• Silverjenny

    Varför är ni inne på Familjeliv?

    Aikido skrev 2020-08-08 09:27:26 följande:

    Jag sökte mig hit eftersom jag tycker om att irritera folk, människor och stockholmare.


    Åååååhhh...!!!

    Ggrrrrrr :( :( :(
  • Silverjenny

    Jag är här ibland för att prokrastinera och ibland för att fördriva tiden medan jag sitter på tunnelbanan, har tråkigt på jobbet eller inte kan sova.

    Det är kul att läsa om folks problem, diskutera och förhoppningsvis komma med goda råd ibland. Jag har startat några trådar själv också och det har väl varit lite blandat resultat, ibland blir man hjälpt ibland skjuter folk helt bredvid mål och hänger upp sig på något oväsentligt. Men så är det ju, går inte att styra en fri diskussion riktigt.

    Javisst ja, jag är ju här för att irritera alla lantisar också!

  • Silverjenny

    Ja det här corona-året har det blivit extremt mycket familjeliv, jag är inte överdrivet social i vanliga fall heller men nu när jag jobbat mycket hemifrån träffar jag knappt någon utöver familjen så mitt sociala liv har jag på div forum på nätet och facebook i princip. Jag gillar det, kravlöst och iom att man är anonym kan man vara helt ärlig och har ofta meningsfullare diskussioner än med folk irl. Och man får diskutera med folk utanför sin egen lilla åsiktscirkel. Det är lite synd bara att det är så många pk-poliser här, som inte fattar grejen med åsiktsfrihet utan sablar ner trådar med onödiga, ointressanta inlägg som inte tillför något konstruktivt till diskussionen utan bara fatställer att du tycker annorlunda än jag därför är du dum i huvudet och jag har rätt.. men de har å andra sidan rätt att skriva dessa inlägg and there's nothing I can do about it tack o lov :)

  • Silverjenny
    Aikido skrev 2020-08-08 16:03:54 följande:

    Men du är väl inte från Stockholm? Jag anar ett göteborgskt sinne bakom den hårda fasaden.


    Åh wow vilken människokännare du är, mitt i prick!

    *bugar vördnadsfullt*

    Född stockholmare, uppvuxen i Göteborg och sedan 15 år tillbaka på Sveriges baksida. Älskar Stockholm och stockholmare, har man bara humor och lite självdistans så är det en underbar jargong och smoothness här.
  • Silverjenny
    Anonym (ancient history) skrev 2020-08-10 18:03:14 följande:

    Onödigt att hacka på Aikido.

    Han använder sitt eget nick istället för att gömma sig bakom dubbelanonymitet och är mest rolig/tramsig. Jag tror inte att den överväldigande majoriteten här känner sig varken påhoppade eller Svensson-kränkta av hans kommentarer faktiskt.


    Jag tycker han är rolig!
Svar på tråden Varför är ni inne på Familjeliv?