Inlägg från: Levnudösen |Visa alla inlägg
  • Levnudösen

    BIM September Första barnet

    Hej! Hoppar in här jag med. Försökt aktivt sen snart ett år tillbaka. Resulterat i två st graviditeter, men båda slutade tyvärr i ma i vecka 7-10. :( Nu inne på min tredje cykel efter senaste ma.

    BIM-lista

    5/9 Stabben1989, 30 år

    12/9 Stickling, 31 år

    12/9 FasterOwe, 30 år

    15/9 Baconpie, 35 år

    17/9 Ett till maskrosbarn, 31 år

    19/9 Levnudösen, 27 år

    22/9 Elvii91, 28 år

    30/9 Abrakadabra , 28 år

  • Levnudösen

    Liten uppdatering från mig! Positivt ÄL test idag, enligt plan. Så i eftermiddag blir det att ta min spruta (Ovitrelle) och sen blir det en helg fylld av massa mys med sambon, hehe. Pre BIM är fortfarande 19/9 :D hur går det för er andra?

    En liten fråga...

    Någon mer här inne som hållit på att försöka aktivt ett längre tag och kan känna att sex vid äl perioden inte längre är lika spännande och hett? Själv har vi försökt i ett år nu och jag känner att sexet vid just denna tiden inte alls är lika roligt, mer som ett ?måste? och man blir även påmind utav sina tidigare misslyckanden...

    Någon som har tips på hur man kan tänka förbi detta? Eller är det kanske bara att gilla läget?

    Trevlig helg alla!

  • Levnudösen
    Link92 skrev 2020-09-04 13:38:59 följande:
    Hej!

    Vi har försökt sedan juli 2019 och upplever det nu näst intill omöjligt att ligga runt ÄL, mest för att vi båda tänker på att vi kommer bli besvikna igen vid BIM tror jag, men min man står inte riktigt ut med prestationskravet heller.. så vi har köpt heminseminationskit! Känns väldigt skönt att de gånger det bara inte går så kan vi använda oss av det, då släpper alla krav på att det ska vara mysigt eller sexigt och vi gör det som en liten verkstad vilket fungerar för oss :) så har vi "roligt sex" andra delar av månaden om vi har mer lust då.
    Vilket bra tips! 
    Detta ska jag ha med mig ifall vi kommer in i en period då det absolut bara inte funkar med mys vid ÄL. Tack så mycket!
Svar på tråden BIM September Första barnet