Inlägg från: Anonym (liknande situation) |Visa alla inlägg
  • Anonym (liknande situation)

    Inget sex = lösning?

    Jag har även två barn med min fru och precis på samma sätt har vårt sexliv dött. vi har också sex max en gång per halvår men jag vägrar ge vika för detta. jag skulle absolut kunna offra sex för att bara få leva med henne men jag tror man förlorar en ganska viktig och uppbyggande dimension om man utesluter sex ur förhållandet. något dom i värsta fall slutar i att relationen djup försvinner och sen även relationen värde.

    jag vägrar ge upp och har nu äntligen börjat förstå hur jag ska uttrycka mitt intresse för henne och min uppskattning på ett sådant sätt att rätt känsla infinner sig hos båda.

    jag tror vi är alldeles i början men ändå på väg tillbaka till ett mer normalt sexliv. vi pratar mer om sex och hon visar mer intresse för mig och vi har återigen börjat kyssas då och då. även om sexet ännu är sällsynt då märker vi båda en förändring i hur vi ser på varandra. då ge inte upp. testa tänk prova och hitta vägen fram för den finns där så länge ni faktiskt älskar varandra.

    mitt tips är detta. tänk på at åtrån sitter i hjärnan och därför så ska ditt mål vara att få hennes hjärna att må bra och vara trygg så hon får utrymme att hitta sin åtrå. för den kan inte du skapa och den är inte knuten till dig utan till hennes kärlek till dig. du kan bara hjälpa henne att leta inte att finna.

Svar på tråden Inget sex = lösning?