Inlägg från: Mozzarella77 |Visa alla inlägg
  • Mozzarella77

    Någom mer 40+ som är gravid med bf mars/april 21

    Hej, 
    får jag hoppade in här, plussade igår och borde enligt sista mens vara 4+3 idag, så BF i början av maj och inte april, men hoppas det är ok.
    Jag är 43, har två barn 16år och 12 år. Ny partner sedan två år, försökt få gemensamt barn i ca 1,5 år nu, ett MF i maj i år, så vågar knappt hoppas att detta ska gå vägen.

    Ha det bra!

  • Mozzarella77

    Hej,
    Men om du plussade på BIM  för 2,5 vecka sedan så passar det ju in bra med veckorna?
    Jag har faktiskt mått illa redan i snart en vecka, vilket jag inte gjort i någon av mina tidigare graviditeter (4st, 2 barn ett MA och ett MF).Jag beställde tid till privat vul om två veckor, då borde man kunna se hjärtat, fick du se det ?
    Sedan är jag nu livrädd för att få MF igen, känns ju att risken är så stor nu när man är i den här åldern. Om allt går vägen kommer vi även att göra NIPT i vecka 10 (tror jag gynekologen sa) pga ökad risk för trisomier och annat pga min ålder.
    Önskar att man kunde gå i ide och sova två månader och vara förbi den tiden med störst risk för missfall och att barnet skulle vara konstaterat friskt och att allt skulle vara bra. Oroar mej nog ganska mycket.
    Kram och positiva tankar!

Svar på tråden Någom mer 40+ som är gravid med bf mars/april 21