Inlägg från: jowald |Visa alla inlägg
  • jowald

    En resa mot graviditet

    babybel95 skrev 2020-08-25 13:50:19 följande:

    Mycket märkligt hade ju som jag skrev krämiga flytningar igår kväll, och sträcket på äl-testet var också tydligt vet dock ej om det var pos... bifogat bild. Hade även känningar i tjejmagen mest på vänster sida också som för dig. Vi myste till det igår och på natten hade jag jättemensvärk men ingen mens. Tog äl-test imorse och det var jättesvagt och fick en blodblandad flytning. Vet inte hur jag ska tolka det, kan ägget ha släppt igår tro? Känns väldigt tätt inpå mensen isåfall...

    Bild 1 på gårdagens

    Bild 2 dagens

    Attans att det var negativt då, men ja då kanske du kan vara säkrare på att det var ägget som släppte! Men förstår man inte vill hoppas på för mycket :) ta ett test om 2v kanske bra med ett sånt testa tidigt. Håller tummarna!! :)


    Ja de va ju märkligt men blodblandad flytning kan man fp når ägger släppt, fick jag med min andra son. Så skulle mer tolka de som att de va ägget som släppte inatt för din del och därför du hade sån värk och att det är därför du fick blodblandad flytning.

    De kan ju va så nu att ägglossningen kom fortare denna månaden.

    Mys ikväll igen iaf hade jag försökt med om de nu är ägget som släppte inatt, då har man ju typ 1 dygn på sig igen. Så för att öka chanserna hade jag myst idag igen:)

    Ja men trodde de va negativt och känns mer som jag haft ägglossnkng faktiskt. Ska ta ett trsta tidigt test om 2 veckor bara för att se:)

    Håller tummarna för dig med:)
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-08-25 14:23:58 följande:

    Tror du att testet var ?positivt? gårdagens alltså? Vågar inte tro på för mycket men ska försöka få till lite mys ikväll med. Vill dock inte tvinga på så blir det så blir det :)

    Skönt då blir det ingen besvikelse så sätt!


    Jag vet inte. Många säger att de ska va lika starkt som kontrollstrecket och då klassas de ju inte som positivt. Men sen finns de de som har ägglossning som aldrig får lika starkt som kontrollstrecket eftersom det är lätt att missa peaken. Men på dina syntom så låter de som ägglossning.

    Nej ingen besvikelse men hoppas på att de va ägglossning nu såklart men får se om 2 veckor:)
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-08-25 17:43:27 följande:

    Ja jag har också läst/hört så men samtidigt om det ändrar i färg så så måste det ju också betyda något känner jag... aja jag har lovat mig själv att inte övertänka så får väl bara se :)

    Ja du får uppdatera hur det går :)


    Jag håller med dig att de borde ju betyda något:)

    Det är just de man gör ibland, övertänker, sån är jag med:)

    Det ska jag absolut uppdatera, de måste du med göra:)
  • jowald

    Ja vad spännande, kan bero på ägglossbing på G men också på graviditet eller klåda det är de som är så jobbigt för man kan inte få fullständigt svar.

    Tänker om din första blödning efter mensen den som va som en 5 krona va ägglossning då kan de ju också va graviditet, men de kan också va de om du hade ägglossbing nu sist med när testet var lite starkare och smärtan med efterföljande rosa.

    Hade provat ett testa tidigt test faktiskt.:)

    Uppdatering om mig.

    Mår lite svagt illa, särskilt om jag inte ätit på länge, också blandade flytning med krämiga vita och typ som ÄL flytniingar.

    Brösten spänner lite och känns tyngre.

    Jag har med lite känningar i tjejmagen och i ljumskarna plus att jag blivit knasig i magen, typ får som kramper och lite lösare än vanligt. Plus att jag fått massa finnar, inte utvecklade finnsr utan typ röda. Bakom öronen, i nacken, pp bröstkorgen och i pannan och runt munnen.

    Har också lite klåda så tänker det kan va svamp med om inte annat. Är ju endast ttp 4-5 dagar sen jag hade ägglossning om det nu var ägglossning och jag tror inte symtom ska komma så snabbt. Men kanske dd kan göra. Ägget ska väl inte första förrän efter 6 dagar eller är de olika hyr snabbt ägget fäster?

    Så spännande detta:)

  • jowald
    babybel95 skrev 2020-08-27 18:51:27 följande:

    Vill typ inte hoppas på för mycket kör en omgång med lactal balans och canesten iallafall om det nu är svamp men läste att även det kan vara tecken på graviditet. Haha blir tokig av att läsa om alla symtom :) vågar inte testa riktigt än för att inte bli besviken..

    Men oj! Vad lika symptom vi har! Jag har dock inte haft dom där äl-flytningar man brukar prata om alltså äggvita utan bara vitaktiga...hm...

    Men mår också illa precis som du och fått finnar (har det typ aldrig annars!) och så lite småkass i magen haha. Idag har jag varit svimfärdig hela dagen också.

    Överallt jag läst är det mellan 6-8 dagar men känns som det mesta är så himla individuellt.. Innan dess känns det som man inte bör ha symptom men vad vet jag...


    Ne man vill ju inte hoppas på för mycket. Ja jag har med hört att de kan va ett tecken på graviditet. Tycker de är så jobbigt med symtom för är ju typ samma symtom för allt, äl, graviditet eller mens:)

    Ja behöver typ äta men hwller inte sugen på något. Vet inte om det är spånningen/smärtan i tjejmagen som gör de.

    Kan ju vart att jag hade min ägglossning tidigare och att de va npgot annat som ömmsde i veckan. Nen de är så svårt.

    Jag har bestämt mig för att inte testa förrän om 1,5 vecka om de inte är så att de blir självklara symtom som kräkningar eller något.

    Har med vart svimfärdig idag, speciellt när jag ställt mig upp.

    Äl flytningar kan väl va både som äggvita eller typ "hala" och vita.

    Jag håller tummarna för dig:)
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-08-28 19:56:49 följande:

    Tycker med det är jobbigt, vore mycket lättare om symtomen vore självklara för en viss grej. Men så enkalt får det väl inte vara :)

    Samma här, mår illa och behöver äta men är inte dugg sugen på mat... idag när jag körde till jobbet trodde jag att jag skulle behöva stoppa mitt på motorvägen och kräkas haha. Men som du säger kan ju vara spänningarna i magen som gör att det är så, inte nödvändigtvis graviditet även om man nu önskar och hopps på det..

    Ja så kan det ju varit, så svårt att veta det med ägglossningen tycker jag... tycker jag läst bara äggvite-flytningar överallt men kanske kan vara vita också? Håller tummarna för dig nu!

    Vill nog inte testa för tidigt heller för att inte bli besviken blir nog runt om 1,5 v för mig... kul om vi plussar ihop :D


    Ja de hade ju vart så mkt skönare om de va olika symtom på allt:)

    Jaså? Kan säkert va något på g när du känner så, men är så lätt att bli skengravid och de är ju jobbigt.

    Ja de kan ju va olika för alla hur ägglossningen är. Tycker de är svårt att följa äggvite flytningar när man myser regelbundet, för hur vet man om det är mannens säd som kommee ut eller om det är trådiga och äggvite flytningar?

    Ne jag testar nog torsdag 10/9 eller fredag 11/9 sen kan de va tidigt ändå men om jag hade äl 23 som jag tror så är de mer än 2 veckor efter.

    Hade vart så kul om vi plussade samtidigt..

    Vart bor du förresten?
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-08-29 07:17:17 följande:

    Ja visst är det de, och jag tänker att illamåendet kan lika gärna bero på mycket annat även att mensen är på gång så hoppas ingenting så sätt. Räknar man så är det nog för tidigt att känna något ändå..

    Ja eller hur! Jättesvårt att veta vad det är... mina äl-tester som jag tagit efter det testet som sträcket var som tydligast den 24e visar iallafall blankt dvs knappt ett till sträck så misstänker hade ägglossningen då. Enligt app ska den vara idag/imorgon så blir spännande att se vad test visar.

    Hm testar du med testa tidigt bör det ju inte vara så tidigt ändå, men det blir ju samma för mig då jag tror det var den 24e så tänkte också testa runt den 10e . Kul!

    Bor på västkusten mellan göteborg och strömstad. Du? :)


    Ja precis illamåendet kan ju ha många olika faktorer så man vill ju inte hoppS på för mycket. Men efter de ömmande vid mys har jag haft som typ pirr och spänning i nedre magen vilket är annorlunda. Brukar jag ju inte ha.

    Ja då känns de ju verkligen som de va ägglossng då eftersom testerna visar svagare nu.

    Ne precis testar man med testa tidigt så känns det ju som de borde visa något ddn 10e:)

    Tänk va kul om båda får ett plus,:)

    Bor i Småland, Växjö:)
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-08-29 10:31:14 följande:

    Gjorde ett äl-test idag och det andra sträcket syntes knappt och idag ska göra ett till senare också.. borde ju synas om jag nu ska ha äl idag. Svårt det där, jaja bara att mysa på ändå tänker jag!

    Känner precis likadant! Som ett slags pirr och spänning även i ljumskarna..Har aldrig haft så efter mens, och inte ens precis innan. Hoppas både för dig och mig att ägglossningen var där vid 23e och 24e! Så kul om vi båda testar och får ett plus!! Verkligen. Men vågar inte hoppas på för mycket men känner ändå att något känns annorlunda.


    Ja de borde visat stegring nu, tror du fick en snabb ägglossning faktiskt och att den redan vart. Ja jag har med not ljumskarna med och de har jag aldrig varken innan eller efter mens. När jag har mensvärk får jag kraftig mensvärk samma dag jag fpr mensen, får den oftast på kvällen

    Ja det hade vart så kul om de va äl för både dig och mig den 23 och 24, tänk om båda skulle få ett plus:)

    Vågar inte heller hoppas på för mycket men något är de som kånns annorlunda:)
  • jowald

    En konstig sak som började idag är att jag fått massa sura uppstötningar och halsbränna har typ aldrig sura uppstötningar och definitivt aldrig halsbränna. Men kanske har ätit npgot som framkallar det, bara så lustigt. Och pirrar och spänner som tusan i nedre magen ut i ljumskarna.

  • jowald
    babybel95 skrev 2020-08-29 23:24:44 följande:

    Ja, så kan det ju varit man vet ju riktigt inte hur cykeln blir efter att spiralen tas ut så mycket möjligt att ägglossningen kom då. Hoppas!

    Samma här, får alltid kvällen innan om jag ens får ont innan så kan nästan utesluta det känns det som.

    Oj ja men inte konstigt du reagerar om du aldrig haft det innan. Kan ju vara ett tecken! Vet inte om det är ett vanligt tidigt tecken, vet du? Jag har halsbränna jämt hur som...

    Spänner massor i tjejmagen och mot ljumskarna för mig. Nästan så jag är öm när jag tar mig på magen ibland...

    Hur gör du? Berättar du för din man? Jag vet inte hur jag ska göra med sambon haha. Är så kluven ifall det inte är ngt liksom...


    Ne min cykel har jag inte heller koll på eftersom jag har pcos. Så ett tag hade jag varje månad +/-7 dagar. Men ibland kan de gå 2-6 månader innan mensen kommer.

    Därav äter jag rosenrot då de hjälpte mig med min andra son.

    Superkonstigt, de lugnade sig lite med de sura uppstötningar men dom är där än när de va som värst i em så va jag så nära på att kräkas.

    Ja idag ömmar de något fruktansvärt, vi myste till att ikväll och ömmade när han va djupt inne i mig och nu efteråt ömmar de ännu mer. Står att dr kan göra de vid både äl men också tidig graviditet eller precis innan mens.

    Pratar lite med min man om alla symtom. Mest om spänningarna/pirret men också typ idag med de sura uppstötningarna och jag påpekar min svullna mage mina jeans sitter så tajt att jag mår illa av att ha dom knäppta.

    Men sen pratar vi inte jättemkt om det så sätt för vill inte ge han falska förhoppningar.

    Hade vart så kul om man plussade, vill fundera ut något kul sätt att berätta för min man den dagen de sker. Med första sonen hade vi försökt 1,5 år så då sprang jag in och storgrät av lycka vid plussat, andra sonen ringdr jag honom på jobbet och grät av lycka eftersom fe tog sig på första försöket:)
Svar på tråden En resa mot graviditet