Inlägg från: Miss A |Visa alla inlägg
  • Miss A

    Planerar barn nr 3

    Hej!

    Hoppar gärna in i tråden ????

    Jag har äntligen fått med min man på noterna och var igår och tog ut min kopparspiral så nu känns det på riktigt ????

    Känns lite konstigt att "börja om" vi har 2 pojkar på 6 och 8 år.

    Kul att få följa andra i samma situation ????

    Vart bor ni alla?

    Kram ????

  • Miss A
    Tvillingarna14 skrev 2020-11-11 17:09:35 följande:

    Hej,

    Jag lyckades också få med min sambo på noterna efter ett par års diskuterande. Än så länge har det inte blivit något + på stickan, men denna månad lyckades vi verkligen pricka in de rätta dagarna så nu håller vi tummarna för att tant röd håller sig borta. Har också två killar sedan tidigare. Tvillingar som fyller 7 år i januari. Jag bor i Stockholm. Du då?


    Ohh vad roligt ???? håller tummarna för att det snart blir ett + på stickan ????

    Som jag längtar efter en bebis. Jag tänker inte på annat så jag håller tummarna på att det inte tar alltför lång tid för oss ????

    Jag bor i Halmstad.
  • Miss A
    LyCKa55 skrev 2020-11-11 17:19:23 följande:

    Hej! Kul att nån skriver här! Har varit lite dött innan. Trots att vi typ avbröt försöket i oktober så blev det ett plus! Så jag är gravid i v.7 nu:) Roligt, läskigt o nytt! Jobbigt att gå o oroa sig, inte kunna säga till nån osv. Vill bara att tiden ska gå nu!


    Jag har letat efter en grupp som är i samma situation som mig själv så det kännss känt att ha hittat en.

    Ohh vad roligt, såå glad jag blir av att höra det.. Jaa verkligen, jag längtar såå mycket efter ett syskon till mina pojkar. Hur gamla är dina andra barn?

    Haha jaa sådär känner jag med. Jag vill liksom berätta för alla när det väl händer. Hoppas snart på ett + hos oss med.
  • Miss A
    humlesurr skrev 2020-11-12 17:51:31 följande:

    Hej! Jag hoppar in här jag med, vi planerar så sakteliga nummer 3, jag har två barn sedan tidigare som nu är 5 och 7 år gamla och bor här varannan vecka.

    Vi kommer dock sätta igång verkstan först i Maj, men börjar redan nu längta och fundera! Ni som har stor åldersskillnad - tänker ni er ett barn till sen för att få ett syskon "nära"? Eller tror ni att det kommer bli bra att få vara minstinen och inte behöva dela så mycket under småbarnsåren? Min äldsta kommer ju troligtvis vara 8-9 år när(om, man vet ju aldrig..) lillasyskonet kommer, så då blir det kanske  hemifrånflytt och vuxenliv för henne när minstingen bara är 10 år...

    Min sambo är ensambarn och är väldigt nöjd med det, medan jag själv är pseudotvilling, så vi har markant olika upplevelser kring just syskonbiten. 

    Hur tänker ni kring det här? 

    Känns kul och spännande!


    Hej! Mina pojkar är 6 och 8. Vi kommer nog inte ha fler barn sen. Jag fick bearbeta min man under 1,5 år att skaffa en 3:e. Min svägerska gjorde så, de 2 första kom väldigt tätt o sen dröjde det 10 år innan barn 3 kom så de valde att skaffa en fjärde. Så det är nog hur man själv känner tror jag.
  • Miss A

    Hej! Kanske en konstig och personlig så ni behöver inte svara om ni inte vill.

    Har ni schemalagt när ni har sex eller kör ni bara på när man känner för det? Kan det gå lång tid emellan gångerna?

    Jag har alltid haft oregelbunden mens så jag vet egentligen inte när jag har ägglossning. Vet att det finns ägglossningsest att köpa men har aldrig tänk på att köpa det.

  • Miss A
    My19 skrev 2020-11-17 12:14:38 följande:

    Hej! Hoppar in här jag med!

    Jag har två barn sen innan, födda 2009 och 2010 som bor här ?jämt? och träffar sin pappa på helger.

    Nu tänkte jag och min ?nya? sambo (vart tsm 8 år) att vi vill ha barn, hans första alltså!

    Såg att ni pratade ålderskillnad. Mina tjejer kommer vara typ 12 nästan 13 år och 11 år ifall vi lyckas... det har skrämt mig lite nu när det börjar bli verklighet med en 3a, att börja om med allt! MEN! Jag har alltid velat ha en 3a så det ska bli roligt.

    Jag tog ur min spiral i oktober och har fått min första mens efter den. Som verkar såååå långdragen. Men enligt FLO så är det ägglossning på lördag! Så vi får väl se!

    Har blivit gravid ?hur lätt som helst? med mina två barn, plus en till graviditet (som inte fullföljdes) med min sambo. Men det var ju några år sen och nu har man fyllt 35 och är enligt boken gammal fertilitetsmässigt.

    Hur gamla är ni?


    Samma här! Det känns fantastiskt att vi äntligen bestämt oss för att försöka skaffa en 3:e. Men man är ju nervös att börja om med allt vad det innebär men samtidigt tycker jaga att det är fantastisk. Håller tummarna på att det snart blir ett plus för er.

    Jag har också blivit gravid med båda mina väldigt fort och aldrig ens tänkt på att hålla kolla på äl just eftersom jag alltid haft oregelbunden mens. Men nu känns det nästan som o mag skulle behöva hålla koll på det o jag vet inte varför.

    Jag fyllde 31 i aug. Så jag hoppas verkligen att vi plussar snart.
  • Miss A

    Ohh så mysigt med bebis..

    Jag tog ut spiralen den 10 nov o sen har vi väl haft sex ett par gånger men vi har varit sjuka o barnen har varit sjuka också så jag räknar inte med att det blir något plus denna gången..

    Men jag längtar såååå otroligt mycket efter en liten bebis nu.

    Jag har dessutom köpt en massa ägglossningstester och graviditetstester. Så vi får se hur det blir..

  • Miss A

    Hej allihop!

    Bebislängtan är enorm..

    Men jag har en fråga. Jag har oregelbunden mens så har väldigt svårt att veta exakt när jag har ägglossning. Men om man har en menscykel på 25 dagar så sägs det att ägglossningen är 11 dagar efter mensen första dag. Har man en menscykel på 30 dagar så är det 16 dagar. Ökar det men antar dagar som men är mellan senaste o denna momsen då?

    Tex. Om man har 40 dagar mellan senaste o nu är det då 26 dagar till ägglossning..

    Usch är sämst på att förklara men jag hoppas att ni förstår..

Svar på tråden Planerar barn nr 3