Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym ((R)ealist) skrev 2020-09-12 19:09:50 följande:
    Kan du länka till den informationen? Jag går bara vilse på deras hemsida. Det enda jag hittade var www.migrationsinfo.se/migration/sverige/anhoriginvandring/

    Den totala anhöriginvandringen till Sverige omfattar:


    anhöriga till personer som är svenska medborgare,
    anhörig till den som har fått uppehållstillstånd som flyktingar, skyddsbehövande eller för synnerligen ömmande omständigheter,
    barn födda i Sverige till en förälder som har permanent uppehållstillstånd,4
    adoptivbarn,
    anhöriga till gäststudenter,
    anhöriga till personer som arbetar här, och
    anhöriga till EU-medborgare som är varaktigt bosatta i Sverige.5

    Om nu endast 12,5 % av anhöriginvandringen är flyktingrelaterade så säger dina tidigare uppgifter inte mycket alls.
    Du får slå ihop flykting asyl  + Övriga och då är du uppe i 40%. 

    Det som är intressant är trenden. År 2019 kom fler kvinnor än män till sverige om man beaktade grupperna asylsökande och anknytning till asylsökande.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-09-12 20:41:13 följande:
    Sossarna hade en stark rasdiskriminering på sin agenda förut
    Sossarna var en stark faktor för att Nazismen blev så framgångsrik under kriget då man var oerhört hjälpsam mot Tyskarna i kriget.
    Glöm inte bort historien kära du

    Jag sätter en slant på att regeringen består av dessa tre partier jag nämnt och Jimmie tar posten som omnämnts vilket jag är oerhört glad för det måste vara slut på skämtet vi har idag med eftergifter till de kriminella .
    Suck, nu är SD propagandamaskin igång igen. Du har fel och de har en mängd historiker kommit fram till. 

    Läs denna artikel så lär du dig något. Till andra som läser i tråden så kan det vara intressant att ta del av artikeln för att för vilka lögner som SDs propagandamaskin sprider.

    arbetet.se/2020/01/27/sds-monumentala-logn-om-forintelsen/

    Här kan du ta del av en historieprofessors analys av SD propaganda. 

    www.svt.se/nyheter/inrikes/historiker-det-har-ar-forsatlig-propaganda
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-09-12 20:57:53 följande:

    Suckar tbax

    www.so-rummet.se/fakta-artiklar/sveriges-delaktighet-i-forintelsen-av-judar-och-romer


    Och vilka partier regerade under den aktuella perioden?

    Svaret är att Sverige regerades av en samlingsregering med alla partier utom kommunisterna. Moderater, liberaler och centerpartister Var lika delaktiga i den politik som fördes och som gick ut på att hålla sverige utanför kriget.

    Det finns dock en annan sida av saken och det är att Sverige under hela andra världskriget hjälpte de allierade i kriget mot de tyska nazisterna. Vi utbildade soldater vi försåg de allierade med underrättelseinformation och hjälpte till att knäcka nazisternas koder. Historiker menar att det bidrog till nazisterna förlorade kriget.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-09-13 08:56:10 följande:

    Har ingen betydelse om det var en samlingsregering det historien visar är att regeringen var väldigt väldigt positiv för tyskarna ingen historiker förnekar detta.

    Dessutom pågick det rasbiologiska undersökningar som regeringen mycket Väl kände till då man finansierade detta.googla gärna 

    Så min vän så enkelt var det med detta....

    ?Så alla ni som läser tråden det är ett känt och sant faktum att Sossarna ha detta på sitt samvete tyvärr ett väldigt fegt agerande 


    När det begav sig för snart 100 år sedan så var samlingsregeringen med S, M, L och C rädd för att dras in i kriget och agerade enligt många, även enligt min uppfattning fegt men samlingsregeringen var inte tyskvänlig och framförallt var inte S tyskvänliga.

    Ett bevis för att regeringen inte var tyskvänlig är det faktum att Sverige utbildade allierade, gav underrättelseinformation till de allierade, knäckte koder åt de allierade, hjälpte tusentals judar att fly undan koncentrationsläger (de vita bussarna) o.s.v

    Att nazistsympatisörerna fanns att finna bland den svenska högern och att nazisterna skickade socialdemokrater till koncentrationsläger är däremot historikerna eniga om.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym ((R)ealist) skrev 2020-09-13 13:44:19 följande:
    2019 fick 57 233 personer uppehållstillstånd för att de var anhörig till en person i Sverige. (www.migrationsinfo.se/migration/sverige/anhoriginvandring/)

    I din tidigare tabell står det att (asylrelaterade) anhöriginvandringen för 2019 var 31812 personer, vilket varken stämmer med 12,5% eller ca 40%, utan motsvarar 57%.

    Vem kan man lita på här?
    Om du kollar migrationsinfos definition av anhöriginvandring så ingår adoptivbarn, anhöriga till studenter, anhöriga till arbetskraftinvandring och anhöriga till EU medborgare. Se gulmarkerat.



     
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym ((R)ealist) skrev 2020-09-13 19:38:26 följande:
    Jag kan läsa och i vanliga fall även räkna. Men kan du beskriva matematiken som används här. Den borde inte vara mer avancerad än högstadiematte.

    Jag får inte ihop det från www.migrationsinfo.se/migration/sverige/anhoriginvandring/ med det som du hittat på www.familjeliv.se/leave%3A//www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik/.

    Jag förstår inte vad du menar. För mig stämmer det.  Den totala invandringen år 2019 uppgick till 117 913 personer och kan delas upp i underkategorier: 


    Tittar man närmare på gruppen anhöriga så kan den delas upp i undergrupper:



    Ställer man antal anhöriga till flyktingar med asylgrunder och anhöriga till övriga (totalt 22 953 personer) i relation till den totala invandringen på 117 913 personer så utgör denna grupp 19,5 %. Ställer man i stället samma grupp i relation till gruppen anhöriginvandrare på 57 262 personer så utgör gruppen i stället 40,1%. Det handlar således om vad man ställer gruppen i relation till. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    I uppgiften som summerar till 31 812 ingår Anhöriga - flykting-/asylgrunder, Anhöriga - övriga, Adoption samt Barn födda i sverige till förälder med put dvs det som migrationsverket kallar för anknytning.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym ((R)ealist) skrev 2020-09-14 11:51:00 följande:
    Så det är alltså inte alls bara flykting/asyl-grunder i de 31 812. Tack för att du äntligen visat denna sista tabell.

    Fast då faller ju grunden för din argumentation om att stora överskottet av män som kommer strax får familjen som anhöriginvandring.

    Jag kan hålla med om att de 62 adoptivbarnen kan exkluderas ur diskussionen (men de ingår i migrationsverkets statistik och har ytterst marginell påverkan på det vi diskuterar). Övrig anknytning har absolut koppling till diskussionen eftersom det är en del av den svenska invandringen och har en varaktig påverkan på andelen män och kvinnor i Sverige.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (U) skrev 2020-09-14 16:55:55 följande:
    Glöm inte att räkna alla som kommer på "arbetstillstånd" för arbeten som egentligen inte finns. Deras landsmän och släktingar i Sverige "anställer" dem i sina företag: restauranger, städföretag osv

    Du tänker på de generösa regler kring arbetskraftinvandring som SDs kompisar i moderaterna drev igenom och som S och LO har varit så kritisa till?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-09-14 19:21:50 följande:

    www.svt.se/nyheter/inrikes/sverige-stracker-inte-ut-hand-till-lagerbarn

    Ledsamt att det blev så här pga den okontrollerade invandringen Som varit  nu hade det verkligen kunnat vara skäl att hjälpa men som situationen är behöver vi tömma förrådet , det är för jäkligt att regeringen drivit det så långt och nu måste vägra flyktingar i verklig nöd 


    Hur tänker du nu? Den nuvarande regeringen har ju bara skärpt reglerna sedan den kom till makten 2014. Menar du att Stefan Löfven borde återgå till den mer liberala invandringspolitik som gällde när moderaterna satt vid makten tillsammans med bl.a KD?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?