Inlägg från: Anonym (Vilda ungar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vilda ungar)

    Du som har minst en pojke och en flicka - se hit!

    Här har jag tre barn, två pojkar och en flicka, och jag har verkligen fått tänka efter vem som skulle vara lugnast. Eller minst vild kanske hade varit ett bättre ordval för mina illbattingar. Kanske mellankillen är lite lugnare än de andra? Men det hade varit marginellt.

    Alla tre har hela livet varit mycket fysiskt aktiva och igång från morgon till kväll. Nyfikna, framåt, trevliga och kreativa - om de har möjlighet att få utlopp för sin energi vill säga. Annars rätt så odrägliga. Får de bara rasa av sig så kan de sitta och pyssla, rita och lyssna på långa sagor med, men det är först efter att de har sprungit sitt dagliga maraton liksom. Och ska man gosa är det också bästa att rasta dem först - annars blir det mer av en brottningsmatch.

    Äldsta sonen är den enda som har börjat skolan ännu och det går fint, men hans lärare sa att det inte var en bra idé att hålla honom inne på rasten - och det förvånar mig inte det minsta. När jag hämtar honom efter skolan så kommer han ut som skjuten ur en kanon för han har ju tagit det så lugnt i skolan hela dagen och behöver rasa av sig. 

Svar på tråden Du som har minst en pojke och en flicka - se hit!