• Anonym (ooo)

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-08-16 14:19:33 följande:
    Jag ser inte själva logiken med dina exempel just för att min tanke är att invandringen faktiskt har skadad samhället på det viset att anstalten är fulla och brottsligheten ligger på en hög nivå. Det är fler och fler områden som anses som utsatta områden i sinomtid och i dessa områden så bor det mest invandrare. Det sker skottlossningar och börjar bli som en vardagsmat. Det är ingen som bli förvånad längre att det sker skottlossningar. De flesta gärningsmän är människor med invandrarbakgrund.
    Hela denna tråd och du förstår fortfarande inte den nyansering som några tålmodigt försökt förklara? Det handlar om större frågor, globala frågor, medmänsklighet osv (oavsett hudfärg). 
    Om Sverige plötsligt hamnar i krig, förstörs av en tsunami eller annat vore jag oerhört tacksam om jag får komma till ett annat land, mina barn kan få en framtid i ställt för att dö, utan att människor där ska titta snett på mig för att jag är invandrare eller tro att jag är sämre än dem för att jag inte kan språket osv. 

    Brott ska givetvis ständigt bekämpas men det är ju oavsett hudfärg på brottslingen det också. 
    Om folk inte rökte på så förbannat (det är ju väldig poppis bland vita välbärgade ungdomar likväl som andra grupper) så kanske deras hjärnceller skulle bevaras bättre och ett antal av dem som hamnar i kriminalitet, skulle inte behöva hamna där.
    Finns många trådar att dra i (nu kommer väl någon farande med skitsnacket att det inte är så farligt att röka på) 
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?