Inlägg från: Embla twopointoh |Visa alla inlägg
  • Embla twopointoh

    Varför är ni inne på Familjeliv?

    Jag gillar att diskutera med människor som har annan syn på saker och ting än jag.  Jag tycker att det är genom dessa diskussioner som jag lär mig varför andra tycker och resonerar som de gör, det ökar helt enkelt förståelsen för andra människor.
    Jag uppskattar också diskussioner för att de får mig ofta att tänka igenom mina egna argument för mina åsikter, ifrågasätta dem, vrida och vända på dem, och även pröva dem på andra.
    Tyvärr är det otroligt många som inte klarar av att hantera ifrågasättande och oliktänk, inte kan skilja på sak och person, inte kan låta bli av håna och avfärda andra, klistrar etiketter och skulle inte känna igen ett konsekvent och sakligt resonemang om det så twerkade mitt framför näsan på dem...

    Jag tycker också att det är roligt att läsa vissa diskussioner och/eller kommentarer, så jag kan hänga på FL om jag har lite tid att döda, utan att egentligen engagera mig i trådarna själv.

    Tyvärr är FL undermåligt när det kommer till modereringen, för att inte tala om hur seg sidan är. Jag har haft flera pauser från FL sedan jag började hänga här runt 2004-2005 (?), mycket pga just den dåliga modereringen. Just nu har jag en period då jag läser här varje dag, men när hösten kommer så blir det nog mindre tid här igen.

Svar på tråden Varför är ni inne på Familjeliv?