• Anonym (Mm)

    Som kvinna får man aldrig vara ifred.

    Man behöver inte ens se bra ut för att råka ut för det..

  • Anonym (Mm)
    Anonym (Ja) skrev 2020-08-07 17:53:14 följande:

    Som man med fördelaktigt utseende så kan jag relatera till detta.


    Snacka om att ha noll koll.
  • Anonym (Mm)
    Anonym (no harm) skrev 2020-08-07 19:54:19 följande:

    Är den här biten jobbig på riktigt? I så fall, varför då? 


    För det är ju så jätte trevligt att ha män som stirrar på ens röv när man försöker handla..
  • Anonym (Mm)
    Embla twopointoh skrev 2020-08-07 20:13:41 följande:

    Att folk använder sina ögon måste man stå ut med, även om stirrande kanske inte är så artigt.


    Varför ska man behöva stå ut med att män stirrar på en när man går ut? Varför ska män i alla situationer sexuallisera kvinnor och vi ska bara acceptera det?
  • Anonym (Mm)
    Anonym (. 2) skrev 2020-08-08 01:52:53 följande:

    Feminazism dödar många män...

    För att inte tala om de övergrepp de får utstå och dessutom skambeläggs!'

    Som TS och du gör just nu.

    Naturligtvis begår inte alla män övvergrepp, inte alla kvinnor heller. Alla män begår inte hatbrott, inte alla kvinnor. Men TS och TS påhejare gör det.

    Vad är din poäng, att du har rätt att hålla på med hatbrott bara för att andra är värre?

    Fel.


    Det är inte ett hatbrott att säga ifrån.
  • Anonym (Mm)
    Anonym (. 2) skrev 2020-08-08 01:52:53 följande:

    Feminazism dödar många män...

    För att inte tala om de övergrepp de får utstå och dessutom skambeläggs!'

    Som TS och du gör just nu.

    Naturligtvis begår inte alla män övvergrepp, inte alla kvinnor heller. Alla män begår inte hatbrott, inte alla kvinnor. Men TS och TS påhejare gör det.

    Vad är din poäng, att du har rätt att hålla på med hatbrott bara för att andra är värre?

    Fel.


    Det är inte ett hatbrott att säga ifrån. Det handlar inte om att hata män. Utan kvinnor är trötta på att bli sexualliserade, våldtagna, psykiskt/fysiskt misshandlade och dödade av män. Nu säger vi ifrån. Om män som inte gjorde detta ställde sig upp och sa ifrån också skulle det gå mycket lättare.

    Idag finns det ingen säkerhet eller rättvisa för kvinnor. En kvinna som under år blivit våldtagen och misshandlad av sina barns pappa och tillslut flyr i panik, riskerar att förlora vårdnaden av barnen för att hon flydde. Hon tvingas sitta i samtal med pappa och förväntas kunna samarbeta med någon som nästan dödat henne, för det är ju ändå hennes fel för att hon lämnade kommunen.

    Att lämna en man som misshandlar dig är att riskera ditt liv. Det finns ingen hjälp att få. Åh den lilla hjälp som finns betyder att du måste ge upp hela ditt liv och gömma dig, medan mannen går runt fritt och fortsätter sitt liv som ingenting.

    En kompis till mig tog barnen och socialen gömde dom, då pappan både psykiskt och fysiskt misshandlade dom. Pappan har dock pengar och råd med en bra advokat, så nu bor mamman 4h bort och träffar sina barn varannan helg. Jag vet att han misshandla henne och barnen, både jag och mina barn har sett det.
  • Anonym (Mm)
    MRAKas skrev 2020-08-08 10:12:45 följande:

    Eftersom rätten har gjort bedömningen att det bästa för barnen är att bo kvar i ursprungsstaden med fadern så fanns det antingen inga bevis för att fadern misshandlat barnen, eller så gjordes bedömningen att det var mycket låg risk att det skulle fortsätta.

    Mycket möjligt så bedömdes även fadern som mer kapabel att få barnens fortsatta relation med deras andra förälder att fungera bättre, eftersom modern gjort ansträngningar att avskilja barnen från fadern.

    Det är mycket svårt att på ett nyktert och ofärgat sätt försöka se situationen ur barnens perspektiv när man är part i målet, o dessutom är mitt uppe i en egen livskris.


    Fast jag och alla runt om vet att barnen skulle haft det bättre hos mamman. Jag har sett honom slå barnen. Och jag vet att han fortfarande gör det. Nu är det inte ens han som främst tar hand om barnen, det är hans mamma och syster. Som sagt, det finns ingen säkerhet för kvinnor i Sverige, hon tog barnen därifrån för att han både psykiskt och fysiskt skaddade henne och barnen, men hon får skit för det.
  • Anonym (Mm)
    MRAKas skrev 2020-08-08 10:43:19 följande:

    Nu är det ju ingen hemlighet att många kvinnor (o även män för den delen) väljer att bära kläder som framhäver, förstärker och drar uppmärksamhet till de fysiska attribut som vi alla vet får folk av det motsatta könet att gå igång.

    Detta görs fullt medvetet och med uppsåt. Bekräftelsen som detta drar med sig stärker även personens självförtroende, vilket ger självsäkerthet, som i sin tur ytterligare ökar personens attraktionskraft.

    Jag finner att många av de stora komikerna ofta lyckas belysa många frågor på ett väldigt underhållande sätt, oftast även otroligt träffsäkert.




    Detta är bara sjukt. En kvinna ska kunna klä sig precis som hon vill utan behöva bry sig om hur en man kanske kan uppfatta det. Oftast har kvinnor ingeg mer uppstått än att de känner sig bekväma, gillar stilen eller kanske bara är varma och vill bära mindre kläder. Kvinnor klär sig oftast för sin egen skull, inte mäns.
  • Anonym (Mm)
    Solstolle38 skrev 2020-08-08 12:58:56 följande:

    Och som kvinna kan du också få sexuell uppmärksamhet precis när du vill. Som man måste man kämpa för det ordentligt. Men den detaljen passade väl inte ditt offernarrativ.


    Problemet är att kvinnor inte får uppmärksamhet när dom vill. Utan precis hela tiden.
  • Anonym (Mm)
    DanneHade skrev 2020-08-08 21:13:17 följande:

    och hur löser vi det "problemet"?


    En bra början är ju inte skriva "problem", precis som om det inte vore ett riktigt problem.
Svar på tråden Som kvinna får man aldrig vara ifred.