• Clemmentina

    IVF hösten/vintern 2020

    AndraSladdis skrev 2021-05-11 13:28:47 följande:

    Nu är det spikat, det blir ET på torsdag för mig! Nu hoppas jag så att allt går bra, att embryot klarar upptiningen och att slemhinnan är tillräckligt bra och sånt!


    Åh vad spännande! Håller tummarna för dig på torsdag!
  • Clemmentina
    Chajsa skrev 2021-05-15 18:34:16 följande:

    Tack snälla, får börja om redan imorgon med gonal-f, mensens andra dag. Jag uppdaterar, vill gärna höra hur det går för dig <3


    Skönt att du får börja med en gång! Håller tummarna!
  • Clemmentina
    AndraSladdis skrev 2021-05-17 15:08:09 följande:

    Nu är även jag äntligen en glad ruvare (eller också skitnervös emellanåt, hihi) ! Testdag om en vecka, ska inte tjuvtesta.


    Åh vad spännande! Håller tummarna.
  • Clemmentina
    AndraSladdis skrev 2021-05-19 18:37:39 följande:

    Och där rök mina strategier att inte tjuvtesta! RD6 med blastocyst. Detta är ett tidigt graviditetstest så jag hoppas såå att sträcket ökar de kommande dagarna.


    Åh vad roligt! Vilket fint plus! Grattis! :)
  • Clemmentina
    Always choklad skrev 2021-05-21 11:10:14 följande:

    Nä det bidde ingenting på ultraljudet kemisk graviditet. Djävligaste är att kroppen kommer tro att den är gravid ett par veckor till. Och imorgon fyller jag 40 grattis grattis! Nu lägger jag ned detta med ivf över sommaren. Kropp och knopp måste vila. Hej svejs!


    Åh nej vad ledsamt! Lider med dig...har varit precis där! Tillåt dig att vara ledsen och att koppla bort detta nu så får ni ta nya tag sen. Hoppas du får en fin födelsedag trots omständigheterna.
  • Clemmentina
    Chajsa skrev 2021-05-24 08:58:03 följande:

    Hej längtare, vilka är igång i behandling? Jag är på sprutdag 9, fick höja gonal f från 150 till 200 i lördags pga att äggblåsorna inte växt till sig. Återbesök imorgon igen och äggplock blir förmodligen torsdag eller fredag. Jag undrar, ni som gjort flera behandlingar- brukar äggantal, befruktningsgrad mm vara liknande om själva läkemedlet inte ändras så mycket eller kan det skilja sig mycket?

    Senast fick jag ut 9 ägg, 7 befruktades och två blev blastocyster (varav en resulterade i graviditet som jag behövde avbryta i v 20 pga fosterskador). Den andra fäste kort med positivt test men kom ut med en vecka sen mens.

    Hoppas så mycket på detta försök. Vi alla är så värda positiva resultat nu <3


    Spännande att du är igång! Jag har haft lite olika men ändå hyfsat samma förutom första behandlingen då vi bara fick ut ett som befruktades. Därefter höjdes dosen och vi fick ut 8 respektive 6 ägg varav tre befruktades båda gångerna. Sist bytte vi till Menopur. Fick igen ut 8 ägg men hela 6 st befruktades varav två blev blastocyster. Väntar nu på återföring av en av dem! Sista två behandlingarna gjorde vi icsi.
  • Clemmentina
    Always choklad skrev 2021-05-23 21:50:40 följande:

    Hej kroppen är rätt fantastisk. Tror att jag börjar få mens igen. Den läker, och tiden läker alla andra sår.


    Du är stark och kroppen är fantastisk! Kram
  • Clemmentina
    Chajsa skrev 2021-05-24 11:36:51 följande:

    Åh tack! Jag har läst om flera som fick fler befruktade efter byte till menopur. Icsi kan ju också ha spelat in för dig, senast befruktades hälften med icsi och hälften frisim för mig men det verkade inte ha varit så stor skillnad.

    Spännande med återföring och så härligt med två blastosar, håller tummarna för dig! Vilken dag är återföring?


    Det verkar inte ha gjort så stor skillnad för mig heller med icsi men de valde ändå att fortsätta. Vet du hur de ska göra i ditt fall den här gången? Jag fick ingen ägglossning den här månaden (cd21 nu) så får hoppas på återföring om ca en månad istället! Uppdatera hur det går för dig. Håller tummarna!
  • Clemmentina
    Chajsa skrev 2021-05-25 11:35:54 följande:

    Jag är så ledsen, hade bara tre mogna äggblåsor idag inför plock på fredag. Får välja själv om jag ska gå vidare eller inte. Vet inte hur jag ska göra. Vill inte vänta till efter sommaren, samtidigt så jobbigt att bränna ett försök (landstingsförsök #2) Fattar inte varför det blev såhär, bara en äggstock hade tillräckligt stora äggblåsor så den andra verkar inte ha producerat denna månaden. Jag hade behövt en högre dos från början sa de men det kunde man ju inte veta eftersom att lägsta dosen var tillräcklig senast. Har nån av er haft få fina ägg där det ändå gått bra? Hur skulle ni gjort?


    Åh vad ledsamt! Det är konstigt när kroppen inte svarar som den borde. Hur många fick ni ut sist? Verkar ju ändå som om de äggen som tas ut kan bli något. Det kan hända mycket på ett par dagar så hoppas det gäller även dig. Håller tummarna!
  • Clemmentina
    GlitterLina skrev 2021-05-26 22:17:59 följande:

    Förhoppningsvis när mensen drar igång så kanske om några dagar hoppas jag

    Kram


    Vad spännande att det blir en behandling till och att du kan starta så snart. :)
  • Clemmentina
    GlitterLina skrev 2021-06-09 22:59:44 följande:

    I tisdags 8/6 va sista dagen för att börja med sprutbehandlingen för att hinna insättning innan stängning :( :(


    Åh nej vad tråkigt! :(
  • Clemmentina
    Chajsa skrev 2021-06-13 16:49:20 följande:

    RD 13 med 3-dagars, plus!!! Hoppas hoppas hoppas den ska stanna nu :)


    Åh vad roligt! Det var ett riktigt guldägg. Stort grattis! :)
  • Clemmentina
    Always choklad skrev 2021-07-08 14:16:41 följande:

    Hej Nata

    Min sambo tycker vi skall kolla på öggdonation. Ett alt är Olga i Ryssland, hur har du upplevt dem och själva processen? Har du gjort äggdonation via dem eller ivf? Vet de har lite andra undersöknkningar/metoder där och på andra ställen som ej appliceras i Svergie..


    Skulle just skriva och tipsa om Olga. De har paket där man kan kombinera ivf med egna ägg och äggdonation. Håller tummarna för att ni hittar en väg framåt!
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020