Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym (M) skrev 2020-09-09 05:48:29 följande:

    Skitlöjlig kommentar. Ska partiledarna aldrig vara lediga menar du? Spelade han golf? Åh herregud det måste gå en tornado av fördomar genom skallen på en vänsterkofta.


    Nu handlade det om att att SDs partiledare Jimmie Åkesson valde att delta i en golftävling samtidigt som han deltog i en betald partiöverläggning kring migrationen. Åkesson fick ersättning för att delta i partiöverläggningen (Han valde att medverka över telefon) men berättade inte att han samtidigt deltog i en provat golftävling. Hade inte tävlingsresultat kommit ut så hade Åkessons bedrägliga beteende inte blivit känt.

    www.aftonbladet.se/a/8m3pmQ

    Tycker du att det verkar som att Åkesson verkar ta sitt uppdrag på allvar? Brukar du delta i privata golftävlingar samtligt som du plockar ut lön från din arbetsgivare?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (M) skrev 2020-09-09 06:33:47 följande:

    Men skriv det då? Att det är just detta tillfälle du menar.

    Det är dumt att försöka vara på två ställen samtidigt. Bättre att strunta i kommittén i så fall. Ett arvode på 350kr för som ska beskattas, för 4 tim möte, det slår aldrig en golftävling. Han får väl avsäga sig dessa kaffepengar.

    Det är en höna av en fjäder, partiledarna jobbar säkert häcken av sig oavsett partifärg.


    Så du tycker inte att det är förvånande att SDs partiledare prioriterar att spela golf framför att engagera sig i SDs profilfråga migration? Jag tycker att det säger en hel del om Jimmie Åkessons engagemang.

    Det finns också likheter med händelsen där SD toppen Patrick Reslow åkte till Jimmie Åkessons sommarfest och bokförde det som en tjänsteresa. Skattebetalarna fick stå för bilresa, traktamenten och ett hotellrum.

    Det där med att handskas korrekt med våra skattemedel och inte sko sig på andras pengar verkar inte vara något som SD toppar som Reslow och Åkesson bryr sig om..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (M) skrev 2020-09-09 07:05:22 följande:
    SD hade representation på mötet. Han deltog dessutom delvis digitalt.

    Jag hade inte brytt mig om Isabella Lövin hade spelat golf under samma premisser under en kommunal miljökommitté under ett tillfälle och deltagit digitalt.

    Jag fattar att man gör allt för att smutskasta sina politiska motståndare och ingen partifärg går skuldfri i det här.

    Men nej, jag blir inte upprörd över den här händelsen och drar inte slutsatsen att JH inte bryr sig om SD?s kärnfrågor pga detta.

    Enligt övriga partiföreträdare var intresset från SD på migrationsmötet minimalt och Åkesson ska på eftermiddagen ha varar helt tyst och det är inte så inte så konstigt med tanke på att Jimmie då deltog i sin privata golftävling.


    Hyckleriet när SD politiker pratar om att man ska göra rätt för sig blir mycket tydligt när man vet att det finns SD politiker som beter sig som Reslow och Åkesson..


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    storpappan skrev 2020-09-09 08:02:05 följande:

    En talande bild som visar var Löfven har sina sympatier!


    Varför sprider du den här typen av bilder? Bilden med Stefan Löfven föreställer en grupp invandrarelever på studiebesök i riksdagen och samma typ av bilddkollage finns i versioner där man försöker misskreditera andra demokratiska ledare, t.ex. Frankrikes president Emmanuel Macron genom att ställa honom mot Putin och Trump.


     


    Jag tror och hoppas att den propaganda som du sprider på sikt kommer att skadar den högerextrema rörelse som du är den del av.   


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    storpappan skrev 2020-09-09 11:59:47 följande:

    Med rätt partibok så belönas man för sin oduglighet hos Löfven!


    I tillägg till att du publicerar otrevliga bilder synliggör du din stora okunnighet.


    När moderaterna satt vid makten utsågs Dan Eliasson till biträdande chef vid Säkerhetspolisen. Sedan utsåg den moderatledda regeringen Eliasson till generaldirektör för Migrationsverket. Därefter utsåg den moderatledda regeringen Dan Eliasson till generaldirektör vid Försäkringskassan.  Dan Eliassons väg till generaldirektör utstakades av SDs kompisar i moderaterna.


    sv.wikipedia.org/wiki/Dan_Eliasson


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (sådär) skrev 2020-09-09 12:21:54 följande:
    Korruptionen går väl över alla partier?
    SD har ju haft sin del dramer och folk som sparkats snett uppåt, sidleds eller bakåt med en fin liten belöning i bakfickan? Är det något parti som inte haft det?
    Det är väl i själva verket så att korruptionen är särskilt utbredd ni SD?

    Några exempel..

    Erik Almqvist anställdes som konsult av SD och fick tre miljoner i förskottsersättning efter det att han kallat Soran Ismail "babbe" och "fitta" och kallat en ung kvinna för "hora".

    SDs pressekreterare Martin Kinnunen fälldes för bokföringsbrott men har belönats med nya toppositioner i partiet. 


     


    Den sverigedemokratiske riksdagsmannen Anders Forsberg dömdes till fängelse för grov förskingring men belönades av SD genom att få lukrativa konsultuppdrag (efter det att han blivit dömd).


    Den sverigedemokratiska partiledaren Jimmie Åkesson tog ut 64 000 kronor i sjukersättning samtidigt som han fick lön och ersättning från riksdagen och från partiet på sammanlagat 90 000 kronor i månaden. Tack och lov så uppmärksammades det hela och Jimmie fick betala tillbaka sjukersättning.


    SD-profilen Stefan Jakobsson fälldes för 39 bedrägerier mot riksdagen. Han belönades därefter med en skräddarsydd post i partiet.


    SD-ledamoten Patrick Reslow ljög upprepade gånger om tjänsteresor - där han vid minst 14 tillfällen har låtit skattebetalarna stå för boenden som bokats åt hans familj. Trots detta så stöttas han av partiledningen..



    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    storpappan skrev 2020-09-09 16:48:21 följande:

    Du fortsätter att länka till gamla och inaktuella nyheter.

    När den artikel du skrev publicerades så låg Sverige på plats 6 bland världens
    minst korrupta länder men Norge och Danmark fick bättre placeringar. Idag har Sverige förbättrat sina placeringar och är rankat som det 4:e minst korrupta landet i världen (av 198 länder). I Norden har t.ex. både Norge och Island sämre placeringar än Sverige.


     


    Källa: https://www.transparency.org/en/cpi/2019/results/swe


     


    När vi ändå pratar om korruption så är det inte osannolikt att sverigedemokratiska politiker de senaste åren har bidragit till att försämra Sveriges korruptionsstatistik. Skandalerna med Erik Almqvist, Anders Forsberg, Stefan Jakobsson, Patrick Reslow och Egil Putilov pekar i den riktningen. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym ((R)ealist) skrev 2020-09-10 16:08:57 följande:

    Tråden har närmare 500 inlägg. Vilket inlägg (ungefär) rör det sig om?

    Tittar man på SCB:s diagram över invandring så är det stadigt ett överskott på män. Vissa år så mycket som 10000 eller 20000. Ackumulerat blir överskottet betydligt större än tiotusentals män. (Utan att specificera nationalitet eller religion.)

    www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/invandring-till-sverige/Lena Lundqvist är demograf på Statistiska Centralbyrån SCB. Hon tycker att 116 pojkar på 100 flickor är en hög siffra, men säger att det är svårt att veta om könsfördelningen kommer jämna ut sig över tid.

    - I vanliga fall kommer det en asylinvandring som är mansdominerad. Efter det brukar det komma en anhöriginvandring som är mer kvinnodominerad. Så könsfördelningen jämnar ut sig med tiden.

    - I det här fallet tror vi inte att dom har familjer i samma utsträckning, alltså fru och barn som andra asylinvandrare som är äldre har när dom kommer.

    sverigesradio.se/artikel/6353671


    Du refererar till en 4 år gammal inaktuell artikel. I de flesta åldersgrupper I Sverige är könsfördelningningen normal och det är bara i några åldersgrupper kring 20 år där andelen män är högre än normalt. Något som är viktigt att förstå är att det i genomsnitt föds ca 6 procent fler pojkar än flickor och det är förklaringen till en del av obalansen.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym ((R)ealist) skrev 2020-09-10 17:25:24 följande:

    1) Nu svarar du bara på halva inlägget. Vad har du för kommentar om

    Tittar man på SCB:s diagram över invandring så är det stadigt ett överskott på män. Vissa år så mycket som 10000 eller 20000. Ackumulerat blir överskottet betydligt större än tiotusentals män. (Utan att specificera nationalitet eller religion.)

    www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/invandring-till-sverige/

    2) Att artikeln är några år gör den för den delen inte mindre sann. Saker kan dock ändras med tiden, och jag dig bad uttryckligen om hänvisning till dina uppgifter. Ungefär var i tråden finns färskare data?


    I invandringen på 115 tusen år 2019 utgjordes mer än hälften av arbetskraftsinvandrare och studenter dvs människor som troligen inte kommer stanna i Sverige permanent. Ska du analysera obalanser i könsfördelning måste du titta på annan statistik.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?