Inlägg från: Anonym (jo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jo)

    När är man otrogen?

    Jag tycker det ni gjorde är otrohet. Ni har känslor för varandra och har kysst varandra. Otrohet är inte alltid sex. Ni har varit intima på ett sätt vänner inte är. Sen förstår jag hans sambo.. det är inte vettigt att ni har kontakt när ni känner mer för varandra än vänskap. Klart hon känner sig grymt sviken. Men att hota att flytta 60 mil.... nja.....

  • Anonym (jo)
    Anonym (Andra kvinnan) skrev 2020-08-16 01:24:50 följande:

    Tack för er svar vi tycker att man får känslor för varandra inte otrohet. Det är inget man väljer det är mycket som klickat med oss. Jag försöker gå vidare men svårt också och at han inte vågar lämna henne pga hennes hot gör det bara värre han kan inte lämna henne.


    Kan inte hålla med om att det är avsikten som styr om det är otrohet. Det är det faktum att han bryter sin sambos förtroende genom att träffa en annan kvinna han har romantiska känslor för och dessutom är intim genom kyssar som gör att han är otrogen. Hur hade du känt om du var hans sambo? Att han inte var otrogen för att det va "riktiga" känslor för den andra kvinnan??

    Jag tror du får låta honom sköta "hotet om att flytta". Det är deras fråga. Att träffa en man som är i ett förhållande och där det är barn inkluderade kommer inte göra det hela lätt för dig.
Svar på tråden När är man otrogen?