag om tid, dag och aktivitet nu i helgen? Visar du lite driv?


    *suck* det här jag gjort hela tiden typ. Det är snarare att jag upplever att han varit lite dålig på att ta inativ till att ses. Han har fortfarande inte hört av sig och jag kommer inte höra av mig jag.

    Det var jag som skrev i tisdags att vi kanske kunde laga middag ihop hemma hos mig i helgen. Han svarade det kanske vi kan göra.

    Sen hörde jag av mig i torsdags och frågade om vi skulle ses i helgen. Då svarade han att han skulle skriva mer imorgon och att han behövde sova.

    Han har inte hört av sig trots att han varit online så antar att han inte är intresserad längre. En kompis menade att jag var för "på" med att fråga men jag vill kunna boka upp min helg med istället för att vänta på att han kanske hör av sig.

    Vi har haft trevligt de gånger vi setts men saknar lite driv och inativ så tror inte han varit så intresserad.

    Han är helt enkelt inte intresserad.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Va?) skrev 2020-09-12 20:18:51 följande:

    Ok visste inte att du hade gjort det, jag hade nog lagt ner en kille rätt fort om jag känt att han var dålig på att ta initiativ redan från början. Hade direkt gått vidare till ngn som visat mer intresse, orkar liksom inte slösa tid på killar som verkar måttligt intresserade.

    Ne men håller med dig, hör inte av dig med, gå vidare och dejta nästa kille, för du har väl ngn mer kille på g att dejta? =)


    Nä bestämt mig för att ta en pause på minst 2 år nu med allt som har med dejting att göra :)

    Nätdejting blir det aldrig mer igen. Uppenbarligen faller jag för fel typ av killar på nätet.
  • Anonym (Osäker)
    Ingrid1983 skrev 2020-09-12 22:06:57 följande:

    Men hur mycket gillade du honom då om han inte ens var så intresserad? Märker man att någon drar ut på kontakten och håller den väldigt spontan, så kanske man följer det mönstret lite och drar ner sina förväntningar, bromsar sina känslor, pratar lite med andra osv. Jag förstår att det inte passar alla och att du behöver veta, men då hade jag istället slutat höra av mig alls och inte lagt nån energi alls på snubben. Jag menar inte att dissa eller tala om för dig vad du ska göra. Menar bara att du absolut kan nätdejta och lära dig att styra känslor och förväntningar på ett sätt som gör att du inte tar stryk av det.

    Jag tänker att ni inte är mer än bekanta än, och att det är så du måste se det även om det blir sex och så. Man kan göra nätdejting kul och träffa massa roliga människor! Eller så är du transparent med att du blivit lite bränd och går in med attityden att ingen kan bli mer än en vän, platoniskt, förrän det gått i alla fall 3 månader. Så märker du ju vilka som ändå är nyfikna och vill lära känna just dig. Då tror jag också att du skyddar ditt hjärta.


    Då jag blivit sårad tidigare med killar som lovat guld och gröna skogar typ redan från början så höll jag mig rätt neutral den här gången med mina egna känslor både att känna efter och visa dem.

    Han verkade helt ok killen. Tycker vi haft det roligt och trevligt de gånger vi setts.

    Tyvärr har jag lite svårt att gå in helt neutralt i något då jag tappar lätt intresset för personen då. Jag har försökt men har killen friendzonat killen då.

    Liksom i mina tidigare relationer när jag dejtat folk IRL längre än 2-3 gånger eller när det blivit lång relation av det hela så här man endå snackat efter 4 månader ungefär om man ska bli ihop eller ej.

    Det har aldrig hänt tidigare förrutom med nätdejtar att man träffats några veckor upp till 3-4 månader och den andre bara plötsligt gått upp i rök.

    Kanske med dagens teknik med att det är enklare förr kunde man ju springa på varandra då man ibland tillhörde samma kompiskrets eller att man sprang på varandra ute på krogen.
Svar på tråden Är det för tidigt att fråga dejten