• Anonym (M)

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    nihka skrev 2020-08-21 11:31:48 följande:

    Att du drogs till människor som beter sig illa säger ju inget om alla de m

    människor du aldrig träffat.

    Nej, det finns ingen statistik som säger att människor med invandrarbakgrund från Mellanöstern beter sig illa.

    Bara för att alla dina hundar är taxar betyder det inte alla alla hundar är taxar.


    Alla invandrare från MENA beter sig inte illa. Men att namnge alla skulle ta mer minne från min dator än den är bestyckad med.
  • Anonym (M)
    Anonym (för att alla har rätt att leva) skrev 2020-08-23 22:07:17 följande:

    Varför man fortfarande röstar för invandring och asylrätt är pga mänskliga rättigheter om fredliga livsvillkor, och för att så stora delar av mänskligheten far illa, dödas och torteras i sina egna länder, ofta när de demonstrerar för bättre villkor. Det verkar vara de demokratiska ländernas ansvar numera att försörja och skydda all världens medborgare istället för att ställa krav på deras egna ledare, vilket kunde gjorts i form av olika sanktioner tex men i slutändan handlar allt om pengar och makt som styr och står över allt humanitärt kapital.

    Hur illa jag än tycker om invandringen, och hur länders kultur och samhällsklimat förändras i grunden och klart försämras på de flesta sätt, så måste ju människor få skydd. Man måste sätta sig själv och sina närmsta i samma kontext så har man svaret på invandringen. Inte hade du väl accepterat att torteras och bli skjuten i ditt eget land för att några envåldshärskare inte vill ge med sig av makten eller enas för fred?

    Vi kan inte stoppa denna utveckling eftersom världen och mänskligheten spårat ur. Vi kan däremot förbättra integreringen och fördelningen och tänka mer på människorna i vårt eget land och deras säkerhet. Allt annat är en form av tortyr och respektlöshet för människors liv.


    Och alla som far illa ska komma hit? Det finns väl andra sätt att hjälpa?
  • Anonym (M)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-08-26 11:55:04 följande:

    När de kommer i arbete så betalar de skatt som alla andra och bidrar till välfärden. Sedan tycker jag den som har ritat bilden ska uppdatera sig i hur pensionssystemet fungerar


    Har du sett Uppdrag granskning Larmet från Filipstad?

    Vad tycker du om den?
  • Anonym (M)

    SVT tog upp nyheten om släktnätverken och på TV4?s nyheter sa man rakt ut att bara SD har pratat om det här.

  • Anonym (M)

    Tänk att för vänstern är alltid svaret på allt elände alltid ?-Höj skatten?. Det går tydligen inte att ifrågasätta hur skattemedel brukas. För då är man ingen godhetsprofet.

  • Anonym (M)
    Anonym (Finnar) skrev 2020-09-08 18:03:44 följande:

    Jo då, skattemedel forsar ut till Riskkaptialbolag genom vår sk. valfrihet. Högerpolitik. Men att skylla på invandring och skråla om invandringsstopp ger röster. Populism.


    Då får väl du yla om skolor och vårdinrättningar som tydligen inte genererar något värde. Kanske någon lyssnar?

    Att kalla diskussioner om invandring för populism hjälper inte, du kan inte döda den här diskussionen genom att kalla det populism eller vad som. Det är alldeles för många som inte håller med dig.
  • Anonym (M)
    Anonym (Finnar) skrev 2020-09-08 18:35:36 följande:

    Oj, inte visste jag att mina inlägg var så kraftfulla att de riskerade att döda hela diskussionen. Där ser man.

    Populism, det är att presentera enkla lösningar på svåra problem, och i det gärna ställa grupper mot varandra. Det är väl Sverigedemokraterna i ett nötskal. Egentligen för de högerpolitik, men det vill de inte säga.


    Den senaste valundersökningen som SVT presenterade i morse fick SD
    Anonym (Finnar) skrev 2020-09-08 18:35:36 följande:

    Oj, inte visste jag att mina inlägg var så kraftfulla att de riskerade att döda hela diskussionen. Där ser man.

    Populism, det är att presentera enkla lösningar på svåra problem, och i det gärna ställa grupper mot varandra. Det är väl Sverigedemokraterna i ett nötskal. Egentligen för de högerpolitik, men det vill de inte säga.


    SVT presenterade väljarundersökning i dagarna, tyvärr hittar jag inte klippet. SD fick 22%. Vad säger du om det?
  • Anonym (M)
    KillBill skrev 2020-09-08 21:19:18 följande:

    Det känns mer och mer som att du försöker flytta fokus från SDs partiledare som hellre spelar golf än tar ansvar för landet..


    Skitlöjlig kommentar. Ska partiledarna aldrig vara lediga menar du? Spelade han golf? Åh herregud det måste gå en tornado av fördomar genom skallen på en vänsterkofta.
  • Anonym (M)
    KillBill skrev 2020-09-09 06:12:18 följande:

    Nu handlade det om att att SDs partiledare Jimmie Åkesson valde att delta i en golftävling samtidigt som han deltog i en betald partiöverläggning kring migrationen. Åkesson fick ersättning för att delta i partiöverläggningen (Han valde att medverka över telefon) men berättade inte att han samtidigt deltog i en provat golftävling. Hade inte tävlingsresultat kommit ut så hade Åkessons bedrägliga beteende inte blivit känt.

    www.aftonbladet.se/a/8m3pmQ

    Tycker du att det verkar som att Åkesson verkar ta sitt uppdrag på allvar? Brukar du delta i privata golftävlingar samtligt som du plockar ut lön från din arbetsgivare?


    Men skriv det då? Att det är just detta tillfälle du menar.

    Det är dumt att försöka vara på två ställen samtidigt. Bättre att strunta i kommittén i så fall. Ett arvode på 350kr för som ska beskattas, för 4 tim möte, det slår aldrig en golftävling. Han får väl avsäga sig dessa kaffepengar.

    Det är en höna av en fjäder, partiledarna jobbar säkert häcken av sig oavsett partifärg.
  • Anonym (M)
    KillBill skrev 2020-09-09 06:47:25 följande:

    Så du tycker inte att det är förvånande att SDs partiledare prioriterar att spela golf framför att engagera sig i SDs profilfråga migration? Jag tycker att det säger en hel del om Jimmie Åkessons engagemang.

    Det finns också likheter med händelsen där SD toppen Patrick Reslow åkte till Jimmie Åkessons sommarfest och bokförde det som en tjänsteresa. Skattebetalarna fick stå för bilresa, traktamenten och ett hotellrum.

    Det där med att handskas korrekt med våra skattemedel och inte sko sig på andras pengar verkar inte vara något som SD toppar som Reslow och Åkesson bryr sig om..


    SD hade representation på mötet. Han deltog dessutom delvis digitalt.

    Jag hade inte brytt mig om Isabella Lövin hade spelat golf under samma premisser under en kommunal miljökommitté under ett tillfälle och deltagit digitalt.

    Jag fattar att man gör allt för att smutskasta sina politiska motståndare och ingen partifärg går skuldfri i det här.

    Men nej, jag blir inte upprörd över den här händelsen och drar inte slutsatsen att JH inte bryr sig om SD?s kärnfrågor pga detta.
  • Anonym (M)
    KillBill skrev 2020-09-09 07:30:31 följande:

    Enligt övriga partiföreträdare var intresset från SD på migrationsmötet minimalt och Åkesson ska på eftermiddagen ha varar helt tyst och det är inte så inte så konstigt med tanke på att Jimmie då deltog i sin privata golftävling.

    Hyckleriet när SD politiker pratar om att man ska göra rätt för sig blir mycket tydligt när man vet att det finns SD politiker som beter sig som Reslow och Åkesson..


    Du kan fortsätta dra jätteväxlar av det här, jag och alla andra fattar din agenda. Nu börjar det dock bli väldigt tjatigt.
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?