• Chajsa

    IVF hösten/vintern 2020

    Hej fina ni, någon som vet om man ska ta lutinus på morgonen inför en FET kl 13? Jag skulle börja med dem igår men undrar om det kan störa själva återföringen om det är rester av lutinus i vägen? Kliniken har ingen telefontid längre men ni vet säkert!

  • Chajsa
    Annna84 skrev 2021-04-30 16:34:09 följande:

    Ja, en på morgonen, sedan avvaktar du med lutinus 2 efter att du gjort insättning


    Perfekt, tack snälla för svar
  • Chajsa
    Ivf2020 skrev 2021-04-30 12:35:20 följande:

    Förstår att ni är nyfikna, och tro det eller ej.. Där inne låg det en liten krabat med ett hjärta som slog. 12mm stor.. Nu är de hemska väntan till v 12, sen kanske jag med slappnar av.. Hoppas så väldigt att dett går vägen..


    Är såå glad för din skull <3 Jättegrattis!!!
  • Chajsa
    Ivf2020 skrev 2021-05-01 09:22:36 följande:

    Tack snälla! Lycka till idag, håller tummarna för dig att allt går bra och att du får bli en ruvare :)


    Tack snälla! Nu ruvar jag
  • Chajsa
    Always choklad skrev 2021-04-30 16:41:45 följande:

    Hej

    Om du har insättning först vid ett kan du ta morgonlutinusen. Kroppen har hunnit ta emot den. Beror lite på hur du lagt upp när du tar din lutinus. En gång körde jag 7, 14 och hade insättning runt då, då tog jag den vid 14 först efter insättningen men satte in den vid 7. Var samma nu sist då jag hade insättning 13:15 då tog jag min på morgonen 9.

    Hoppas det blev någorlunda klart..


    Tack snälla du! Jag tog en på morgonen och sen efter återföringen. Min testdag är 17 maj, sååå långt dit :O
  • Chajsa
    AndraSladdis skrev 2021-05-02 14:45:09 följande:

    Lycka till med ruvningen! Har lite liknande historia som din så kommer att följa med spänning.


    Berätta gärna! Jag är så dålig på att navigera i sidorna här, ibland råkar jag skriva till mig själv osv. haha! ruvar du också?
  • Chajsa
    AndraSladdis skrev 2021-05-02 22:12:40 följande:

    Jo, vi lyckades också vid första återföringen våren 2020 men fick avbryta i v17 för att barnet inte hade klarat sig. Nu har vi gjort en ny IVF och väntar på att få göra första FET från den, planerad i mitten av maj (fingers crossed). Så är inte ruvare, men förhoppningsvis snart.

    Jag hoppas också att oddsen ökar när man blivit gravid en gång.

    Håller tummarna för dig!


    Åh jag beklagar vad ni varit med om också, så grymt och omänskligt att vi tvingats uthärda detta. Jag hoppas verkligen att våra odds är bra- en av sakerna de väger in i sannolikheten att lyckas är ju tidigare behandlingsframgång. Jag är lite stressad inför sommarstängning av kliniken och att jag inte ska hinna en ny ivf om denna inte lyckas. RD 3 nu, tänkte tjuvtesta på RD 10 kanske (om inte mensen kommer i helgen...). Senast testade jag positivt på kvällen på RD 8. När blir FET för dig, nu nästa ägglossning? Vad är orsaken till att ni gör IVF? Vi har oförklarad i princip men min man har också spermierörlighet i nedre normalspannet.

    Heja heja hoppas vi har tur nu!!! <3
  • Chajsa
    AndraSladdis skrev 2021-05-04 23:41:07 följande:

    Oj, jag testade positivt på RD7 sist så ganska lika. Jag kör en stimulerad cykel, så utan ÄL. Ska ha progesteronstart nu i helgen, det motsvarar ÄL. Är också stressad för sommarstängningen, kommer inte hinna med en ny FET innan dess.

    Men hoppas att vi slipper fler FET ;).

    Ja, och vi gör IVF pga ålder, jag är 41, och att vi försökte ett tag naturligt utan plus. Inga andra kända problem.


    Så spännande, då är du snart ruvare också! Tror på dig!

    Jag vet inte hur jag ska kunna hålla mig från att tjuvtesta! Vill verkligen inte för jag orkar inte bli besviken flera gånger om det är så. Idag tyckte jag att kaffet smakade VIDRIGT, gjorde mig lite hoppfull men säkert är det inbillning. Har du eller någon som läser känt förändringar i smaksinne före bim? :) RD 5 imorgon...
  • Chajsa
    Clemmentina skrev 2021-05-05 21:49:28 följande:

    Samma för mig sist. Kaffe smakade illa tidigt. Tror det var runt bim men minns inte exakt. Och så blev jag oerhört varm (fick vallningar) varje förmiddag, haha. ;) Hoppad det är ett bra tecken för dig med kaffet! Håller tummarna!


    Ååh hoppfullt, stannade den graviditeten? Är du på syskonförsök nu eller var befinner du dig? Jag är så knäpp just nu, ligger och koncentrerar mig på att känna efter vad som händer i livmodern, och ju mer jag fokuserar desto mer känner jag haha! Hoppet lämnar mig inte förrän sista (första) blodsdroppen. Får jag fråga om du misslyckats tidigare med försök och om lutinus sköt upp mensen för dig? Undrar när jag ska förvänta mig min, egentligen är det bim-3 idag sett till min vanliga cykel.
  • Chajsa
    AndraSladdis skrev 2021-05-04 23:42:15 följande:

    Och håller såklart tummarna för alla i tråden inte enbart vi två :).


    Så klart! Hoppa alla vi längtare får plus snart och kan lämna denna tråd <3
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020